من تهران پارس آنلاین هستم پینگم 90 هستش. mtu مودم رو باید بزاری 1292.
بیشتر توضیح میدی ؟
من تهران پارس آنلاین هستم پینگم 90 هستش. mtu مودم رو باید بزاری 1292.
بیشتر توضیح میدی ؟
کیفیت اینترنت با ارتفاع هیچ نسبتی نداره، ولی نزدیکی به ترکیه میتونه یکم پینگ رو بیاره پایین.
دوستان من وایمکس وصل کرده بودم الان می خوام برم تو تنظیمات مودم adsl میره تو تنظیمات مودم وایمکس در حالی که وایمکس وصل نیست! مودمو خاموش روشن هم کردم درست نشد کسی می تونه کمک کنه؟
حل شد! وقتی جلوی یکِ آخر ip مودم adsl دات اضافه میکنم درست میشه
یعنی 192.168.1.1. میره تنظیمات adsl
192.168.1.1 میره تنظیمات وایمکس
Last edited by The Awesome One; 02-04-2014 at 14:58.
دچار ip conflict شدی،
هر دو مودم رو خاموش کن، بعد adsl رو دوباره روشن کن مشکل حل میشه.
تو تنظیمات مودم یه جا هست mtu رو میتونی تغییر بدی. هر مودم فرق میکنه. بگردی پیداش میکنی. این تنها راهیه که واقعا پینگ رو میاره پایین. البته به صورت مجانی. بقیه سر کاریه.
برای هر isp و مسیریابی این فرق میکنه و نمیشه گفت یک مقدار mtu خاص (مثلا 1290) برای همه مناسبه.
نقل از ویکی پدیامقادیر امتییو برای هر فناوری فیزیکی مشخص، مقداری ثابت و تعیینشده است که نمیتوان آن را تغییر داد، آنچه که در تنظیمات برخی وسایل مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان امتییو مشخص شده در واقع اندازهٔ بستهها (packet size) را مشخص میکند. اگر مقدار امتییو در این ابزارها خیلی کوچک یا بزرگ انتخاب شود، کارایی شبکه را کاهش خواهد داد. هنگامی که امتییو کوچک است بستهها ریز و تعدادشان زیاد خواهد شد که تأثیر نامطلوبی بر عملکرد خواهند گذاشت. از سوی دیگر در امتییوهای بزرگ هم که از مقدار فیزیکی بیشتر باشند، نیازخواهد شد بستهها هنگام ارسال به بستههای کوچکتری تقسیم شوند که این نیز کارایی را کاهش میدهد. همچنین اگر مقدار تنظیمشدهٔ امتییوی یک رهیاب با مقدار دستگاههای متصل به آن متفاوت باشد میتواند تأثیر منفی روی عملکرد داشته باشد.
Last edited by msgcpp; 02-04-2014 at 15:17.
واسه من مقدار پیش فرض 1492 بود پینگم نزدیک 200. همون لحظه که 1292 میزارم میشه 90 و تو بازی هم کاملا مشخصه. احتمال داره هر isp یه جور mtu خاص میخواد.
--------
انگار همزمان با نوشتن من شما هم متنی که نوشته بودین رو اصلاح کردین.
Last edited by anoodora; 02-04-2014 at 15:22. دليل: موقع نوشتن توجه نکرده بودم متن رو ویرایش کردین
شما یه command prompt باز کن توش تایپ کن
ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -f -l 1492
اون 1492 مال مودم من هستش! شما عدد mtu مودم خودتونو بزنید!
ببین بهت پکت لاس میده یا نه اگه آره باید mtu رو تغییر بدی (مثلا 10 بایت بیارش پایین)
دوباره تست کن ببین تغییر میکنه یا نه انقدر اینکارو انجام بده تا پکت لاس نده
بعد که عدد پیدا کردی mtu داخل تنظیمات مودمو تغییر بده اوکی کن بذار موم ریست بشه
الان مال من 75% پکت لاس داشت باید تنظیم می کردم (1450 اوکی شد)
تاثیر که داره ولی فکر نمیکنم -خیلی- چشمگیر باشه ولی به هر حال امتحانش ضرری نداره!
Last edited by The Awesome One; 02-04-2014 at 15:52.
راستی من تو پروموت به گولد این داستان دی سی شدن پیش اومد الان به سلامتی سیلور 2 هستم!
این مقامات خفن کشور هم چیزی نمیگن اولش فکر کرده بودم مشکل از سرور اونوره شاکی بودم چرا lose forgotten نمیده!
با وی پی ان تایم اوت خیلی زیاد میشه. بدون تست نخرید.
منم نوشته ایشونو نگام نکردم ویراش کردن متن اشتباهی نقل قول کردم![]()
حالا این قضیه واقعا تو بازی تاثیر داره؟ یا فقط عدد میاره پایین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)