ضمن تشکر از دوستانی که توی انتخاب ادکن بهم کمک کردن
حالا بی زحمت یه اسپری با بوی سرد که واسه توی ماشین هم بشه استفادش کرد. منظورم اینه که بوی خوبی داشته باشه. اسپری مردانه سرد
معرفی کنید
ضمن تشکر از دوستانی که توی انتخاب ادکن بهم کمک کردن
حالا بی زحمت یه اسپری با بوی سرد که واسه توی ماشین هم بشه استفادش کرد. منظورم اینه که بوی خوبی داشته باشه. اسپری مردانه سرد
معرفی کنید
مونت بلنک لجند (مشکی)
قضاوت خوشبو بودن با شما
اطمینان به خوب بودن پخش و ماندگاری بالا از جانب من
کول واتر خیلی عطر خوبیه
من شخصا رایحه استامینو رو هم خیلی دوست دارم
نمیدونم چی بگم بیشتر بحث سلیقه پیش میاد
چون فرضا استامینو بی کیفیت نیست که بگم کوول واتر اصله اونو بگیر!
سلام اسپری عطرهای معروف موجوده
اکثر کارهای خنک مغادل اسپری اونها هم هست
از سری اسمارت بگیرید
از سری اکو اسپری نخرید
ممنون
از یه طرف میگم برای بار اول زیاد پول خرج نکنم از طرف دیگه میگم منکه دارم خرج میکنم حداقل ی چیز خوب بگیرم.
به خاطر همین بین استامینو و یه عطر 200تومنی موندم
ببخشید این عطر استامینو اون حالت غیراصل بودن و کپی بودنشو به رخ نمیکشه؟
Last edited by amir1230; 09-03-2015 at 01:32.
خب ظاهرش که خیلی داغون نیست ولی محتویاتش رضایت بخشه
البته لطفا این شائبه پیش نیاد من خیلی تعصبی نظر میدم...صرفا در اون رنج قیمت عطری خوبی هست
همین![]()
سلام اسپری شماره 12 بیک روهم امتحان کنید بوی سبز وخنکی داره.
این محصول یک عطر جامده که سعی کرده رایحه ی مشک رو با موادِّ معطّر صنعتی و ارزان بازسازی کنه.
رایحه ی این محصول به هیچ وجه گل بو نیست و با توجّه به قیمت بسیار پایین اون با اطمینان می شه گفت از مشک طبیعی در اون استفاده نشده.
به احتمال قریب به یقین این محصول در کشورهای عربی یا هند تولید و به بازار عرضه می شه. این محصول برای چمدان یا گنجه ی لباس مناسب هست تا لباس های درون اون بدون اینکه تند و زننده بشن رایحه ی عطر بگیرن. مشتری این گونه محصولات، افرادی هستند که نمی تونند رایحه ی ادوکلن رو تحمل کنند و بیشتر دنبال رایحه ی ملایم می گردن. (مادربزرگ ها و پدربزرگ ها)
اونچه مسلّمه اینکه شاید کمتر عطّاری تو دنیا پیدا بشه که در طول عمر کاریش به مشک واقعی دسترسی پیدا کرده باشه. شاید حتّی تیری وسر (عطّار ارشد و مدیرعامل گرلاین) هم به این محصول دسترسی نداشته یا حدّاکثر 10 گرم از اون رو در اختیار داشته. علّت اون هم کاهش بسیار زیاد آهوی ختن که از نافه ی اون مشک تهیّه می شه و در معرض انقراض بودن این گونه ی حیوانی هست.
اونچه در برّرسی عطرها بعنوان نوتِ مشکبو یاد می شه، موادِّ معطّر صنعتی هستند که رایحه ی مشک رو تقلید می کنند.
با اطمینان می شه گفت که در هیچ یک از عطرهای تولید انبوه از مشک طبیعی استفاده نشده است.
داداش بهترین راه برای خرید عطر، یادّداشت پیشنهادات دوستان و تست توسّط حضرت عالی هست. بهترین عطر برای شما اونیه که شامّه ی شما بیشتر از همه می پسنده. رایحه یه امر سلیقه ای هست. ممکنه از یه عطر 50 تومنی خوشت بیاد ولی از یه عطر 600 تومنی متنفّر بشی. پس در انتخاب عطر شامّتو قاضی کن.
سلام دوستان.. برا فصل بهار دنبال ی کار خنک و خوشبو با پخش و ماندگاری مناسب تو رنج قیمت ۱۰۰تومن ب نظر شما ریو اونتوس گزینه مناسبی هستش? اخه شنیدم تو کارهای ریو خیلی خوب دراومده و هم ماندگاری و پخش خوبی داره و هم رایحش خیلی شبیه اونتوس اصلی هست.. دوستانی ک تست داشتن نظرشون چیه?
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
چرا عطر ماین از برند Marc Joseph با حدود 20 تومن افزایش قیمت که برای خودش یه عطر مستقل با تغییر نت هست رو امتحان نمیکنید؟
رایحشم دقیقا تقلید از اونتوسه یعنی هنوز بین مردم نظر قطعی راجع به اینکه این عطر به اونتوس شبیه تره یا مدل ریو نیست.
Last edited by shervin1996; 09-03-2015 at 19:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)