درود دوستان
منظور بنده وایرلس هست نه adsl
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
درود دوستان
منظور بنده وایرلس هست نه adsl
سلام
برای مرکز ابوذر کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر.
واقعاً جبر جغرافیایی که میگن یعنی همین که آدم تو یه کشور جهان سوم به دنیا بیاد. از این شرکتا یکیشون هم به درد نمیخورن. من از شاتل سرویس میگرفتم، این اواخر همش قطعی داشت. قیمتش که از همه جا بالاتره. دانلود رایگان شبانه هم به شرطی رایگانه که 3500 تومن اضافه بر هزینه اشتراکت بهشون بدی بعدشم به این شرط که دانلود نکنی. اگه دنالود کنی سرعت رو همچین میاره پایین که تا صبح 10 مگ هم دانلود نمیشه. ازشونم که بپرسی میگن نباید زیاد دانلود کنی.همین طور که خودشون میگن دانلود رایگان شبانست به شرطی که هر اندازه اون دلشون خواست دانلود کنی نه بیشتر. الان هم که اومدم پارس آنلاین که همه نوشته بودن خیلی خوبه. از 2 تا 7 رایگانه که 2 ساعت از شاتل کمتره. آی پی دینامیک داره. هر ماه هم به غیر از حجم 3 گیگ خود اشتراک، باید 10 الی 15 مرتبه ترافیک 1 گیگ اضافی بگیرم. خود به خود حجم دانلود تموم میشه. در کل تو کشور جهان سوم به دنیا اومدن یعنی همین. هر کسی هرجوری که میتونه سر بقیه رو کلا میذاره و فقط بهب فکر جیب خودشه.
دوستان بیست نتی، سرعت شبانه شما هم از سایت دانلود من پایین اومده؟
دوستان آسیا تکی سرعت دانلود شبانه سرویس 10 مگ چنده ؟ دقیقا این سرویس منظورمه > (10240) - اینترنت پرسرعت شهاب 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) (659000 ريال + آبونمان)
این آسیاتک دوباره اینترنتو گرون کرد که . کسی بالای سر اینا نیست؟ چقد بی صاحابه این مملکت
سلام
من مخابرات امیر کبیر با پیش شمار844 هستم که فیبر نوری هست و غیر از آسیاتک جای دیگه سرویس نمیده چطور میشه از جای دیگه اینترنت ای دی اس ال بگیرم؟
الان خیلی وقته پایین اومده سرعت شبانه و همینطور سرعت سایتهای داخلی نظیر دانلودعن و اصلا جوری شده بعضی پورتها رو هم در حالت شبانه میبندن و از بعضی سایتهای خارجی اصلا نمیشه چیزی دان کرد.
قیمت ها کاهش یافته نه افزایش، فکر میکنم همون 20 درصد کاهش یافته باشه
گرون شدن نه به اون شکلی که شما میگی .
من برای فروردین سرویس 512 - 30 گیگ رو گرفتم 54 تومن توی فکر این بودم که یه بار دیگه 30 گیگ بگیرم که دیدم این سرویس برداشته شده و به جاش این اومده > (512) - اینترنت پرسرعت چلچله 20 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (539000 ريال + آبونمان) . پس معنی 20 درصد کاهش میشه 10 گیگ از حجم کم کنیم و با همون قیمت بکنیم تو پاچه مردم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)