ممنون ازshab_2008 و resident_evil گل که جوابمو دادن راستی ببخشید برا فنها میخوام یه کم کرم بریزم جو دیگه>!!!![]()
ممنون ازshab_2008 و resident_evil گل که جوابمو دادن راستی ببخشید برا فنها میخوام یه کم کرم بریزم جو دیگه>!!!![]()
ببخشید سوالمو بد پرسیدم منظورم اینکه وقتی دستگاهم خاموشه جا به جاش کنم مشگل پیش میاد مثلا وقتی میخوام ببرمش جایی؟ اخه من شنیدم خیلی حساسه میخواستم ببینم حتما باید کیف مخصوص براش بخرم یا اگر زیاد تکون نخره تو جابه جایی مشگل پیش نمیادش؟
من نهایتا 3ساعت بازی میکنم بعدشم چندین ساعت خاموشه با این وجود من که دستگامه روی حالت افقی گذاشتم مشگلی پیش میاد یا نه؟
مرسی از راهنماییتون
راستش حق داره ، من هم از این نگرانی ها زیاد داشتم ولی الان مثل تراکتور از دستگاه کار میکشم مشکلی هم نیست .
جاسپر خراب بشو نیست![]()
ببخشید من یه کنسول الیت گرفتم+4تا بازی 360 تومن با گارانتی 6ماهه378 تومن
اول میخواستم ببینم قیمتش چطور خریدم گرون گرفتم؟
راستی تو صفحه اول همین تاپیک زده بودالیت کابل اچ دی و کارت شبکه داره که ماله من نداشت فقط یه هارد120 با یه هدست داشت البته تو دفترچه راهنماشم همینارو نوشته بود داره
دوم پشت کنسولم زده ماهه 8 ساله2009 میخواستم ببینم ماله منم جاسپره؟ مگه بقیه چیه و فرقشون با هم در چیست و کدوم بهتره؟
یه چیزی به ذهنم رسید ، نمیدونم نظر بقیه چیه ولی از اونجایی که هر کنسولی که اومد من با یکی دو سال تأخیر خریدم و جزء سری های اول تولید نبودن ، هیچ موقع خراب نشدن !! امیدوارم این جسپری هم که به تازگی خریدم هم جون سخت باشه هرچند که من اصولاً خوب تا میکنم باهاشون .
سلام.یه چیز جالب بگم شاید خیلی از دوستان از این ترس الکی دست بر دارن.
من چند روز پیش رفتم گیم نت محلمون.حدودا 1سال و 8 ماه هست که 12 ایکس باکس خریده.بدونه هیچ کولینگی
خداییش هر وقت رفتم همه کنسولاش روشن بود.پرسیدم میگفت اصلا خاموش نمیکنه تقریبا همیشه روشنه کنسولاش
همون موقع دیدم یه کنسول روشن بود تلویزیون بالاش خاموش بود گفتم گفت یادم رفته خاموش کنم!!!!!
تازه هوا هم شاید دورو بره 28 درجه هست اون تو.کنسولا روی یه میز چوبی هست به طور افقی.سمت راست 2 سانت از
کنار دیوار فاصله داره از پشت هم حدودا 10 سانت.فقط سمت چپش باز هست.برد کنسولم فالکونه.
همه اینارو گفتم که بگم هنوز هیچ کدوم از کنسولاش نه تنها سه چراغ نشده اصلا هیچ مشکلی نداشته و طرف کاملا داشت
حال میکرد و راضی بود!!
آقا من به تازگی میخوام یه x360 elite board jasper بگیرم
چند تا چیز هست که میخوام بدونم :
1 - کلا چه چیزایی باید واسه x360 دانلود کنم (منظورم اینه : داشبورد ، ixtereme ، دیسک اکتیو کننده اینا چیه ؟)
2 - به نظر شما بهترین بازی های x360 چیا هستن ؟ (البته میدونم سوال احمقانه ایه آخه هرکی از 1 چیز خوشش میاد)
3 - شما بعد از چند روز میتونم به دسته ها عادت کنم ؟ (آخه بازی های تفنگی هی باید زاویه دید رو عوض کرد)
4 - ازکجا بفهمم برد جاسپره ؟ (خیلی چیزا شنیدم مثلا همین که میگن باید بالا سال 2009 باشه)
5 - دیگه هرچی هست خودتون بگید![]()
چاکریم پیمان جون معرفتتو تانک تکون نمیده داداش جون برد کنسولم جاسپر وتاریخ تولیدشم 2009/6/12 تازه خریدم بگو مبارک
والا درمورد فنها یه کم.****** دارم میخوام برطرفش کنم جو دیگه!!!!![]()
1:داشبورد: که همون محیط entertainment هست که به وسیله اون میتونین کارهای مختلفی از جمله بازی و فیلم دیدن و دانلود و ... میتونین توش انجام بدین
ixterem : اپدیتی برایه کپی خور کردن درایو x360 هست که هراز چند گاهی از سوی هکرها عرضه میشه
active iso : این دیسک برایه اجرای بازیهی جدیدی هست که ماکروسافت برای اونها قفل waw 4 گذاشته و چون هنوز اپدیت جدید مناسبی از طرف هکرها عرصه نشده برای استفاده ازین بازیها باید ازین دیسک استفاده کرد
2: halo3 , the darkness , forza motor3 ,gears of war2 و ...
3:این دیگه بستگی به استعداده تون داره برایه بازیهای fps که مرتب مثل کامپیوتر باید زاویه دیدو عوض کنین
4: بهترین راه اینه که باید پاور جاسپر 150 وات باشه که این عدد را شما میتونین در زیر پاوز مشاهده کنید
سلام به همگی چندتاسوال دارم ممنون میشم جوابم رو بدبد .ببخشید!!
1.راستی XBL و PSN چیه؟
2.اگهبخوام وصل شم به اینتر نت XB360 بن میشم؟
3.نمیخوام انلای بازی کنم فقط میخوام توش یه چرخی بزنم(اینتر نت XB360) وچیزمیز دانلود کنم بن میشم اولین بارمه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)