کسی از دوستان اکانت های کاهش پینگ رو برای های وب تست کرده که ببینه تاثیر می ذاره یا نه؟؟
کسی از دوستان اکانت های کاهش پینگ رو برای های وب تست کرده که ببینه تاثیر می ذاره یا نه؟؟
پینگ که داغووونه . اصلا هم مرتیکه زیر بار نمیره پینگشون آشغاله واسه بازی . میگه شما 8.8.8.8 بگیرین !! ( میدونه فقط همین IP خوبه ) خوبه !
تازه با نرم افزار ping tools موبایل هم میگه نه ! مورد تایید نیست . ! cmd ویندوز باید باشه ! اسکل احمق -_-
اینم عکس دزدیشون به صورت کاملا داغون / تازه اون حجمی هم که زده دانلود بیشترش شبانه هست .
بعد میگه اون که مسلما خودتون مصرف کردین راجع به بقیش من پیگیری میکنم !
رو قبر بابات پیگیری کنی ایشالا . اون پنل لا مصبو ببین الگوی مصرف من اینه ؟!
کجا برم ازین خراب شده بهتر باشه ؟
پینگ خوب + دانلود شبانه 2 گیگ شبانه بدون محدودیت ( زیاد شبانه دانلود نمیکنم ، گاهی :/ )
سرویس 8 مگ سرعت دانلود 20 کیلوبایت! میگه نه آخه شییریه! میگم نابغه، تقسیم بر 8 هم شما لاید 128 تا سرعت بدین! میگه آره!!!! میگه از آسان دانلود دانلود کن، میگم مگه سرویس اینترانت فروختی، چرت جواب میده! پینگم فقط 8.8.8.8!
اومدم اینو بگم! دوستان شما هم دزدی حداقل 20٪ حجم مخصوصا فشفشه رو تایید میکنید؟ 3-4 تا فعال کردم، همه بدون استثنا دزدی داشته! ( ویرایش نمیشه)
من تا اونجای که یادم هست اگر مستقیم دانلود کنی زیاد دزدی توش نیست
اما اگر وب گردی کنی به درصد بیشتری کم میشه
اینکه میگین شبانه رو(حجم) محدود کرده راسته ؟![]()
صبانت یا شاتل صبانت سرویس 10 گیگ بگیر دوبرابر دانلود شبانه میده شاتل هم شبی یک گیگ رو میده حداقل
با 640 مگابایت دانلود، و یه وب گردی 20 مگابایتی،یک گیگ کم شد...
تست دوم، امروز بعد از ظهر با 780 مگابایت دانلود، 1 گیگ کم شد...
Last edited by ShadowDragon; 17-06-2015 at 16:47.
هه میبینم که های وب شبانه هم limiter گذاشته , فیکس رو 250کیلو![]()
تاثیر داره ولی با کاهش پینگ هم خیلی اوقات پکت لاست یا افزایش پینگ ناگهانی داره، مثلا ۵-۶ ثانیه کلا دیتا رد نمیشه. این اتفاق بیشتر در ساعات اوج مصرف میوفته، برای بازی اصلا مناسب نیست.
شبانه هم سرعتش محدود شده.
این isp تنها قسمت مفیدش همون ترافیک فشفشه هستش
Sent from Bacon
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)