9 گيگ ولي الان براي خودمو ديدم 12 گيگ است
همين كه بازي هاي جديد اجرا شد منم رفتم بگيرم طرف داشت واسه من توضيح مي داد كه ورژن بالاتر مي خواد منم گفتم اومده نميدوني![]()
9 گيگ ولي الان براي خودمو ديدم 12 گيگ است
همين كه بازي هاي جديد اجرا شد منم رفتم بگيرم طرف داشت واسه من توضيح مي داد كه ورژن بالاتر مي خواد منم گفتم اومده نميدوني![]()
Last edited by shahin_mp3; 10-11-2011 at 23:21.
سلام دوستان من ریموت کنترل اورجینال ps3 می خواستم می دونید کجا موجوده وقیمتش چنده؟ ممنون از جوابتون
سلام.
انچارتد مرحله 10 برای من گیر میکنه.برای دوستم هم همینطور.چی کار کنم؟راهی داره؟
فیفا 12 هنوز -- نشده؟
سلام.
برای آنچارتد از آخرین پچ استفاده کنید که هم در این تاپیک هست هم در تاپیک اجرای بازیها روی فرم ویر 3.6 و 3.7
فیفا 12 هم هوز حک شده.![]()
TRUE BLUE PLAYLOAD
و اما بعد از سیلی خبر های خوش در مورد jbکنسولps3دیروز هم یکی از روزهایی بود که خبر خوبی برای ما داشت.حتما در مورد دانگلTBیا همانJB2از قبل اطلاعاتی دارید و کمی با آن آشنا هستید این دانگل با استفاده از دیباگ ها بازی های+3.55را اجرا مکیرد ولی به علت قیمت بالا و دسترسی کم ما به این دانگل ها زیاد مورد توجه نبود.
اما امروزPLAY LOADهای این دانگل توسط هکرها به صورت مجانی لیک شده است که با اینPLAY LOADها میتوان به صورت مجانی و بدون حضور فیزیکی از این دانگل استفاده کرد.
در زیر کدهایMD5مربوط رو میزارم(در موردش تو پست اول همین تاپیک توضیح دادم):
PLAY LOAD MD5:
0200689D58FCA0FC51F7B738C33A5DC9
UPDATR PKG MD5:
0200689D58FCA0FC51F7B738C33A5DC9
MD5 CFWرو هم به زودی براتون میزارم.شکل شماتیک کار هنوز عرشه نشده ولی هکرا قول دادن شمای فنی کار رو به زودی عرضه بکنن و در صورت عرضه هم بنده منتظر خواهم کرد.
فقط یک نکته این هم اینکه من فعلا به جمع آوری لینک های دانلود و مستقیم کردنشون نپرداختم کسانی که عجله دارن و حرفه ای هستن این لینک تا حدودی بهشون کمک میکنه:
اما توصیه من اینه که فعلا صبر کنید تا اطلاعات و شمای فنی کار بیرون بیاد و فعلا دست به هیچ عملی نزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورت رسیدن اطلاعات جدید حتما قرار میدم.
ممنون
برای ما که frameware بالای 3.5 شده باید چی کار کنیم؟
بهترین کار صبره داریم خبرای خیلی خوبی میشنویم ولی باE3FLASHERهم میتونی داونگرید کنی ولی من کلا میگم یکی دو هفته صبر کنی بهتره
يعني الان مي تونيم دانگريد كنيم ؟ بدون وسيله اي
نه کسی بحث دانگرید نکرد این فقطPLAY LOADهای اون دانگل هست.احتمالا یاCFWجدید میاد که دیگه اصلا به دانگرید نیاز نباشه(البته این کلا یه قضیه دیگست)از این طرف هم برای3.55ها میشه با این روش یا خودمون دانگل بسازیم یا با مولتی من ترکیب بشه یا با یهCFWترکیب بشه.
کلا من برای همه توصیه میکنم یکمی صبر کنن
دوستان من آنچارتد رو گرفتم. بازی رو که میارم هیچی نمیاد فقط یه حلقه لودینگ میاد که همینجوری میچرخه و هیچ اتفاقی نمیفته.
دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)