تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1091 از 4105 اولاول ... 915919911041108110871088108910901091109210931094109511011141119115912091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,901 به 10,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دقیقا، حرفات رو قبول دارم dg1
    01 و 02 از روز اول که میری برای پذیرش می بینی 7-10 روز مرخصی میدن و از اون ور باقی مراکز آموزشی از همون روز اول کشیدن رس سرباز رو شروع میکنن و اون ده روز اول رو هم براش تبدیل به جهنم میکنن.تازه مرخصی های روزانه و آخر هفته و میان دوره و پایان دوره 10-15 روزه هم میدن. استخر و .... که به کنار. به مراکز دیگه می بینی پایان دوره اش 5 روزه و توی کل دوره یه روز که مرخصی میدن انگار 100 ساله تو بیابون بودی و تو شهر همه چیز برات جدیده.... همه جا بی عدالتی هست. مختص ارتش و نظام و... نیست ولی توی این مراکز آموزش این بی عدالتی دیگه خیلی تابلوه.

2. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دقیقا، حرفات رو قبول دارم dg1
    01 و 02 از روز اول که میری برای پذیرش می بینی 7-10 روز مرخصی میدن و از اون ور باقی مراکز آموزشی از همون روز اول کشیدن رس سرباز رو شروع میکنن و اون ده روز اول رو هم براش تبدیل به جهنم میکنن.تازه مرخصی های روزانه و آخر هفته و میان دوره و پایان دوره 10-15 روزه هم میدن. استخر و .... که به کنار. به مراکز دیگه می بینی پایان دوره اش 5 روزه و توی کل دوره یه روز که مرخصی میدن انگار 100 ساله تو بیابون بودی و تو شهر همه چیز برات جدیده.... همه جا بی عدالتی هست. مختص ارتش و نظام و... نیست ولی توی این مراکز آموزش این بی عدالتی دیگه خیلی تابلوه.
    خدا وکیلی بعد از 45 روز به ما یک و نیم روز مرخصی دادن وقتی از پادگان اومدیم بیرون فقط نیم ساعت داشتم به مردم نگاه میکردیم اخه یک ماه نیم بود لباس شخصی ندیده بودیم !! و همین مدت هم نه اخباری نه تلویزیونی و نه هیچ چیز دیگه ...
    سوار ماشین شدیم راننده میخواست از ما کرایه سه برابر همیشه رو بگیره ما هم فکر میکردیم میخواد سرمون کلاه بزاره باهاش درگیر شدیم
    اخر کار فهمیدیم که ای بابا اون موقع یک ماه بوده بنزین سهمیه بندی شده بود وماهم نمیدونستیم خلاصه بگم که انگار شده بودیم اصحاب کهف همه چیز برامون عوض شده بود
    الان خندم گرفته ولی اونموقع ......

4. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

Dg1 واقعا صحبتات قشنگه نبايد فرق باشه مثلا تو نيرو هوايي دزفول تنبيهاتشون يكيش كلاغ پر پا مرغي ميبردن تنبيهي كه ديگه انجام نميشه واقعاپادگان هاي اموزشي شهرستانها اكثرا ظلم اشكار به سربازا روا ميكنن

6. 3 کاربر از tophigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از بین دوستان یگان 523 مرکز 01 کسی نیست؟
    ما ساعت 1 بعد از نیمه شب رسیدیم و پذیرش شدیم، خیلی برخورد ها خوب بود. ولی 2-3 ساعتی بیشتر توی مرکز نبودیم و بعد از تقسیم لباس، برگه های مرخصی رو دادند، بنابراین فرصتی برای پرس و جو و اینکه این یگان چطور هست نبود.
    از بین دوستان کسی راهنمایی مفیدی در مورد این یگان نداره؟
    در بین سایر یگان ها این یگان در چه سطحی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

از بین دوستان یگان 523 مرکز 01 کسی نیست؟
    ما ساعت 1 بعد از نیمه شب رسیدیم و پذیرش شدیم، خیلی برخورد ها خوب بود. ولی 2-3 ساعتی بیشتر توی مرکز نبودیم و بعد از تقسیم لباس، برگه های مرخصی رو دادند، بنابراین فرصتی برای پرس و جو و اینکه این یگان چطور هست نبود.
    از بین دوستان کسی راهنمایی مفیدی در مورد این یگان نداره؟
    در بین سایر یگان ها این یگان در چه سطحی هست؟
    پادگان عاليه فوق عالي برو خدارو هزار شكر كن

9. این کاربر از tophigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

ما هم 01 بودیم اموزشی تموم شد..هرکی افتاده 01 بره خدارو شکر کنه... جایی افتادین که بهشته برا خهودش.. فک کنم چند دوره دیگه فرمانده روش نشه صداتون کنه با درجه صداتون کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله، پادگان رو اطلاع دارم، یگان رو عرض کردم.
    آیا اصلاً تفاوتی دارن این یگان ها با هم؟
    روی الگوریتم خاصی تقسیم بندی می کنند یا خیر، به صورت رندومه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان من الان از 01 اومدم خونه (امروز اعزام بودم)
    افتادم یگان 513 (که خوشبختانه میشه هنگ 1 که میگن فرماندش بهتره !!! ) 14 نفریم تو 513 - 5 6 تا فوق لیسانسیم، بقیه لیسانس. تا شنبه بهمون مرخصی دادن ، ولی ...
    از هر یگان 6 نفر موندن برای نگهبانی تا فردا صبح . همونجا هم کچلشون کردن (با 2)
    من هم فردا صبح 24 ساعت نگهبانم (2 ساعت نگهبانی 4 ساعت استراحت و تکرار همین). باید فردا با لباس و مو 2 ساعت 6:30 پادگان باشم برای جلسه توجیحی نگهبانی و ...
    بقیه هم روزای دیگه نگهبانن تا شنبه (البته فقط تهران-کرجی ها تا شنبه نگهبانی میدن - که البته این نگهبانی ما جز نگهبانی های آخر هفته مون حساب میشه)

** حالا من از کرج چجوری برم که 6:30 تو پادگان باشم؟ اگه تا مثلاً آزادی با تاکسی برم، بقیه شو چجوری باید برم؟ اون موقع صبح BRT و مترو هستند؟ با کدوم راحتتره؟ (امروز رو با یکی از آشناهامون رفتم. ولی دیگه نمیتونم با ایشون برم !)

ولی یه چیزی. از هفته پیش فرمانده کل 01 عوض شده و یه نفر که قبلاً فرمانده تکاورا بوده اومده جاش که خود کادری ها هم مینالیدن ازش ... گفته دیگه روز برگ نداریم و ... اینم شانس منه !!! میگن دیگه مثل 01 سابق نیست :(

الانم دارم میرم اتیکت اسممو بدم چاپ کنن بدوزم به لباسم و کچل کنم :(

افتادی 513؟؟؟ هاهاهاه ..ایول من دوره قبل اونجا بودم ..فرماندتون محسن عطایی.. ببین ادم بهتر از این من ندیدم.. مرده برو بش بگو رفیق سیدینم هواتو داره... افسر اموزشتونم یکیشون ولی نصبه بزننین تو سرش بچجه باحالیه فقط صداس هی صداشو بلند میکنه دادو هوا اما ته بچه باحاله..فیلمشه..دوتا افسر دیگه دارین باحالن

13. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

شانسی .. کلا خوب جایی افتادی.. برو حال کن.. بعدا میفهمی منظورمو..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

واقعا جای خوب افتاده نه ما بدبخت 02 اونم گردان وحدت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •