تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1091 از 1135 اولاول ... 91591991104110811087108810891090109110921093109410951101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,901 به 10,910 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    والا مدتی هست منتظر خرید قطعات گیربکس TH 400کادیلاک هستم که متاسفانه صاحب گیربکس نخرید ودراخر چند روز پیش رفتم قطعاتی که بهش داده بودم را از نگهبان گاراژ گرفتم وجمعش کردم وحتی کلی وقت گذاشتم اون رولر کلاچ را چیدم و...تقه شفت کلیرنس اون کمی بهتر شدو تحویلش دادم
    اصلا کلا دردسر داره وقت گیره -وپیچیده هست --تا حالا مثل این گیربکس ندیده بودم انقدر پیچیده ومشکل ساز باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من مختصر توضیح میدم

اول باید باند ترمز انتهایی گیربکس را جا بزنیم -باید درست نصب بشه و همینطور قطعه servo بیتونه عمل کنه و سرعت درام را کم کنه وگرنه درست عمل نمیکنه وگیربکس اسیب میبینه --بعد تراست واشر ها را نصب میکنیم

مجموعه سنتر ساپورت را باید مونتازکنیم که شامل قطعات زیادی هست و باید دقیق مونتاز بشه وموقع نصب هم سنگینه باید مرااقب بود

رولر کلاچ ایراد داشت -قفسه کج شده بود وساچمه های استوانه ای +فنرهای مخصوص از محلش خارج شده بود که جمع کردن همین کلی وقت ودقت میخواد وهمینطور جا زدن در قسمت درام که چند بار ساچمه ها خارج شد ومجددا نصب کردم

نصب رولبرینگ های سوزنی +واشرها ی مخصوص در 2شفت ومونتاز انها توسط خار حلقوی ---البته چند تا از دنده های شفت انتهایی بعد از بررسی ایراد داشت
    مجموعه سنتر ساپورت را داخل گلدانی گیربکس نصب میکنیم و سنگینه وباید دقیق نصب بشه چون هم شیارهایی در لبه اون داره و هم یه پیچ مخصوص داره که از سمت ساعت گیربکس باید بسته بشه و به این راحتی جا نمیره --بعد از نصب مجددا شیار باند ترمز وservoرا چک میکنیم که از محلش خارج نشده باشه +ممکنه تراست واشر ها هم از محلشون خارج بشه وانها هم چک میکنیم

بعد از نصب مجموعه سنترساپورت +خار حلقوی ---صفحه کلاچهای بالایی را نصب میکنیم که استیل کلاچ ها به ترتیب نصب میشه نباید اشتباه چیده بشه چون تفاوت دارن+فیلرگیری ---که چون صفحات واستیل ها ایراد داشت نمیشه دیگه فیلر گیری نیازی نیست

قطعه بعدی درام بالایی هست که صفحات کلاچش چیده میشه ومونتازکه شد اول باند ترمز بالایی را در محل خودش نصب میکنیم وservo بالایی ان را چک میکنیم ---همین servoخاره پیستونش خارج شده بود واصلا عمل نمیکرده تا سرعت درام را کم کنه

وقطعه بعدی مونتاز شفت ورودی فورواردکلاچ که صفحه واستیل داره +یه چرخدنده واسطه داره ودر موقع نصب به سختی جا میره چون باید داخل صفحه کلاچ ها واستیل ها نصب بشه و به علت شیارهای صفحات جازدنش مشکله و باید تا انتها نصب بشه -حتی اگه یه صفحه در شیارها نصب نشه سیستم بهم میخوره --چون اصلا دید نداره که ببینی ایا 10 تا صفحه دقیق تا انتها جا رفته ویا نه--واقعا مشکله

فورواردکلاچ را نصب میکنیم -موقع نصب شیارهای شفت فوروارد کلاچ ودنده واسطه وشفت انتهایی باید دقیق جا بره

دراخر پمپ روغن نصب میشه وساعت گیربکس هم مونتاژ میکنیم وشفت هم تست میکنیم

Last edited by armindevile; 11-05-2020 at 21:56.

2. 5 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان و اساتید ارجمند
    چند روز بود چراغ دینام خیلی کم نور روشن بود و دینام باطری رو شارژ نمیکرد.یه آفتامات گرفتم و تعویض کردم و درست شد(چقدر جنس گرون شده.قبلا60 تومن بود الان شده 140 تومن)باز هم یه چند روزی خوب بود و شارژ میکرد ولی امروز صبح دوباره همونجوری کم نور روشن شد
    مشکل از کجا میتونه باشه؟
    Last edited by aminbest; 12-05-2020 at 10:09.

4. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز بود چراغ دینام خیلی کم نور روشن بود و دینام باطری رو شارژ نمیکرد.یه آفتامات گرفتم و تعویض کردم و درست شد(چقدر جنس گرون شده.قبلا60 تومن بود الان شده 140 تومن)باز هم یه چند روزی خوب بود و شارژ میکرد ولی امروز صبح دوباره همونجوری کم نور روشن شد
    مشکل از کجا میتونه باشه؟
    سلام
    یعنی موتور به سختی استارت میخورده وبعد از تعویض افتامات مشکل حل شده اما الان فقط چراغ دینام روشن میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه موتور راحت استارت میخورد و بدون مشکل کار میکرد.البته بگم کهه دینام شارژ نمیکرد و سیم باطری رو که جدا میکردم ماشین خاموش میشد.فقط چراغ کم نور روشن بود.آفتامات عوض کردم چراغ خاموش شد.امروز صبح دوباره همونطوری کم نور روشن شده

7. 3 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی موتور استارت قوی داشته یعنی شارژ شدن سیستم سالمه البته درمورد روشن شدنه لامپ و خاموش بودنش درحالت سوییچ بسته یا باز ..ماشین روشن و.... تست میشه همینطور تست سالم بودنه قطعات دینام
    شاید شارژه سیستم ضعیف شده اونم بستگی به قطعات داره ممکنه رکتیفایر ایراد داره یا دیود trio و...
    من دینام و باز کردم وقطعاتش را جدا کردم که ایراداتی داشت کلا میشه با مولتی متر تستهای سالم بودن قطعات دینام را انجام داد مثل رگلاتور+دیود+رکتیفایر-اتصالی سیم پیچ روتور-استاتور

Last edited by armindevile; 12-05-2020 at 14:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی موتور استارت قوی داشته یعنی شارژ شدن سیستم سالمه البته درمورد روشن شدنه لامپ و خاموش بودنش درحالت سوییچ بسته یا باز ..ماشین روشن و.... تست میشه همینطور تست سالم بودنه قطعات دینام
    شاید شارژه سیستم ضعیف شده اونم بستگی به قطعات داره ممکنه رکتیفایر ایراد داره یا دیود trio و...
    من دینام و باز کردم وقطعاتش را جدا کردم که ایراداتی داشت کلا میشه با مولتی متر تستهای سالم بودن قطعات دینام را انجام داد مثل رگلاتور+دیود+رکتیفایر-اتصالی سیم پیچ روتور-استاتور

آفتمات رو نو خریدم
    دیود رو که با چک کردم و اون وظیفه یکطرفه کردن جریان رو انجام میده.
    دیگه چی میمونه چک کنم
    الانم که چراغ کلا روشن شده و فقط وقتی دور خیلی بالا میره به نسبت دور کم نو میشه و بعد خاموش میشه

10. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیود Trioروی رکتیفایر و سیم پیچ استاتور نصبه وباید از روی دینام باز بشه و4 تا پایه داره وچند تست با مولتیمتر انجام بشه

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام و ارادت خدمت اساتید بزرگوار جای خوشحالیه که کلوپ برقراره
    دوستان برای خرید کیت کامل واشر های موتور چه مارکی پیشناد میدن؟و همینطور رینگ و پیستون اصلا مارک خوب پیدا میشه الان؟
    مشکل دوستمون امین اقا میتونه از شل بودن تسمه دینام باشه همچین مشکلی خودمم داشتم بعد کلی تعویض قطعات.

13. 5 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان سیم سبقت از کار افتاده خودسیم را کلا درآوردم پاره گی نداشت سالم بود دوباره بستم و تنظیم کردم اما کار نمیکنه
    الان دنده ها مثل قبل عوض می شون مشکلی از این بابت نیست فقط معکوس نمیده
    حالا سیم سبقت کار نکنه چه مشکلی برای گیربکس پیش میاد

15. 5 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مشکل از کجا میتونه باشه؟

خیلی سال قبل هم آفتامات اصلی پیدا نمیشد(البته آفتامات که میگیم اسم بازاری هست و در واقع اون قطعه اسمش رگلاتور هست).
    کار این قطعه نگه داشتن ولتاژ خروچی بین 12.5 تا 15 ولت هست حدودا
    تست ولتاژ رو حتما با مولتی متر از سر باتری بگیرید و ولتاژ رو بگید در حالت موتور روشن بدون مصرف کننده و در حالت موتور روشن با روشن کردن چراغها و فن بخاری و ولتاژ در حالت با مصرف کننده حدافل حدود 12.5 تا 13 ولت به بالا باید باشه و کمتر باشه به زودی هزینه خرید باتری هم باید در نظر داشته باشید.
    از جنسی که خریدید و جعبش و خودش عکس بگیرید ببینیم میشناسیمش یا نه؟
    یادمه اغلب اونها درست کار نمیکردند.
    ضمن اینکه لزوما هر وقت دینام ضعیف میشه و چراغ دینام سوسو میزنه اشکال از آفتامات نیست.
    گاهی زغالها کوتاه شدن و اتصال ضعیفی دارن و گاهی بالشتک دینام ضعیف شده و عمرش رو کرده .در کل دینام های آمریکایی بیشتر در ناحیه آفتامات و بالشتک و زغال دچار مشکل میشن و معمولا آرمیچر و دیود سالم میمونه
    به هر حال من روی ماشین خودم چند مدل دینام رو تست کردم و در حال حاضر دینام 405 روش نصبه البته اگر ماشین نوا باشه به دلایلی بهتره دینام فابریک روش نصب باشه و اگر مثل بیوک دینام بالا باشه دست بازتره

قیمتها بالاست و کار سخته به هر حال
    Last edited by MJ1970; 17-05-2020 at 10:17.

17. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •