تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1091 از 2365 اولاول ... 915919911041108110871088108910901091109210931094109511011141119115912091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,901 به 10,910 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا امپ برای 1073 چی پیشنهاد میدین من دیگه روانی شدم هرکس یه چیز میگه....

یه سری میگن 1073 100watt بسشه 120 130 زیاده براش....

میگن pioneer 5500 دیگه کیفیت نداره بدرد نمیخوره... درسته ؟؟
    این مدل چطوره ؟؟ Soundstream REF2.370

سلام __________________________________________________ ____________ بالاخره ابن نت ما هم وصل شد
    درست میگید، اگه بخواید با حساسیت ،آمپ مناسب برای 1073 انتخاب کنید یکم روانی کنندست

در مورد آمپ با توجه به اینکه 1073 ، 100 وات برای هر کواک رو طلب میکنه پس شما دنبال یه آمپ باش که حداقل بتونه این 100 وات رو بهش برسونه
    پیک این کواک هم 200 واته ، پس ""
    یه سری میگن 1073 100watt بسشه 120 130 زیاده براش...."" درست نیست

در مورد 5500 هم نمیشه گفت بدرد نخوره، بنظر من بیشتر سلیقه باعث اینطور نظر دادن میشه
    D3 هم آمپ بدی نیست اما اگه 400 هزینه میکنید انتخاب بهتر دیگه ای هم بنظرم هست که انتهای پست خدمتتون عرض میکنم

اگه میخواید از حداکثر کارایی 1073 استفاده کنید، به خروجی 100 وات آمپ بسنده نکنید چون خروجی های اعلامی آمپ ها در ولتاژ 14.4 ولت اعلام میشن، اما اغلب این ولتاژ برای آمپ روی ماشین تامین نمیشه، پس کارایی و خروجی آمپ پایین تر میاد

پیشنهاد
    علی آقا هم خوبه (m-line100.2m-line100.2) اما قیمت های اجناس برند ، مثل این برند آدم رو قلقک میده
    کلام آخر اینکه هر آمپی که میگری سعی کن اولا شناخته شده و سابقه درخشان پشتش باشه ، دوما ارزش خرید داشته باشه
    من دو تا مدل دیگه هم پیشنهاد میکنم که بهش فکر کنی ، تصمیم گیری با شماست. اگه بازم بین چند مدل شک داشتی همه رو لیست کن ، بچه ها بیشتر راهنمائیت میکنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by pahama1; 11-06-2013 at 08:33.

2. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان یک سیستم واسه پرشیا میخوام تا 700-1600 هم میتونم هزینه کنم.هدیونیت 5150 پایونر دارم.داداش حمید عزیز اینو پیشنهاد دادن.اسپیکر co 609آدیو سیستم،آمپ RS 100c4 و کامپوننت RS 165 نظر شما چیه؟الیته این 3 قلم جنس بالای 2 تومن در میاد.!!

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام __________________________________________________ ____________ بالاخره ابن نت ما هم وصل شد
    درست میگید، اگه بخواید با حساسیت ،آمپ مناسب برای 1073 انتخاب کنید یکم روانی کنندست

در مورد آمپ با توجه به اینکه 1073 ، 100 وات برای هر کواک رو طلب میکنه پس شما دنبال یه آمپ باش که حداقل بتونه این 100 وات رو بهش برسونه
    پیک این کواک هم 200 واته ، پس ""
    یه سری میگن 1073 100watt بسشه 120 130 زیاده براش...."" درست نیست

در مورد 5500 هم نمیشه گفت بدرد نخوره، بنظر من بیشتر سلیقه باعث اینطور نظر دادن میشه
    D3 هم آمپ بدی نیست اما اگه 400 هزینه میکنید انتخاب بهتر دیگه ای هم بنظرم هست که انتهای پست خدمتتون عرض میکنم

اگه میخواید از حداکثر کارایی 1073 استفاده کنید، به خروجی 100 وات آمپ بسنده نکنید چون خروجی های اعلامی آمپ ها در ولتاژ 14.4 ولت اعلام میشن، اما اغلب این ولتاژ برای آمپ روی ماشین تامین نمیشه، پس کارایی و خروجی آمپ پایین تر میاد

پیشنهاد
    علی آقا هم خوبه (m-line100.2m-line100.2) اما قیمت های اجناس برند ، مثل این برند آدم رو قلقک میده
    کلام آخر اینکه هر آمپی که میگری سعی کن اولا شناخته شده و سابقه درخشان پشتش باشه ، دوما ارزش خرید داشته باشه
    من دو تا مدل دیگه هم پیشنهاد میکنم که بهش فکر کنی ، تصمیم گیری با شماست. اگه بازم بین چند مدل شک داشتی همه رو لیست کن ، بچه ها بیشتر راهنمائیت میکنن

آخ گفتی یه هفته اینجا هم نت نشکل داشت
    فدات امیر جان
    مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه ساندو بیخیال همون کنوود 7205 که امیر جان پیشنهاد دادن رو بهش فکر کن

5. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آخ گفتی یه هفته اینجا هم نت نشکل داشت
    فدات امیر جان
    مرسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه ساندو بیخیال همون کنوود 7205 که امیر جان پیشنهاد دادن رو بهش فکر کن
    سلام داداش گلم خوبی ؟؟

الان رو این 3تا گزینه موندم.... 5500 که بیخیال شدم چون خیلیا میگن کیفیت نداره دیگه...!!!

1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-

3-
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل ساند که یه نفر خیلی رو این تاکید میکنه میگه برا 1073 همین کافیه بیشتر خرج الکیه... کسی میدونه کیفیت این امپ چطوره ؟؟؟

دوستای گلم اگه از این 3 مدل قیمت دارن بگن یه تصمیمی بگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان تو توپ خونه بگردم این پخش 3550 پاییونر رو میشه 300 پیدا کرد با گارانتی <سایتا 330 میدن اینجام 350 میدن لنگرد جان منم نظرم ر همین 3550 پاییونره . اون باندا که گفتی کدوم کیفیتش بهتره واسه نصب ساب و .... در اینده تو رنچ 200 باند خوب چی پیشنهاد مییدی ( اگه پخشو 300 پیدا کنم پخش و تا 200 میتونم هزینه کنم و ساب و ... رو هم فعلا پول ندارم ولی شاید 5 و6 ماه دیگه میگیرم ) من احتمالا تو هفته اینده میام طهران یه سری کار دارم پخش باند میگیرم اینجا قیمتا خیلیییییییییییییییییی بالاس به نسبت طهران

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام داداش گلم خوبی ؟؟ الان رو این 3تا گزینه موندم.... 5500 که بیخیال شدم چون خیلیا میگن کیفیت نداره دیگه...!!! 1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل ساند که یه نفر خیلی رو این تاکید میکنه میگه برا 1073 همین کافیه بیشتر خرج الکیه... کسی میدونه کیفیت این امپ چطوره ؟؟؟ دوستای گلم اگه از این 3 مدل قیمت دارن بگن یه تصمیمی بگیریم
    سلام مجدد خدمت دوستان عزیز راستی حاج علی تبریک میگم واحدها رو پاسوندی
    خدمت امیر خان عزیز عرض کنم که آمپ های سری رفرنس ساند خوب هستند ، اما مشخصا در مورد این 2.370 جدای از کیفیتش بنظر من وا سه 1073 یکمی کمه. این نکته رو هم در نظر بگیرید که هر دو مدل JVC و کنوود استاندارد CEA 2006 رو دارند که نشون دهنده صحت ادعای سازندگانش هست.
    امیر جان اتفاقا قبل از اینکه پست آخرتو ببینم خودم زنگ زدم چند جا قیمت بگیرم چون نگرانی الان شما قبلا نگرانی خوده منم بود.
    من نظرم رو کنووده اما نتیجه:
    آرسنال رو 420 قیمت گرفتم ، اما 420یا 400 یا حتی کمتر هم شاید بشه از دوستان جور کرد
    کنوود رو حدود 420 قیمت دادن ، موجودی نداشتن. اگه شرکت دوباره بهشون بده شاید یکم بالاتر یا پایین تر باشه
    Last edited by pahama1; 11-06-2013 at 13:48.

9. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=poyyesh;7688625]
    سلام دوستان تو توپ خونه بگردم این پخش 3550 پاییونر رو میشه 300 پیدا کرد با گارانتی <سایتا 330 میدن اینجام 350 میدن لنگرد جان منم نظرم ر همین 3550 پاییونره . اون باندا که گفتی کدوم کیفیتش بهتره واسه نصب ساب و .... در اینده تو رنچ 200 باند خوب چی پیشنهاد مییدی ( اگه پخشو 300 پیدا کنم پخش و تا 200 میتونم هزینه کنم و ساب و ... رو هم فعلا پول ندارم ولی شاید 5 و6 ماه دیگه میگیرم ) من احتمالا تو هفته اینده میام طهران یه سری کار دارم پخش باند میگیرم اینجا قیمتا خیلیییییییییییییییییی بالاس به نسبت طهران
    [QUOTE]

سلام
    (ببخشید نت مشکل داره پست ها خوب ارسال نمیشه)
    فکر کنم پیدا شه
    البته با این وضعیت تغییر قیمت دلار الان بگن 300 فردا که میری بخری میگن 320
    دو ماه پیش من 300 قیمت کردم در خالی که سایت 330 و خرده فروشی 350 میداد
    اول ب نمایندگی هاش یه سر بزن ایشالا قیمت مناسب پیدا میکنی
    Last edited by pahama1; 11-06-2013 at 12:16.

11. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام دوستان یک سیستم واسه پرشیا میخوام تا 700-1600 هم میتونم هزینه کنم.هدیونیت 5150 پایونر دارم.داداش حمید عزیز اینو پیشنهاد دادن.اسپیکر co 609آدیو سیستم،آمپ RS 100c4 و کامپوننت RS 165 نظر شما چیه؟الیته این 3 قلم جنس بالای 2 تومن در میاد.!!
    سلام
    رو چیزایی که بهت گفته وسواس نزار دوست عزیز!

اینجا همه نظر نهایی رو از اقا حمید میگیرن!
    اطمینان بهت میدم ارزش خریدنو دارن!
    من خودم rs 165 دارم و ازش خیلی راضی ام
    اگه الان بودجشو نداری خرد خرد بگیر
    اگر هم نمیخوای اینقدر هزینه کنی مثلا بجای rs165 از سری mxبگیر که 40درصد ارزون تره!
    انتخاب باشماست.
    موفق باشی!

13. این کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام داداش گلم خوبی ؟؟

الان رو این 3تا گزینه موندم.... 5500 که بیخیال شدم چون خیلیا میگن کیفیت نداره دیگه...!!!

1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-

3-
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل ساند که یه نفر خیلی رو این تاکید میکنه میگه برا 1073 همین کافیه بیشتر خرج الکیه... کسی میدونه کیفیت این امپ چطوره ؟؟؟

دوستای گلم اگه از این 3 مدل قیمت دارن بگن یه تصمیمی بگیریم
    به نظر من شما که داری پول میدی یه آمپ 4 کانال بگیر . 2 کانال بگیری پشیمون میشی.

15. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوش اومدی، حقیقت اینکه واقعا قیمت ها بالاست و بستن یه سیستم متوسط و حتی ساده اما ماندگار و با کیفیت هزینه بالایی می بره چه برسه دیگه به سیستم ها بالاتر و حرفه ای تر
    حمید جان هم که ارادت داریم خدمتشون، به همه دوستان لطف دارن و قطعات با کیفیت و قیمت خوب پیشنهاد میدن البته همونطور که خودتون هم میدونید جنس خوب هزینه بالاتر رو هم میطلبه.
    قطعات بالا هم کیفیت خوب دارن، دیگه بستگی به شما داره که بخواید چه میزان برای چه قطعه ای هزینه کنید و چقدر قدرتی یا کیفیتی بخواید.
    نظر خودتون چیه؟ منظورم اینکه دوست دارید چه جور ی هزینه کنید و چه قطعاتی رو مد نظر دارید. (ساب ، کامپ،کواک و... )

17. 2 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •