تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1091 از 1547 اولاول ... 9159199110411081108710881089109010911092109310941095110111411191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,901 به 10,910 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این شاتل توی مشهد چرا اینجوریه !!!
    هنوز نرسیده ، عرقم خشک نشده مجبور شدم ازشون به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم

من اندازه مو های سرم سرویس ADSL گرفتم بار اول که نیست ، پاسخگوهاشون از بس تعطیل هستن ، عقل مشتریشون رو هم در حد بز و خر و الاغ تصور میکنن .

دوشنبه پول سرویس و رانژه رو پرداخت کردم ، قراردادشون رو هم امضا کردم
    حالا به ماند که بدون این که حرفی بزنن که مودم روخودت وصل میکنی و این مسئله ها پول بیشتر گرفتن ،
    همه جا هزینه 13.800 هست اینا 30 تومن میگیرن که مثلا الکی مودم مشتری رو هم تنظیم میکنن ! گفتم بیخیال بذار خوشحال باشن دیگه با همین پول ، اعتراض نکردم

سه شنبه پیام اومد که درخواست رانژه به مخابرات ارسال شد ، دو ساعت بعدشم رانژه تموم شده بود و با تنظیم سرعت بالا روی خط ، تمام چراغ های مودم روشن شده بود و به صفحه اول شاتل ریدایرکت میشد مرورگر من .
    طبق روال همیشگی من که بیشتر از 50 مرتبه ADSL گرفتم ، تماس گرفتم با شرکت که یوزر و پسورد بدن و من داخل مودم تنظیم کنم .
    هیچی دیگه کارشناسشون گفت کار رانژه تموم نشده باید صبر کنید تا براتون SMS بیاد که سرویس راه اندازی شده !
    از تعجب شاخ در آوردم ، گفتم مطمئنی که تموم نشده ، چراغ لینک ثابته ، گفت صبر کن پیام بیاد ، منم بیخیال شدم دیگه گفتم خب بلاخره کارشون رو انجام میدن و پیام میدن دیگه .

سرتون رو درد نیارم فرداش هم که زنگ زدم دقیقا همین حرف ها رو تحویلم دادن ، اوپراتورش فقط شماره خط رو نگاه میکرد و میگفت پیام سوم واست نیومده !! ...
    از همه باحالتر گفتگو آنلاینی بود که با کارشناس تعطیلشون در گفتگو آنلاین داشتم ؛ گفتم من از روی خط رانژه شده و داخل شبکه خودتون گفتگو آنلاین زدم و قراره کی خط من رو وصل کنید .
    یک هفته .... دو هفته ، تعارف نکنید یه موقع ، برگشته میگه معطل شدنت واسه شرکت قبلی و اینترنتی هست که داشتی !
    میگم زمانی که اومدم ازتون سرویس گرفتم، خوبه که کارشناس های خرید شما تایید کردن خط کامل تخلیه و جمع آوری شده و چراغ مودم من هم خاموش بود .
    هیچی دیگه بازم حرف خودشو تکرار میکرد انگار که شرکت قبلی نمیذاره خط من رانژه بشه ، درصورتی که خط من راه اندازی شده روی شاتل وصله و ریدایرکت میشه به سایت اونا

خلاصه از تعجب شاخ در آوردم توی این بیست سالی که ADSL گرفتم این اولین باری هست همیچین اتفاقی افتاده ، منم سریع فهمیدم این داستان سر دراز داره ،
    رفتم شکایت ثبت کردم 195 ؛ که حداقل تاریخش رو بدونن
    من موندم با این پرسنل با سواد و پاسخگوشون چطور مردم اینا رو به عنوان بهترین اوپراتور انتخاب کردن !
    بی سواد محض هستن ، یه لیست گذاشتن جلوی دستشون تا میگی وصل نیست میگن SMS نیومده واست هنوز خخخخ
    من موندم یه دونه اس ام اس چه ربطی به رویه کاری و نصب راه اندازی ADSL داره .

به کارشناس پشتیبانیشون گفتم سالی که نکوست از بهارش پیداست

احتمالا یک هفته از شروع سرویس نگذشته ، یک پینگ افتضاح میدن بهم و بعدم اراجیف تحویلم میدن که مشکل از ما نیست .
    یک هفته نگذشته از سرویس دوباره باید برم تو کار تخلیه
    متاسفانه همینطور که گفتید شاتل موقع راه اندازی خیلی اذیت میکنن یه صحفه تو پنل هست مراحل راه اندازی رو نشون میده با آنکه خط رانژه شده باز الکی چند روز لفتش میدن

2. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

میخواستم به دوستان اعلام کنم که هرکی که نمیتونه تغییر سرویس از اکو به فیر رو بده به 195 شکایت کنه و پیگیر باشه کوتاه نیاین که حق با شماست .

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

متاسفانه همینطور که گفتید شاتل موقع راه اندازی خیلی اذیت میکنن یه صحفه تو پنل هست مراحل راه اندازی رو نشون میده با آنکه خط رانژه شده باز الکی چند روز لفتش میدن
    امروز یکی از رده بالاهاشون با من تماس گرفت ،
    گفت تازه دو سه روز هست که خطتتون داره رانژه میشه ، فکر کردیم که یکی دو هفته شده که رفتین شکایت کردین !
    منم گفتم طبق قانون سازمان مقررات 12 ساعت کاری یا 24 ساعت معمولی زمان قانونی واسه نصب و راه اندازیه ، هر چی بیشتر از این زمان غیرقانونیه
    و درضمن گفتم چون تشخیص دادم قراره همین دو هفته رو معطل بشم از همین ابتدا شکایتم رو ثبت کردم تا تاریخ حداقل مشخص باشه .

هیچی دیگه گفتم بیشتر از 50 بار سرویس گرفتم از جا های مختلف بعد از روشن شدن چراغ مودم ، تنها کاری که شما باید انجام بدین ، تعریف نام کاربری و کلمه عبور در روتر هاتون هست ،
    که دارین وظیفه تون رو پشت گوش میندازین (خوب شد اول خود پرسنل شاتل زنگ زدن ، اگه بازرس تنظیم مقررات زنگ زده بود که بیخیال این ظلمی که دارن میکنن به مردم نمی شدم و حسابی توپم پره)

خلاصه که طرف هم این موضوع رو تایید کرد و گفت حق با شماست
    گفت اما اونجوری که پرسنل ما به شما قبلا گفتن ، خط شما خطای شاهکار داره !
    گفتم پرسنل شما به من چیزی نگفتن ، فقط میگن منتظر پیامک بمون ، انگار قرار معجزه بشه ، خوب شما وضعیت خط رو نگاه کنید ، درستش کنید ، پیامکم میاد ، این پرسنلتون که مثل عروسک پلاستیکی فقط از روی یک لیست ، جواب تکراری میدن بدون اینکه کمترین فکر یا زحمتی در مورد مشکل بکشن .

گفت نه اینجوری نیست اونا این خطا رو دیدن و به خاطر همین گفتن باید منتظر بمونی
    گفت از نظر سخت افزاری حق با شماست و کافیه ما فقط یوزر و پسور تعریف کنیم تا شما به اینترنت وصل بشید اما مشکل اداری پیش اومده
    سازمان تنظیم مقررات تازگی کار جدیدی ایجاد کرده به اسم سیستم شاهکار ، که مشترکین باید یک پرونده اونجا داشته باشن ، چون پرونده شما اونجا مربوط به شرکت قبلی هست تا پرونده برای شرکت جدید جابجا نشه ، حق نداریم اینترنت به شما بدیم ! !!

بعدشم کلی معذرت خواهی کرد و گفت کار شما رو میگذاریم تو اولیت که اول انجام بشه ، و امیدواریم با سرویسی که ارائه میدیم در آینده این موضوع براتون جبران شه .

دیگه دیدم یک جورایی حق داره و این رویه اداری که تازه درست کردن باعث تاخیر شده ، کوتاه اومدم دیگه زیاد جر و بحث نکردم .
    Last edited by shaahani; 25-10-2018 at 00:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امروز یکی از رده بالاهاشون با من تماس گرفت ،
    گفت تازه دو سه روز هست که خطتتون داره رانژه میشه ، فکر کردیم که یکی دو هفته شده که رفتین شکایت کردین !
    منم گفتم طبق قانون سازمان مقررات 12 ساعت کاری یا 24 ساعت معمولی زمان قانونی واسه نصب و راه اندازیه ، هر چی بیشتر از این زمان غیرقانونیه
    و درضمن گفتم چون تشخیص دادم قراره همین دو هفته رو معطل بشم از همین ابتدا شکایتم رو ثبت کردم تا تاریخ حداقل مشخص باشه .

هیچی دیگه گفتم بیشتر از 50 بار سرویس گرفتم از جا های مختلف بعد از روشن شدن چراغ مودم ، تنها کاری که شما باید انجام بدین ، تعریف نام کاربری و کلمه عبور در روتر هاتون هست ،
    که دارین وظیفه تون رو پشت گوش میندازین (خوب شد اول خود پرسنل شاتل زنگ زدن ، اگه بازرس تنظیم مقررات زنگ زده بود که بیخیال این ظلمی که دارن میکنن به مردم نمی شدم و حسابی توپم پره)

خلاصه که طرف هم این موضوع رو تایید کرد و گفت حق با شماست
    گفت اما اونجوری که پرسنل ما به شما قبلا گفتن ، خط شما خطای شاهکار داره !
    گفتم پرسنل شما به من چیزی نگفتن ، فقط میگن منتظر پیامک بمون ، انگار قرار معجزه بشه ، خوب شما وضعیت خط رو نگاه کنید ، درستش کنید ، پیامکم میاد ، این پرسنلتون که مثل عروسک پلاستیکی فقط از روی یک لیست ، جواب تکراری میدن بدون اینکه کمترین فکر یا زحمتی در مورد مشکل بکشن .

گفت نه اینجوری نیست اونا این خطا رو دیدن و به خاطر همین گفتن باید منتظر بمونی
    گفت از نظر سخت افزاری حق با شماست و کافیه ما فقط یوزر و پسور تعریف کنیم تا شما به اینترنت وصل بشید اما مشکل اداری پیش اومده
    سازمان تنظیم مقررات تازگی کار جدیدی ایجاد کرده به اسم سیستم شاهکار ، که مشترکین باید یک پرونده اونجا داشته باشن ، چون پرونده شما اونجا مربوط به شرکت قبلی هست تا پرونده برای شرکت جدید جابجا نشه ، حق نداریم اینترنت به شما بدیم ! !!

بعدشم کلی معذرت خواهی کرد و گفت کار شما رو میگذاریم تو اولیت که اول انجام بشه ، و امیدواریم با سرویسی که ارائه میدیم در آینده این موضوع براتون جبران شه .

دیگه دیدم یک جورایی حق داره و این رویه اداری که تازه درست کردن باعث تاخیر شده ، کوتاه اومدم دیگه زیاد جر و بحث نکردم .
    دروغ میگن این روشیه که خود شاتل شروع کرده من یکسالی هست ازشون سرویس گرفتم اون موقع هم دقیقا همینجوری بود یه هفته علاف شدم با آنکه خطم همون روز اول رانژه شد اما شاتل یه هفته طولش داد تا اینترنتم را وصل کرد (همین قضیه پیامک و...) عمدا اینکار را انجام میدن تا مشتری اگه یه وقت ناراضی بود و خواست از شرکت دیگه سرویس بگیره یاد این یه هفته معطلی بیافته و منصرف بشه
    Last edited by naasr; 25-10-2018 at 05:21.

6. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هفتست به زور از شاتل به مخابرات منتقل شدم اما یه مشکل بسیار عجیب دارم
    وقتی فایلی رو واسه دانلود میزنم حین دانلود اینترنت کلا قطع میشه و فقط اون فایل دانلود میشه و هیچ استفاده دیگه ای نمیشه از اینترنت انجام داد (نه خود کامپیوتر و نه گوشی)
    تا حالا چنین مشکلی برای کسی پیش اومده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هفتست به زور از شاتل به مخابرات منتقل شدم اما یه مشکل بسیار عجیب دارم
    وقتی فایلی رو واسه دانلود میزنم حین دانلود اینترنت کلا قطع میشه و فقط اون فایل دانلود میشه و هیچ استفاده دیگه ای نمیشه از اینترنت انجام داد (نه خود کامپیوتر و نه گوشی)
    تا حالا چنین مشکلی برای کسی پیش اومده؟
    احتمال اینکه در هنگام دانلود تمام پهنای باند اینترنت شما اشغال شده باشه وجود داره ، بهتره با استفاده از مرورگر خودتون دانلود رو انجام بدهید و مجدد مشکل را بررسی کنید .
    یا اینکه اگه از برنامه های مدیریت دانلود برای دانلود کردن استفاده میکنید ، سرعت دانلود را در تنظیمات برنامه کم کنید . پهنای باند سرویس دریافتی شما به عنوان مثال اگر 8 مگابیت معادل 1 مگابایت در ثانیه است ، برنامه دانلود را طوری تنظیم کنید که به عنوان مثال حداکثر 350 کیلوبایت در ثانیه مجاز به دانلود اطلاعات باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دروغ میگن این روشیه که خود شاتل شروع کرده من یکسالی هست ازشون سرویس گرفتم اون موقع هم دقیقا همینجوری بود یه هفته علاف شدم با آنکه خطم همون روز اول رانژه شد اما شاتل یه هفته طولش داد تا اینترنتم را وصل کرد (همین قضیه پیامک و...) عمدا اینکار را انجام میدن تا مشتری اگه یه وقت ناراضی بود و خواست از شرکت دیگه سرویس بگیره یاد این یه هفته معطلی بیافته و منصرف بشه
    اگه من و شما و یک ملت قرار باشه انقدر راحت زیر بار حرف زور گردن خم کنیم ، خودمون به ظالم برای ظلم کردن کمک کردیم و گناه کاریم .

من که کارشناس سازمان تنظیم مقررات خواهم گفت ، که او در جایگاهی هست که باید جلوی زورگویی ها را بگیره و بی توجه ای به این موضوع اون رو هم شریک جرم ظالم میکنه و در قبال این موضوع مسئوله .

مگر من و چندنفر ملت بدبخت و فلاک زده ایران چی میخوایم ؟
    جز یک سرویس اینترنت حداقلی که پایداری متوسط و حداقلی داشته باشه ؟ نوسان پینگ و پهنای باند شدید هر روز و هر ساعت در اون نباشه .
    باور کنید با همه جور قطعی اینترنت ، گران فروشی ها ، اختلالات و خرابی ها می سازیم اما این ها حداقل های یک سرویس اینترنت را هم ارائه نمی دهند !

آنوقت با زورگویی و فشار در تخلیه و جمع آوری و همین طور نصب و راه اندازی سرویس ، مشترکین را زیر فشار میگذارند و به زور میخواهند از تغییر اوپراتور او جلوگیری کنند .
    بجای آنکه حداقل های یک سرویس را ارائه دهند ، می آیند و با اعمال زور و فشار مشترکین را مجبور به پرداخت پول برای یک سرویس غیر قابل استفاده میکنند .

اگر اسم این کار زورگویی و ظلم نیست ، پس چیست ؟

اگر قانون سازمان مقررات این است که مدت زمان رانژه یا تخلیه خط 12 ساعت کاریست ، چطور به این راحتی به خود اجازه می دهند مشترک خود را هفته ها بدون سرویس و زیر فشار قرار دهند و قانون را دور بزنند ؟
    به شخصه من از این موضوع به هیچ عنوان کوتاه نخواهم ، اگر قرار باشد از شهرستان راه افتاده به تهران رفته و با رئیس و معاونان سازمان مقررات گفتگو کنم و یا شکایت حقوقی از این شرکت با هزینه ملیون ها تومان داشته باشم ، در شرایطی که بدانم حق من و افرادی مثل من قابل بازستانیست ، حتما این کار را خواهم کرد .

هر شخصی که زیر بار ظلم گردن خم کند ، شریک جرم ظالم است .
    من انتظار دارم دوستان دیگری مثل من باشند که همراهی کنند و حق خود را بگیرند ، در زندگی حق شما هرگز داده نخواهد شد ، اگر به زیر بار ظلم گردن خم کنید .
    Last edited by shaahani; 25-10-2018 at 10:19.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

احتمال اینکه در هنگام دانلود تمام پهنای باند اینترنت شما اشغال شده باشه وجود داره ، بهتره با استفاده از مرورگر خودتون دانلود رو انجام بدهید و مجدد مشکل را بررسی کنید .
    یا اینکه اگه از برنامه های مدیریت دانلود برای دانلود کردن استفاده میکنید ، سرعت دانلود را در تنظیمات برنامه کم کنید . پهنای باند سرویس دریافتی شما به عنوان مثال اگر 8 مگابیت معادل 1 مگابایت در ثانیه است ، برنامه دانلود را طوری تنظیم کنید که به عنوان مثال حداکثر 350 کیلوبایت در ثانیه مجاز به دانلود اطلاعات باشد.
    بررسی کردم دقیقا مشکل همین مسئله ست
    تو idm سرعت رو محدود کردم مشکل حل شد
    ولی خب مسئله اینجاست من میخوام از نهایت سرعت دانلودم استفاده کنم و در عین حال وبگردی و یا از شبکه های اجتماعی هم استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بررسی کردم دقیقا مشکل همین مسئله ست
    تو idm سرعت رو محدود کردم مشکل حل شد
    ولی خب مسئله اینجاست من میخوام از نهایت سرعت دانلودم استفاده کنم و در عین حال وبگردی و یا از شبکه های اجتماعی هم استفاده کنم
    این یک مقدار پیچیده میشه ، یک جور سیستم QoS لازم هست برای این کار تا داده ها رو اولویت بندی کنه و داده های برنامه دانلود منیجر رو در اولویت پایین تری نسبت به مابقی داده ها قرار بده.
    اگه تمام این اتفاقات در یک کامپیوتر باشه ، میشه نرم افزار های مناسبی با خواست شما پیدا و نصب کنید تا این کار را برای شما انجام بدهند.

اما اگر میخواهید در کل منزل چنین سیستمی رو پیدا کنید ، در روش های ساده تر میشه از مودم های معمولی که بخش QoS دارند استفاده کنید و در روش های حرفه ای تر نیاز به روتر های حرفه ای و مخابراتی دارید تا بطور دقیق داده های برنامه دانلود شما در لایه هفت ساختار شبکه را شناسایی کند و اونها رو در اولویت پایین تر ارسال و دریافت داده قرار دهد ؛ بعد از تمام داده ها و مصارف دیگر .

به این صورت اگر مصرف دیگری نداشته باشید ؛ برنامه دانلود شما تمام پهنای باند را مصرف خواهد کرد و در غیر این صورت ، پهنای باند ابتدا به مصراف دیگر اینترنت اختصاص داده خواهد شد .

در مجموع مدیریت و برنامه ریزی برای کنترل پهنای باند یک مبحث پیچیده است و مطالب زیادی در مورد آن به روی اینترنت وجود داره ، در حد نیاز خودتون میتونید از اونها استفاده کنید.

12. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این یک مقدار پیچیده میشه ، یک جور سیستم QoS لازم هست برای این کار تا داده ها رو اولویت بندی کنه و داده های برنامه دانلود منیجر رو در اولویت پایین تری نسبت به مابقی داده ها قرار بده.
    اگه تمام این اتفاقات در یک کامپیوتر باشه ، میشه نرم افزار های مناسبی با خواست شما پیدا و نصب کنید تا این کار را برای شما انجام بدهند.

اما اگر میخواهید در کل منزل چنین سیستمی رو پیدا کنید ، در روش های ساده تر میشه از مودم های معمولی که بخش QoS دارند استفاده کنید و در روش های حرفه ای تر نیاز به روتر های حرفه ای و مخابراتی دارید تا بطور دقیق داده های برنامه دانلود شما در لایه هفت ساختار شبکه را شناسایی کند و اونها رو در اولویت پایین تر ارسال و دریافت داده قرار دهد ؛ بعد از تمام داده ها و مصارف دیگر .

به این صورت اگر مصرف دیگری نداشته باشید ؛ برنامه دانلود شما تمام پهنای باند را مصرف خواهد کرد و در غیر این صورت ، پهنای باند ابتدا به مصراف دیگر اینترنت اختصاص داده خواهد شد .

در مجموع مدیریت و برنامه ریزی برای کنترل پهنای باند یک مبحث پیچیده است و مطالب زیادی در مورد آن به روی اینترنت وجود داره ، در حد نیاز خودتون میتونید از اونها استفاده کنید.
    ممنونم از توضیحاتتون
    آخه من قبلا هم از آسیاتک و هم شاتل سرویس داشتم و نزدیک 10 ساله adsl استفاده میکنم اما چنین مشکلی نداشتم
    از وقتی خطم فیبر نوری شد و از مخابرات سرویس گرفتم دچار این مشکل شدم
    کلا یه اتفاق تازه ای هست برام که هنگام دانلود اینترنت کلا قطع میشه!
    به پشتیبانی هم زنگ زدم میگه کارشناس میفرستیم!
    میگم اخه کارشناس برای چی؟
    دو هفته پیش با شاتل چنین مشکلی نداشتم
    همزمان دانلود انجام میدادم و به وبگردی و سایر کارای اینترنتیم میپرداختم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •