از صمیم قلب بهتون تبریک میگم.خوشحال شدم شما ها هم بازی میکنید![]()
از صمیم قلب بهتون تبریک میگم.خوشحال شدم شما ها هم بازی میکنید![]()
سلام
من تازه یه psp3000 گرفتم
تو پوشه عکسها یه فولدر درست کردم چندتا عکس ریختم توش. چند روز بعد ، یه 7تا عکس جدید ریختم psp رو روشن خاموش کردم اما حالا دیگه رم رو نمیخونه. به کامپیوتر هم که وصل میکنم باز رم رو نمیخونه! ولی رم گوشیم رو که میذارم کامپیوتر میخونه رم رو
کمک تورو قراااااااااااان
مدل رم:
MagicGate MARK2
روش هم زده ژاپن
نکنه رم سوخته
مموری رو فرمت کن ببین میشه یا نه.
اگه نشد پس مموریت اخ شده![]()
دوستان من یک psp3000 دارم که یک فولدر توی Root اصلی به اسم ISO باز کردم و دوتا بازی یکی با فرمت iso و یکی دیگه هم با فرمت cso اما وقتی پورت یو اس بی رو قطع میکنی که بازی رو اجرا کنی چیزی روی موری کارت پیدا نمیکنه کسی میتونه کمکم کنه؟ در ضمن system software is version 5.51
Last edited by khosro100; 08-10-2009 at 07:47. دليل: اضافه کردن مطلب
این ورژن هنوز کپی خور نشده و شما نمی تونی بازی ها رو از روی مموری اجرا کنی
البته فکر کنم یه روش هست که با استفاده از umd مدال افتخار انجام میشه که بلد نیستم
باید صبر کنی که این 5.51 هک بشه. جدیدا خریدی؟فروشنده بهت نگفته کیپی نمیخونه؟؟دوستان من یک psp3000 دارم که یک فولدر توی Root اصلی به اسم ISO باز کردم و دوتا بازی یکی با فرمت iso و یکی دیگه هم با فرمت cso اما وقتی پورت یو اس بی رو قطع میکنی که بازی رو اجرا کنی چیزی روی موری کارت پیدا نمیکنه کسی میتونه کمکم کنه؟ در ضمن system software is version 5.51
میتونی بری UMD هم بخری![]()
بچها پی اس پیم دیگه هیچ یو ام دی نمی خونه امروز در یو ام دی باز کردم دیدم یه خورده گرد و غبار گرفته منم فوت کردم داخلش بچه راهی هست درستش کنم ؟ خیلی ناراحت شدم.
سلام .
ممکنه دلیل اختلاف قیمت زیاد بین psp رو به من بگید. با این که ورژن همه psp های که قیمت کردم 3000 هستن .
با تشکر ...
شما وضعت خوبه ها UMD ميخري تو اين اوضاع بد اقتصادي ! من يكبار هم استفاده نكردم تا حالا !
کار خوبی کردی استفاده نکردی چون هم صدا میده هم زمان لود شدن بازی ها خیلی زیاده
کار خیلی اشتباهی کردی که فوت کردیبچها پی اس پیم دیگه هیچ یو ام دی نمی خونه امروز در یو ام دی باز کردم دیدم یه خورده گرد و غبار گرفته منم فوت کردم داخلش بچه راهی هست درستش کنم ؟ خیلی ناراحت شدم.
چون نمی خوند فوت کردی یا بعد از اینکه فوت کردی دیگه نمی خونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)