قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
مذاكره آجورلو براى پس گرفتن شكايت
ايران ورزشى- در حالى كه بسيارى از رسانه ها پيگير شكايت برادران شفيع زاده از محمد مايلى كهن و دستگيرى و آزادى وى بودند، صادق درودگر ساعت ۱۷:45 عصر ديروز به يكى از خبرگزارى ها گفت: از شهرام شفيع زاده خواهش كرديم شكايت خود را از محمد مايلى كهن پس بگيرد تا اختلافى كه در جامعه فوتبال به وجود آمده، درون خانواده حل شود. وى افزود: به حرمت اتحاديه فوتبال و مصطفى آجورلو، قبول كرد شكايت خود را از مايلى كهن پس بگيرد. در روزهاى آينده نشستى براى برطرف كدورت بين شفيع زاده و مايلى كهن از سوى اتحاديه برگزار خواهد شد. رييس سابق كميته فوتسال همچنين گفت: شفيع زاده نيز خدمات زيادى در فوتبال داشته است. در چنين شرايط اقتصادى، ايشان براى فوتبال از جيب خود خرج كنند، قابل احترامند. محمد مايلى كهن يكى از مربيان ارزشمند فوتبال است و بايد اين كدورت ها حل شود.
با پادرميانى بزرگان ورزش
مايلى كهن از راه زندان به خانه برگشت
جواد حسينى
Javad Hosseni
دوباره حاجى مايلى كهن خبر ساز شد، صبح ديروز در حالى كه قرار بود محمد مايلى كهن براى انجام امور روزانه از منزل خارج شود مأموران ابلاغ حكم دادسراى عمومى و انقلاب ناحيه سوم تهران با او روبه رو مى شوند و حكم جلب وى را به او نشان مى دهند.
در برگه سفيد كه ممهور به مهر قاضى كشيك دادسراى سوم عمومى و انقلاب ناحيه ۳ تهران «ونك» بود، نوشته شده بود: «به دليل نشر اكاذيب و تهمت عليه شهرام شفيع زاده جلب مى شويد.»
رهگذران زمانى كه مايلى كهن را با اين وضعيت مى بينند انگشت به دهان مى شوند اما لبخند هميشگى مايلى كهن اميدوارى را نزد اطرافيانش زنده مى كند.
با منتشر شدن خبر دستگيرى مايلى كهن به دليل شكايت مديرعامل استقلال اهواز، موجى از هيجان و استرس بر محافل خبرى حاكم شد، پيگيرى اين اتفاق و سؤال پيچ كردن اطرافيان مايلى كهن دليل اصلى دستگيرى وى را مشخص مى كند.
هفته گذشته پيش از آنكه رأى قاضى دادگاه دايى - مايلى كهن به مطبوعات و رسانه هاى گروهى ابلاغ شود و عملاً سرمربى سابق تيم ملى ممنوع المصاحبه شود، وى در گفت و گو با يك رسانه در حمايت از مجيد جلالى خطاب به برادران شفيع زاده گفت: «زمانى كه برادران شفيع زاده «تاتى تاتى» مى كردند، جلالى معلم بود. آنها نبايد از حيطه ادب خارج شوند و با او بداخلاقى كنند.»
همه به دنبال خبر جديدى از محمد مايلى كهن بودند، لحظه به لحظه تعداد دنبال كنندگان اين خبر افزايش مى يافت، دوستان نزديك مايلى كهن به محض شنيدن خبر به شدت واكنش نشان مى دهند و پيگير ماجرا مى شوند اما هيچ خبرى از مايلى كهن نيست، تنها مطلبى كه درباره مايلى كهن منتشر شده، جمله كوتاه خود او درباره اين اتفاق است: «من امروز به دليل شكايت برادران شفيع زاده دستگير شدم، مأموران مرا مقابل منزلم دستگير كردند و با دستان دستبندزده به دادگاه رفتم، احتمال دارد به زندان اوين منتقل شوم، اگر بخواهيد عكس دست هاى دستبند زده ام را دارم و براى شما بلوتوث مى كنم.» در تماس هاى بعدى براى اطلاع از جريان بازپرسى موفق نمى شويم با متهم اصلى پرونده حرف بزنيم اما داماد حاجى مايلى كهن با صدايى گرفته مى گويد: «از صبح كه اين اتفاق افتاده، يك لحظه هم حاج آقا را تنها نگذاشتيم اما متأسفانه اجازه ملاقات با ايشان را نداشتيم فعلاً ايشان در حال حرف زدن با قاضى پرونده هستند.»
وى هيچ پيش بينى خاصى درباره سرنوشت مايلى كهن نمى كند و مى گويد: «ما خودمان هم نمى دانيم چرا ايشان بازداشت شدند اما امر مسلم ايشان قصد سپردن وثيقه براى آزادى موقت را ندارد.» نادر فريادشيران هم يكى از افرادى است كه از لحظه هاى اول بازداشت مايلى كهن در كنار خانواده مايلى كهن است، او در اين باره مى گويد: «محمد مايلى كهن براى دفاع از حق مربيان مظلوم عليه برادران شفيع زاده مصاحبه كرد.»
وى با اشاره به حرف هاى مايلى كهن كه در دفاع از جلالى مطرح شده بود اشاره مى كند و مى گويد: «زمانى كه شفيع زاده مى گويد بهتر است جلالى برود در خانه اش با پلى استيشن بازى كند، محمد مايلى كهن از حق مربيان ايرانى دفاع كرد، آيا حمايت از حق مجيد جلالى ها جرم است. متأسفانه هيچ مربى ايرانى در اين حركت با محمد مايلى كهن همگام نشد اما حاجى همچنان بر سر گفته هاى خود ايستاده و برابر پيشنهاد قاضى مبنى بر سپردن وثيقه براى آزادى اصلاً راضى به اين كار نشده است.»
به فاصله چند دقيقه پس از اين اتفاق مجيد جلالى كه قرار است امروز (فردا) تيمش به مصاف سايپا كرج برود، با هماهنگى تلفنى به وكيلش پيغام مى دهد كه با مراجعه به دادگاه دوباره پرونده قضايى شكايت از برادران شفيع زاده را به جريان بيندازد، وى پس از اين تماس با تلفن همراه محمد مايلى كهن تماس مى گيرد و با خانواده وى همدردى مى كند اما موفق نمى شود با خود مايلى كهن حرف بزند.
براتى وكيل مجيد جلالى با تأييد خبر درخواست جلالى براى به جريان افتادن پرونده شكايت او از برادران شفيع زاده مى گويد: «پرونده شكايت آقاى جلالى به مرحله اى رسيده بود كه قاضى از آقاى شفيع زاده جهت آخرين دفاع از خود دعوت كرد اما ايشان نيامد.
از حالا به بعد نيز اين پرونده جريان دارد و منتظر حكم قاضى پرونده مى مانيم.» از سوى ديگر مجيد جلالى با نطق آتشين از دوست قديمى اش دفاع مى كند و مى گويد: «من امروز (ديروز) پرونده شكايتم را از استقلال اهواز به جريان انداختم و در حال حاضر وكيلم با جديت مشغول پيگيرى پرونده است، در هر صورت اطلاعات كامل در اين زمينه را در اختيار وكيل خود قرار داده ام و با شدت هرچه تمام تر تا رسيدن به نتيجه اين شكايت را پيگيرى مى كنيم.»
على دايى: هنوز ليست تيم ملى مشخص نشده است
درخواست ويزاى امارات براى باقرى
ايران ورزشى- مهدى تاج در غياب على كفاشيان كه به عربستان سفر كرده پيگير امور فدراسيون فوتبال است. البته به نظر مى رسد دغدغه اصلى تاج در اين روزها موفقيت تيم ملى جوانان در عربستان است. تاج در مورد وضعيت تيم ملى جوانان و عدم همراهى اين تيم از سوى او مى گويد: «مسؤولان عربستانى به بنده اعلام كردند كه چون مدارك خود را دير فرستاده ايد ويزا براى شما صادر نشد البته اين هم به نوعى سياست عربستانى ها بود چرا كه در شوراى برون مرزى مدارك را مو به مو بررسى كرديم و متوجه شديم كه اين مدارك به موقع ارسال شده و كم كارى از جانب عربستانى ها بوده است. در هر حال به دليل اينكه ويزاى آقاى كفاشيان براى حضور در مسابقات كشورهاى اسلامى آماده بود از ايشان خواهش كرديم كه چند روز زودتر عازم عربستان شود تا در كنار جوانان حضور داشته باشد.» تيم ملى كشورمان در ادامه مسابقات مقدماتى جام جهانى ديدارى حساس مقابل امارات پيش رو دارد. نايب رييس فدراسيون در مورد برنامه هاى آينده تيم ملى بزرگسالان مى گويد: «به دليل حساسيت بازى مقابل امارات ديدار دوستانه اى براى تيم ملى مقابل قطر تدارك ديديم. بر همين اساس پس از برگزارى بازى هاى هفته چهاردهم ليگ برتر تيم ملى راهى قطر مى شود تا در روز ۱۹ آبان ماه ديدارى تداركاتى را مقابل اين تيم برگزار كند. پس از اين ديدار، تيم ملى به تهران بازنمى گردد و از قطر به امارات سفر خواهد كرد تا براى ديدار مقابل اين تيم آماده شود البته در تلاش هستيم تا يك بازى دوستانه ديگر پس از بازى مقابل امارات براى تيم ملى تدارك ببينيم اما در حال حاضر قصد نداريم اين موضوع را رسانه اى كنيم چرا كه شايد همچون دفعات قبلى مشكلاتى به وجود آيد.» در حالى كه كريم باقرى هنوز تصميم نهايى خود را براى حضور در تيم ملى اعلام نداشته مسؤولان فدراسيون قصد دارند براى اين بازيكن ويزاى امارات اخذ كنند. تاج در مورد حضور باقرى و بازگشت او به تيم ملى مى گويد: «ما براى حضور كريم باقرى در امارات درخواست ويزا داده ايم و به احتمال بسيار زياد اين بازيكن توانا به همراه تيم ملى در امارات حضور خواهد داشت.»
تاج برخلاف علاقه هواداران پرونده بازگشت كريمى به تيم ملى را مختومه مى داند: «به نظر من پرونده حضور كريمى در تيم ملى بسته شده و در اين فرصت نبايد در مورد كريمى صحبت كنيم زيرا تمام تمركز كادر فنى تيم ملى بر روى بازى مقابل امارات است.»
پرونده كريمى بسته شد!
تاج در بخشى از حرف هاى خود پرونده حضور على كريمى در تيم ملى را مختومه اعلام مى كند. با وجود آشتى كريمى و دايى در ورزشگاه آزادى اما به نظر مى رسد فدراسيون فوتبال هم به اين نتيجه رسيده كه على كريمى در مقطع فعلى براى حضور در تيم ملى انگيزه اى ندارد. شايد كريمى به دليل مصدوميت اين تصميم را گرفته است تا فدراسيون فوتبال به صراحت حضور دوباره او در تيم ملى را منتفى بداند.
كعبى: بازى سختى برابر فولاد داريم
مربيگرى پرسپوليس آرزوى هر كسى است
ايران ورزشى - رويارويى حسين كعبى با تيم سابقش يكى از اتفاقات مهمى است كه در بازى امروز سايپا و فولاد رقم خواهد خورد. كعبى كه معتقد است فوتبال حرفه اى ديگر به اين مسائل كارى ندارد ترجيح مى دهد ابتدا در مورد وضعيت سايپا صحبت مى كند: سايپا خوب بازى مى كند اما با بدشانسى توپ هاى ما گل نمى شد. در ديدار با پيام نيز بايد با ۶ گل پيروز مى شديم اما فقط سه گل زديم. آنچه مهم است، اينكه ۳ امتياز اين مسابقه را گرفتيم.
ملى پوش سايپا درباره بازى با فولاد خوزستان هم توضيح مى دهد: اين مسابقه يكى ازسخت ترين بازى هاى ما خواهد بود. فولاد در هفته هاى اخير نتايج خوبى كسب كرده است. من هم اگرچه زمانى بازيكنش بودم اما به سايپا تعلق دارم. اگر يادتان باشد، زمانى كه در پرسپوليس بودم و فولاد در خطر سقوط به دسته اول قرار داشت، براى پرسپوليس گلزنى كردم و اين تيم با گل من سقوط كرد. هواداران فولاد بابت اين مسأله از من تا مدت ها دلخور بودند.
حسين كعبى در رابطه با فشردگى ليگ و بازى در تيم ملى، مى گويد: زمانى كه مى گوييم ليگ برتر ما حرفه اى است، نبايد از اين مسأله ناراحت شويم. اكنون تيم هايى مثل آرسنال و چلسى سه روز يك بار به ميدان مى روند و تيم هاى باشگاهى ما نيز بايد مثل اين تيم ها رفتار كنند. بازيكنان ما چيزى از اروپايى ها كم ندارند. اگر سه روز قبل از مسابقه با امارات اسامى اعلام شد، بازيكنان ملى پوش بايد اين آمادگى را داشته باشند كه براى تيم ملى بازى كنند.
بازيكن سابق پرسپوليس در خصوص دلايل ناكامى اين تيم قرمزپوش در فصل جارى، توضيح مى دهد: در مورد اين تيم نظر خاصى ندارم چون بازيكن سايپا هستم اما با توجه به بازيكنانى كه پرسپوليس در اختيار دارد، آرزوى هر مربى است كه چنين تيمى داشته باشد. در مورد علت ناكامى اين تيم بهتر است از مربيان سؤال كنيد. بهتر مى توانند در اين مورد جوابگو باشن
او تا حالا ۱۴۰ هزار دلار گرفته اما
ماركو ۷۰ هزار دلار مى خواهد تا برگردد
ايران ورزشى - ماركو آنتونيو آلوارز فريرا يا همان كوسا مربى برزيلى و دستيار افشين قطبى كه در ۱۳ هفته گذشته ليگ برتر شايد در نيمى از مسابقات غايب بوده دوباره سفرى نابهنگام به كشورش برزيل داشته است تا حاشيه هاى قهرمان فصل گذشته ليگ برتر بعد از بازگشت توره همچنان ادامه داشته باشد.روز شنبه كه ماركو عزم سفر كرد و ناپديد شد خيلى ها بحث رفتن هميشگى او از پرسپوليس را مطرح كردند. اما از قرار معلوم مربى برزيلى قرمزها باز هم پول را بهانه كرده و با واريز ۷۰ هزار دلار ديگر از قراردادش دوباره سر و كله اش در تهران آفتابى مى شود.
ماركو كه يك بار پيشتر از اين به خاطر دير واريز شدن پول به حسابش به كشورش رفته و تمرينات پرسپوليس را ترك كرده بود اين بار هم از عدم واريز به موقع قسمتى از قراردادش از مديران باشگاه پرسپوليس دلخور است و حتى بدون اطلاع به افشين قطبى به برزيل رفته است.
گفته مى شود ماركو تا اينجاى كار مبلغ ۱۴۰ هزار دلار از قرارداد خود را دريافت كرده و قرار بوده چندى پيش ۷۰ هزار دلار ديگر هم بگيرد كه تا اين لحظه اين اتفاق رخ نداده است. از طرف ديگر خبر مى رسد ۷۰ هزار دلار او امروز آماده است و قرار شده وكيل قطبى در تماسى كه امروز با ماركو برقرار مى كند شرايط بازگشت اين مربى برزيلى را به پرسپوليس فراهم كند.
از طرفى داريوش مصطفوى از سفر نابهنگام و بى اطلاع ماركو ابراز ناراحتى كرده و گفته است: «درست است كه ما به او بدهكاريم اما اين دليل نمى شود كه ماركو هر وقت دلش خواست تيم را رها كند و به كشورش برود.» با اين حساب و شكل گيرى دوباره كميته انضباطى باشگاه پرسپوليس بعيد نيست اگر ۷۰ هزار دلار به حساب ماركو ريخته شد و او راضى به بازگشت شد خيلى زود به كميته انضباطى فراخوانده شده و مثل ابراهيم توره نقره داغ شود.
مربى هلندى فقط ميهمان قطبى است
يكى دو روزى است كه يك مربى هلندى در تمرينات پرسپوليس حاضر شده و بدون سر و صدا كار بازيكنان اين تيم را زيرنظر دارد. بعد از رفتن ماركو شايعه شد كه احتمالا اين مربى هلندى به كادر فنى پرسپوليس مى پيوندد اما وى كه در زمينه فيزيوتراپى تحصيل كرده و مدارك معتبرى دارد تنها به عنوان ميهمان افشين قطبى به تهران سفر كرده و فقط از تمرينات پرسپوليس و نحوه كار دوستش ديدن مى كند. با اين حساب بعيد است كه اخبار پيرامون پيوستن مرد هلندى به پرسپوليس صحت داشته باشد.
خودم بيشتر از بازيكنانم مقصرم
قطبى: هيچ پولى از قرارداد دى كارمو به من نرسيده
Zoom
همين دو روز پيش بود كه سرمربى پرسپوليس گفت باشگاه اگر پائولو دى كارمو را نمى خواهد بايد قيد او را هم بزند. بحث احتمال كنار گذاشتن مهاجم برزيلى كه مطرح شد افشين قطبى حسابى داغ كرد و بعد از تمرين روز شنبه در صحبت با خبرنگاران اعلام كرده كه «اگر باشگاه دى كارمو را اخراج كند، من هم مى روم.» اما وقتى متوجه معنى حرفش شد كه ديگر دير بود و او مى دانست فردا همه عليه اش موضع خواهند گرفت. به همين خاطر هم بود كه بعد از تمرين ديروز، براى چندمين بار حرفش را عوض كرد. قطبى به زبان آوردن چنين حرفى را تكذيب كرد و گفت: «اين جمله را تكذيب مى كنم. هيچ وقت نگفتم در صورت اخراج دى كارمو، من هم پرسپوليس را ترك مى كنم، اين حرف من نبود، من فقط گفتم تصميم گيرى درباره بازيكنان تيم به عهده كادر فنى است. اين مسأله در قرارداد من هم نوشته شده و نيازى به گفتن نيست.»
ايران ورزشى- پرسپولس تا امروز هيچ كس را راضى نكرده. قهرمان فصل گذشته آنقدر ضعيف و دور از انتظار ظاهر شده كه جز انتقاد، نمى شود حرفى درباره اش زد. افشين قطبى هم مى گويد كه انتقادات فنى را مى پذيرد و قصد طرفه رفتن و شانه خالى كردن از زير بار مسؤوليت را ندارد. حتى مى گويد كه خودش مقصر اصلى است. امروز آرام تر به نظر مى رسد و درباره تمام شايعات صحبت مى كند. حتى در مورد ارتباطش با دى كارمو. او در اين باره به خبرگزارى فوتبال ايران اينچنين مى گويد: «دى كارمو تنها بازيكن خارجى است كه به فوتبال ايران آمده و همه پولش به خودش رسيده. هيچ كس از قرارداد او درصدى دريافت نكرده و شخصيت من هم بالاتر از اين است كه چنين كارى بكنم.»
فرخزادى در مصاحبه اى گفته كه احتمال خروج نام دى كارمو از ليست پرسپوليس وجود دارد.
من با ايشان حرف زدم. آنطور كه شنيده ام اينطور صحبت نكردند و چنين چيزى نگفته اند. آقاى فرخزادى گفتند كه نظر نهايى را در مورد هر بازيكنى سرمربى تيم خواهد داد.
شما هنوز به اين بازيكن اعتقاد داريد
من به همه بازيكنان تيمم اعتقاد دارم و فكر مى كنم همه آنها مى توانند به ما كمك كنند.
واقعاً فكر مى كنيد اين مهاجم برزيلى مى تواند به پرسپوليس كمك كند
براى من اسم بازيكن يا كشورى كه از آن آمده مهم نيست. من بازيكن را در تمرين مى بينم و زير نظر مى گيرم. اين بازيكن جوان هم تلاش خودش را كرده و در تمرينات آماده بوده كه به ميدان رفته. هر بازيكنى با كيفيت خاص خودش مى تواند به تيم كمك كند.
از بازى دى كارمو مقابل مقاومت راضى هستيد
من از هيچ بازيكنى در اين مسابقه راضى نبودم. همه ما ضعيف كار كرديم و بازى را باختيم. بازى را در كنترل خودمان داشتيم اما اشتباه كرديم و از موقعيت هاى خودمان سودى نبرديم. در نهايت هم به حريف باختيم. همه مقصر هستند. خود من بيشتر از همه مقصر هستم و مسؤوليت شكست را مى پذيرم.
اما انتقادات تان از بازى باقرى و نيكبخت خيلى تندتر بود.
من چيزى در مورد بازى اين دو بازيكن نگفته ام. مصاحبه هايى كه در اين خصوص نوشته شده به هيچ وجه واقعيت ندارد. من گفتم كه همه بازيكنان ما اشتباه كردند و عملكرد خوبى در اين مسابقه نداشتند.
با شرايط موجود ممكن است دى كارمو باز هم فيكس باشد
نمى توانم پاسخ روشنى به اين سؤال بدهم. فقط مى توانم بگويم ۱۱ بازيكن برتر خودم را مقابل مقاومت به زمين فرستادم و باز هم هر بازيكنى كه بهتر و آماده تر باشد به ميدان مى رود. باز هم مى گويم يك بازيكن نمى تواند مسؤول شكست و ناكامى تيم باشد.
فكر نمى كنيد بيش از حد به اين بازيكن اعتقاد داريد
من اصلا اينطور فكر نمى كنم. اين بازيكن ۲۱ ساله همه تلاش خودش را مى كند اما در اينجا انتظار زيادى از او وجود دارد. دى كارمو از بازى با استقلال به تركيب ما اضافه شد. تا امروز يك گل و يك پاس گل داشته و خودش را در موقعيت هاى گلزنى زيادى قرار داده. از سرعت و فيزيك خوبى برخوردار است و جايگيرى مناسبى دارد. به نظر من فشار روحى زيادى به او وارد شده. هواداران و مطبوعات انتظارى زيادى از اين بازيكن برزيلى دارند. ما بايد انتظار درستى داشته باشيم. يادمان باشد كه رونالدو يا ريوالدو را نياورده ايم و هر بازيكن برزيلى مثل آنها نيست. ما با مبلغ كمى اين بازيكن را آورده ايم پس نبايد انتظار فوق العاده اى داشته باشيم.
اما نيم ميليون دلار رقم كمى نيست!
اين رقم به هيچ وجه صحت ندارد.فقط ۱۵۰ هزار دلار براى رضايتنامه اين بازيكن پرداخت شده و ماهى بيست هزار دلار حقوق مى گيرد. با اين پول نمى شود ريوالدو يا رونالدو را به ايران آورد. ما يك مهاجم ۲۱ ساله آورده ايم كه فيزيك خوبى دارد و با سرعت زيادى بازى مى كند.
گفته مى شود شما هم بخشى از مبلغ قرارداد اين بازيكن را گرفته ايد كه او را بازى مى دهيد!
براى كسانى كه اين شايعات را مى سازند واقعاً متاسفم. فكر مى كنم دى كارمو تنها بازيكن خارجى است كه به فوتبال ايران آمده و همه پولش به خودش رسيده. هيچ كس از قرارداد او درصدى دريافت نكرده و شخصيت من هم بالاتر از اين است كه چنين كارى كنم. من هيچ وقت اهل اين كارها نبوده ام و باز هم چنين كارى نخواهم كرد.
استقلال در جدول از تيم شما عبور كرده و طبيعتا اين مسأله فشار روانى بيشترى روى پرسپوليس ايجاد مى كند.
به هيچ وجه اينطور نيست. ما پيش از اين موقعيت هاى متفاوتى را تجربه كرده ايم. در مكان هاى مختلف جدول بوده ايم و حالا به بازى هاى آينده اميدواريم. استقلال چند بازى خانگى را انجام داده و حالا چند مسابقه خارج از خانه را تجربه خواهد كرد. در مقابل تيم ما بازى هاى خانگى پياپى دارد. ما بايد از اين بازى ها استفاده كنيم. فكر مى كنم مى توانيم در همين نيم فصل اول رقابت هاى ليگ به صدر جدول برسيم و قهرمانى نيم فصل را به دست بياوريم.
ولى با شرايط فعلى به نظر مى رسد بايد باز هم منتظر شكست پرسپوليس باشيم.
اين طور نيست. ما تمام تلاش مان را مى كنيم كه با پيروزى برابر صبا وضعيت مان بهتر شود. مى دانم انتظارات از پرسپوليس بالا است ولى بپذيريم كه اين انتظارات با امكانات ما مطابقت ندارد.
قبول كنيد پرسپوليس در ۱۳ بازى گذشته اصلاً تيم خوبى نبوده.
ما در همه بازى ها خوب كار كرديم و در بعضى شكست هايمان اشتباهات داورى خيلى مؤثر بود. هيچ وقت فوتبال را بد بازى نكرديم. اتفاقاً هميشه موقعيت هاى زيادى را به وجود آورديم اما چون مهاجم تمام كننده خوب نداشتيم توپ هايمان گل نشد. پارسال خليلى بيشتر موقعيت ها را گل مى كرد ولى امسال او را نداريم و قبول كنيد كه مشكل اصلى ما گل نشدن موقعيت ها است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)