با برنامه PES Editor لینکشم توی همین تاپیک موجود هست.
با برنامه PES Editor لینکشم توی همین تاپیک موجود هست.
خسته نباشید برو بکس...
من تو مود become a legend بازی میکنم
یه چند باری اسم بازیکنمو تغییر دادم یه دفعه قاطی کرد حالا اسم بازیکنه من شده no player name ...!
چکار کنم درست شه ؟(مثلا اسمش بشه نیما--->nima)
ممنون
سلام
کسی میتونه فیس هادی عقیلی برام بزاره ؟
ممنون.
آقا من آخرین پچ رو از pesedit.com گرفتم یعنی پچ 2.6 حدود 300 مگ هست اگه گسی اطلاعی از نحوه نصبش داره ممنون میشم راهنمائی کنه من پچ 1.3 رو ریختم با پچ krauser و الان با کیت کار میکنم اما این پچ خیلی کامل به نظر میاد
تو ویندوز سون 7 گزینه یwait for vsync از اول کار فعاله تو xp باید بری فرکانس رو بیاری رو 60hz بری این گزینه رو تیک بزنی بعدش برگرد برو فرکانس رو ببر رو بالا با این کار این گزینه باز هم غیر فعاله ولی تیک داره بعدش برو تو بازی دیگه تصویر رگه رگه نمیشه
ماله من با این کلک درست شد
فرمت فیلم اول بازی چیه دمتون گرم راهنمایی کنید
سلام.من جدیدترین پچ بازی که پچ3 pes edit.com هست رو دارم اگر میخواهین با لینک مستقیم براتون میزارم.با تکشر از همتون
به غیر از ورژن سوم این پچ ورژنهای قبلی هم باید دانلود بشه یا فقط دانلود این کافیه و نیازی به ورژنهای قبلی نیست؟!آقا من آخرین پچ رو از pesedit.com گرفتم یعنی پچ 2.6 حدود 300 مگ هست اگه گسی اطلاعی از نحوه نصبش داره ممنون میشم راهنمائی کنه من پچ 1.3 رو ریختم با پچ krauser و الان با کیت کار میکنم اما این پچ خیلی کامل به نظر میاد
کیست مرا یاری کند؟
سلام.من یه مشکلی با fgp-660 دارم.توی pes 2010 در حین بازی دکمه L 2 کار نمیکنه.با اینکه توی تست گیم پد در ویندوز و توی فایل setting این دکمه کار میکنه.چه با نصب درایورش چه بدون اون هم امتحان کردم باز همین مشکل بود.چکارش کنم؟
(لینک کلوپ گیم پد ندید...فقط راهنمایی لطفا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)