تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1091 از 1635 اولاول ... 91591991104110811087108810891090109110921093109410951101114111911591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,901 به 10,910 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    ممنون میشم این چند مورد رو توضیح بفرمائید و یا سایتی در این مورد معرفی کنید
    1- تفاوت لنزی که محدوده دیافراگم متعییر داره با لنزهایی که محدوده ثابت داره چی هست و احتمالا چه مزیتی داره؟
    2- کمترین فاصله کانونی که در مشخصات لنزها عنوان میشه چه کاربردی داره منظور عرضم اینه که کم بودنش مزیت هست یا بیشتر بودنش؟
    3- اندازه دهانه لنز چه تاثیری بر کیفیت عکس داره؟
    4- ایا لنز نیکور با لنز نیکون تفاوتی داره؟
    5- کار تله کانورتورها به چه صورت هست به عنوان مثال واسه کانورتوری که فاصله کانونی رو 1.7 برابر می کنه زوم هم این مقدار بیشتر میشه؟
    از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید
    Last edited by ali_ab; 14-10-2011 at 22:40.

2. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

درود
    لنزهای مختلف کاربردهای مختلفی دارن علی خان .
    دقیقا نمیشه گفت که لنزی که رنج دیافراگم متغیر و اجباری برای ما عرضه میکنه بهتر هستش یا لنزی که از یک حداقل عدد ریاف رو ارائه میکنه تیو فوکال های مختلف تا عدد انتهایی مثلا 22 . دلیل این موضوع هم این هستش که کاربردها متنوع هستن و اصولا ترکیب همه خصوصیات یک لنز هستش که برتریش رو در مثابل لنز دیگه مشخص می کنه . شاید برای روشن تر شدن موضوع بد نباشه دو نمونه لنز رو با هم با تعریف فرضی برای دو کاربرد مقایسه کنیم . فرض می کنیم دو لنز پرایم و دو لنز زوم داریم ( اینکه فوکال لنزهای ما ثابت باشه یا متغیر خوب خودش داستان دیگه ای داره ) مثلا لنز Canon 400mm F2.8 L IS با قیمت نجومی و لنز Canon 400mm F4 DO IS و لنز Canon 70-200 F2.8 L IS و در نهایت لنز Canon 100-400 F4.5-5.6 L IS . خوب همگی اینها لنزهای با کیفیت و از بهترین سری لنزهای برند کنن بازار هستن اما با توجه به کاربری های متفاوت ، مزایا و ضعف های متفاوتی هم دارن .
    در لنز اول ، فوکال ما ثابت و روی 400 هستش و از حداقل دیاف 2.8 رو برای ما ارائه میکنه . خوب این لنز با توجه به وزن زیاد و اندازه بسیار بزرگ اصلا کاربری عادی نداره و بیشتر برای حیات وحش و خبرنگاری و . . . استفاده میشه . عمده تفاوتش با لنز دوم در چیه ؟ در عدد دیاف و به اینصورت که همین قدر اختلاف دیاف ، حداقل 1.5 برابر سرعت عکاسی رو بیشتر میکنه و برای پرچ های نه چندان مناسب میتونه بک گراند رو خیلی بیشتر محو کنه . اما اگر اختلاف وزن و سایز و از همه مهم تر قیمت این دو لنز رو با هم مقایسه کنیم شاید انتخاب خیلی ها لنز دوم باشه !!
    لنز سوم یک لنز زوم هستش از فوکال 70 تا 200 ... اما دیاف ثابت داریم یعنی لنز برای ما هیچ اجباری برای استفاده از دیاف های بسته تر از 2.8 حتی توی فوکال 200 نمیده . یعنی چه توی 70 مم شات بزنیم و چه 200 مم ، دست عکاس برای استفاده از دیاف 2.8 باز هستش در صورتی که در خیلی از لنزها مثلا لنز چهارم در اینجا وقتی که به فوکال 200 می رسیم دیاف به اجبار روی حداقل 4.5 و بسته تر ست آپ میشه و تغییرش هم نمیشه داد . خوب مشکل این موضوع در این هستش که سرعت عکاسی پایین میاد و باید از ایزوی بیشتری استفاده کرد . در لنز چهارم ما هرچی از وایدرتین فوکال یعنی 100 به سمت تله ترین فوکال زوم کنیم ، عدد اجباری دیاف بسته تر میشه و به سمت 5.6 حرکت میکنه .
    حالا شما سرعت عکاسی توی فوکال 400 مم لنز چهارم با دیاف 5.6 و سرعت عکاسی با فوال 400 و دیاف 2.8 لنز اول رو مقایسه کنید . دقیقا سرعت 2 برابر هستش ! یعنی اگر با لنز 100-400 با سرعت 1/200 شات بزنیم با همین شرایط میشه با لنز 400 f2.8 با سرعت 1/400 شات زد و البته بوکه این دو لنز هم اصلا قابل مقایسه نیست .
    امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم ... اصولا افزایش سرعت عکاسی که اصل بسیار بسیار مهمی هستش و ایجاد بوکه های فوق العاده از مهم ترین مزیت های لنزهای با دیاف ثابت هستش چه پرایم و چه زوم .

موفق باشید .

4. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام ....
    دوست خوبم ازراهنمایی مفید شما خیلی متشکرم.از توضیحات جنابعالی دو سوال واسم پیش اومده
    1-چرا به لنز Canon 70-200 F2.8 L IS لنز زوم اطلاق فرمودید مگر در این لنز x3 زوم اپتیک داشتن اون رو جزء لنزهای زوم قرار میده؟
    2- به نظر شما داشتن محدوده دیاف متغییر مزیت نسبی نداره ؟چون به این صورت عملا تنظیم عمق میدان با لنز دیاف ثایت از دست خارج هست؟
    3- کاربرد دو لنز Canon 70-200 F2.8 L IS و canon 18-55 در چه زمینه عکاسی هست .چون هر دو 3x زوم اپتیک دارن و با توجه به ضریب کراپ 1.5 کنن لنز 18-55 درهر دو حالت واید و تله ، وایدتر هست و میشه محدوده بیشتری رو به تصویر کشید و از نظر فرد اماتوری مثل من ارحجیت داره.البته منظور از مقایسه این دو لنز کیفیت عکسشون نیست بیتشر نظرم روی حالات عکاسی اونهاست.
    از لطف و محبت شما بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و موفق باشید

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام به همگی
    بهترین دوربین دیجیتالی که تا سقف 150 تومان میشه گرفت چیه؟
    تو این قیمت چه گزینه هایی هست؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

1

علی جان یک موردی رو باید اشاره کنم که حالا پست قبلم رو خوندم متوجه شدم کمی ممکنه گیج کننده باشه ! البته بدلیل کمبود وقت فرصت نمی کنم همه اون مطالب رو دوباره با توضیحات بیشتر بنویسم ولی در مورد سوالت فعلی ...

1- اصولا توی عکاسی به قابلیت حرکت از فوکال کم به فوکال زیاد زوم و از حرکت از فوکال زیاد به فوکال کم ، زوم بک میگن . حالا اینکه این مقدار چقدر باشه و بقولی چند ایکس یک عبارت تجاری و کاملا غلط انداز هستش که برای کاربرای عادی تعریف شده و اصلا برتری یک مدل به مدل دیگه رو نمی رسونه . من بارها توصیه کردم ، این بار هم دوستانه میگم ... کلا زوم در عکاسی وجود داره و تعریفش رو هم که عرض کردم اما چند ایکس زوم فقط یک عبارت غلط انداز هستش که شرکت ها برای تبلیغ استفاده میکنن . قبلا مفصل توی همین تاپیک توضیح دادم که اگر بتونی سرچ کنی فکر میکنم پیدا بشه !
    برای 70-200 هم با یک قابلیت حرکت از فوکال 70 مم داریم تا فوکال 200 مم . پس قابلیت زوم وجود داره . همین ! اما مثلا برای لنز 85 F1.8 که یک لنز پرایم هست یا لنزهای پرایم 400 که پست قبل گفتم یا موارد مشابه خوب فقط یک فوکال داریم دقیقا مثل دوربین شکاری ساده که فقط یک فاصله خاص رو نشون میده . حالا هرچی این عدد ثابت بیشتر باشه خوب طبیعتا دورنمایی بیشتری داریم مثلا من Canon 600mm F4 L IS داشتم که پرایم بود و فقط و فقط فوکال 600 رو نشون میده که روی APSC که داشتم با کراپ 1.6 میشد حدود 960 مم !! قیمت این لنز مبارک هم حدود 14 میلیون تومن بود که با تخفیف بسیار ویژه به دوستی تقدیم شد . حالا اگر همین لنز 600 اف 4 با همین مشخصات با دیاف ثابت 2.8 عرضه میشد بی شک قیمتی بیشتر از 20 میلیون و وزنی دو برابر از وزن فعلی 5 کیلویی پیدا می کرد .

این هم عکس لنز مورد نظر که لنز 70-200 تقریبا 1/4 اندازه این لنز و لنز 18-55 تقریبا 1/10 اندازه این لنز هستند !

2- اشتباه میکنید ! لنز با دیاف ثابت اصلا دست کسی رو نمیبنده ! شما تمامی مزایای لنز با دیاف متغیر رو روی لنز با دیاف ثابت هم دارید ... من حدس میزنم شما دیاف ثابت بودن و فوکال ثابت بودن رو با هم کمی قاطی کردی که البته نیاز به مطالعه ی زیاد داره . داشتن دیاف ثابت معمولا در کمترین حد ممکن اتفاق میفته یعنی بازترین دیاف ممکن و بیشترین نوردهی و بالاترین سرعت ... اما برای بستن دیاف و رسوندن به عدد دیاف های متغیر هیج محدودیتی نداریم .

3- خوب این دیگه همون بحث سوال شماره یک هستش برای زوم . قسمتی هم مربوط میشه به کاربری های مختلف که قبلا توضیح دادم ... 18-55 اصولا یک لنز زوم واید انگل هستش که به نظر من کاربرد چندانی هم نداره ! چرا ؟ چون لنزهای بهتری با رنج های بسیار جذاب تر موجود هستن هم کنن و هم نیکون که میشه استفاده کرد . تنها آیتم مثبت توی لیست پروز و کانس برای 18-55 قیمت اون هستش و کیفیت نسبی مناسب اون .
    70-200 برای انواع پرتره و آتلیه بسیار عالی جواب میده و برای طبیعت ( نه حیات وحش ) هم مناسبه .

بهترین دوربین دیجیتالی که تا سقف 150 تومان میشه گرفت چیه؟
    تو این قیمت چه گزینه هایی هست؟
    گزینه ها که زیاد هستن از فوجی ، کاسیو ، کنن و غیره . اما اگر کمی بودجه رو بیشتر کنید میشه Canon a1200 رو خریداری کرد که البته باطری قلمی میخوره به قیمت 165 . برای تهیه مموری ، کیف و شارژر و باطری هم هزینه جداگانه مورد نیاز هست . البته دوربین های ارزون تر هم زیاد هست که دوستان بهتر از من میتونن راهنمایی کنن . من این رو چند روز پیش برای یکی از دوستان خریدم و در کل با توجه به قیمت مناسب بود .

شاد باشید .

8. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

گزینه ها که زیاد هستن از فوجی ، کاسیو ، کنن و غیره . اما اگر کمی بودجه رو بیشتر کنید میشه Canon a1200 رو خریداری کرد که البته باطری قلمی میخوره به قیمت 165 . برای تهیه مموری ، کیف و شارژر و باطری هم هزینه جداگانه مورد نیاز هست . البته دوربین های ارزون تر هم زیاد هست که دوستان بهتر از من میتونن راهنمایی کنن . من این رو چند روز پیش برای یکی از دوستان خریدم و در کل با توجه به قیمت مناسب بود .

شاد باشید
    گزینه ای نیست که باتری لیتیوم داشته باشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

از بین مدل های زیر کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    Canon A2200
    Canon A3100
    Sony W510
    Sony W310
    نظر خودم بیشتر روی اولیه...
    اگر مورد بهتری سراغ دارید اون هم معرفی کنید. قیمت دقیق مدل هارو هم بگید ممنون میشم.
    از برند سامسونگ هم باشه اشکال نداره...
    حدود 160 تومان...
    با تشکر
    Last edited by HITB0Y; 16-10-2011 at 02:10.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از بین مدل های زیر کدوم رو پیشنهاد میدید؟
    Canon A2200
    Canon A3100
    Sony W510
    Sony W310
    نظر خودم بیشتر روی اولیه...
    اگر مورد بهتری سراغ دارید اون هم معرفی کنید. قیمت دقیق مدل هارو هم بگید ممنون میشم.
    از برند سامسونگ هم باشه اشکال نداره...
    حدود 160 تومان...
    با تشکر
    A2200 میشه گفت کامل ترینشونه با باتری لیتیومی
    سربازی کی تموم میشه

12. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه p000ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ..:: SHIRAZ ::..

پيش فرض

سلام
    یه دوربین samsung SH100 برام آوردن که WiFi داره
    چطوری می تونم از WiFi وایرلس دوربین samsung sh100 استفاده کنم ؟ برای انتقال عکس به Pc .
    ویندوز 7

اینجا هم کسی بلد نیست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

A2200 میشه گفت کامل ترینشونه با باتری لیتیومی
    سربازی کی تموم میشه
    ممنون از راهنماییت
    12 روز دیگه تمومه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •