تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1090 از 1547 اولاول ... 9059099010401080108610871088108910901091109210931094110011401190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,891 به 10,900 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شکایت بزن
    هرچند به جایی نمیرسی
    ولی از هیچی هم بهتره
    اگه تازه سرویس خریدی میتونی خسارتم پول سرویستو بگیری
    2 روز از سرویسم مونده بود
    سال پیش انقد با آسیاتک شکایت بازی کردم که الان دیگه به 195 رام نمیدن!!!
    خدایی از شاتل خیلی راضی بودم تو 8 ماه گذشته اما زدن همه چی رو داغون کردن

شهر ما که رفیقم رفت یه خط تلفن دیگه گرفت و بهشون گفت برای Adsl می خوام و فیبر نوری نباشه. بهش یه خط تلفن دیگه دادن..
    اینم راه حل بدی نیست
    فعلا مخابرات یه اینترنت یک ماهه رایگان 8 مگ داده سرعتش تا اینجای کار که خوبه
    منتظرم حجمم تموم بشه تبدیلش کنم به 16 مگ ببینم خوبه یا نه
    اگه جواب نگیرم باید برم یه خط دیگه بگیرم

سلام
    منم همین مشکل برام پیش اومده ؛ زنگ زدم پشتیبانی ، گفت از مرکز مخابراتی بهمون گفتن باید تمام قراردادهاتون توی اون منطقه رو فسق کنید و مشترک هاتون رو معرفی کنید بیان با ما (مخابرات) قرارداد ببندن.
    آره دقیقا همینجوری شد
    3 روز بدون اینترنت موندم بعدش که زنگ زدم شاتل گفتن ما دیگه نمیتونیم بهتون سرویس بدیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان
    میخواستم پیشاپیش از کلاه برداری جدید شرکت شاتل براتون صحبت کنم
    من از مشترکین قدیمی وایرلس شرکت شاتل هستم ! اگر یادتون باشه تقریبا یک سال پیش بود که طرح های جدید مصوب بر اساس مصرف منصفانه به شرکت های ارائه دهنده ی خدمات اینترنت ثابت ابلاغ شد !
    در اون زمان شرکت شاتل مجبور شد که طرح های اکو و نامحدود خودشو برداره و این طرح ها رو اجرا کنه ! از اونجایی که مشترکین وایرلس و ثابت شاتل از یک تعرفه استفاده میکنند پس برای هردوی این نوع مشترکین مجبور شد که این طرح رو اجرا کنه ( چون شاتل مجوز ارائه خدمات وایرلس اشتراکی رو نداره و اون ها رو تحت کاربری adsl ثبت میکنه و اگر دقت کرده باشین هیچ جا در سایت شاتل، میزان هزینه مشترکین وایرلس رو پیدا نمیکنید برعکس آسیاتک !!
    در اون زمان مجبور شد که دو راه جلوی مشترکین وایرلس بزاره !

1-تمدید قرارداد فعلی مشترک به ترتیب عکس زیر ( سرویس من اکو 8 مگابیت بود ماهی 6 گیگابایت که همونطور که در عکس میبینید فقط من باید هزینه اینترنت شبانه ی خودمو پرداخت میکردم )

2-تغییر طرح قعلی مشترک با طرح های جدید مصوب سازمان ( حالا بماند که سرعت 16 مگابیت رو اون اوایل میگفت که فقط باید قرار داد یک ساله ببندید تا بهتون بدیم )

برای من اون زمان تمدید طرح اکو به اون شیوه و خریدن ترافیک به صورت مجزا به صرفه تر بود و من سرویس خودم رو تمدید کردم !

حالا بعد از گذشت تقریبا یک سال چندوقت پیش متوجه پیش فاکتور جدیدی از شرکت شاتل شدم به این شکل: ( دقت کنید و ببینید کلاه گذاشتن بر سر مشتری به چه شکلی انجام میشه )

پرداخت هزینه تقریبی 50 هزارتومان برای یک ماه و اجبار مشترک به خرید حجم ! (هرینه پیامک شاتل هم بنده باید پرداخت کنم البته معنی اختیاری هم به احتمال زیاد عوض شده )

در شکل های زیر به لیست قیمت و جشنواره های فعلی شاتل می پردازیم :

عکس 1 : ( جشنواره )

عکس 2 : (لیست مصوب سازمان )

بنده به خیال خودم که با تماس با بخش فروش شرکت میتوانم طرح فعلی خودم رو تغییر بدم ( چون به پایان طرحم نزدیک شدم ) با کمال ناباوری با صدای نازک و لطیف و دلبرانه ی یک پشتیبان به نام ..... به این شکل که نههههههههههههههههه شما نمیتونیدددددد تغییر تعرفه بدییییددد شما مشترک وایرلس ما هستیددددددد و بخش نامه اومده که ما نمیتونیم تغییر بدیممممممم ببخشییدددد ( سیاست شیطنت امیز شاتل برای ارام کردن مرد هایی که عصبانی هستند )
    از انجایی که صدای نازک و دلبرانه و خنده های بس دلبرانه تر بر من اثری نداره گفتم خانم عزیز شما داری سر من کلاه میزاری و شرکت شاتل با دیکتاتوری چه فرقی داره ؟؟
    خودت بشین فکر کن من باید برای طرح مضخرف شما که سرویس اکو که اصلا دیگه وجود نداره و حجمی معادل 4 گیگابایت در ماه 50 هزارتومان بدم و بخوام دوتا سایت رو باز کنم با پیام حجم شما به اتمام رسید مواجه میشم و مجبورم هروز ترافیک بخرم و با جشنواره ترافیک های فوق العاده ی شما که حجم 300 گیابایت با اعتبار یک ماه رو در عرض 60 روز از 40 تمون به 100 تومن رسیده بخرم درحالی که میتونم با ماهی 80 تومن طرح 16 مگابیت و ماهی 350 گیگابایت رو استفاده کنم
    در جواب حرف کاملا منطقی بنده با صدایی دلبرانه تر فرمود که نهههههههههههههه شما 300 گیابایت نخر، بسته 50 گیگابایت بخر ( قیمت بسته : هفتاد هزارتومن با اعتبار یک ساله )
    همون لحظه که این حرفا رو میزد برام سوال شد که شرکت شاتل بغیر از حقوق ماهی 800 تومان که به اپراتور هاش میده چه چیزهای دیگه رو میده که یک انسان رو به این شکل وقیح میکنه ! خیلی دوست داشتم که بهش بگم خودتم از قشر کارگری!!

بعد از اصرار های مکرر من که شما در حال تیغ زدن بنده و امثال بنده هستید گفت طرح دیگری هم هست که به این شکل سرعت 1 مگابیت 12 ماه با 24 گیگابایت حجم سالیانه 160 هزارتومن (سرعت باز تا هرچقدر که بشه ، بدون داشتن دانلود شبانه ) که میتونید به این سرویس تغییر بدید و باز حجم بخرید !!!! گفتم که شما کمر به تیغ زدن ما بستید با صدا و لحن شیطنتت امیزی فرمود هه هه هه و از خنده ضعف رفت !!!! و در ادامه گفتم که از کجا معلوم فردا فیلم بازی نکنید و سرعت رو در 1 مگابیت لیمیت نکنید و بگید 500 هزارتومن دیگه بدید برای اینکه سرعت رو براتون باز کنیم گفت که ان شا الله که اینطوری نمیشه، بنده هم گفتم که تمام مشکلات ما بعد از گفتن این جمله تازه شروع میشه و یک خنده ی دلبرانه ی دیگر کرد !!
    گفتم خب این گفته ی شما و این سرویس اکو 8192 در کدوم قسمت سایت شاتل درج شده گفت که نههههه این طرح و ما فقط به مشترکین از طریق تلفن میگیم ( خیلی زرنگه، چشم حسود کور )
    'گفتم که مرسی انرژی گذاشتید و حسابی ضعف رفتید و دلبری کردید تا بتویند من رو گول بزنید اما شرمنده ی ضعف های مکرر شما هستم بنده از شما شکایت میکنم. بدون خداحافظی قطع کرد ! فکر کنم خیلی درد داره بعد از این همه انرژی که از خودش برای شرکت شاتل و حقوق 800 تومنی به خرج داد !!!

ته این ماجرا اینه که هرکی که مثل منه بره شکایت کنه زیر پیج وزیر بنویسه و انقدر به خود شاتل زنگ بزنه که این حروم مفت خوری هاشون جمع بشه
    پ.ن : به قش و ضعف خانم های پشتیبانی فروش اهمیت ندید، برای پول همه همه کاری می کنند
    پ.ن 2 : از این همه بی قانونی باید به کجا پناه ببرم خدایا بسه دیگه

3. 4 کاربر از medinem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ته این ماجرا اینه که هرکی که مثل منه بره شکایت کنه زیر پیج وزیر بنویسه و انقدر به خود شاتل زنگ بزنه که این حروم مفت خوری هاشون جمع بشه
    پ.ن : به قش و ضعف خانم های پشتیبانی فروش اهمیت ندید، برای پول همه همه کاری می کنند
    پ.ن 2 : از این همه بی قانونی باید به کجا پناه ببرم خدایا بسه دیگه
    یا حضرت فیل .. شما تا الان داری ازین سرویس استفاده میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نمیدونم وضعیتت چجوریه و ک چسبیدی ب این سرویس وایرلس .. حتما یه مزیتی داره که نمیتونی بذاری کنار .. ولی خداییش خیلی زور داره برا 4 گیگ 33 تومن بده ادم
    مخابرات هم ازین کارا میکنه -7 ماه قبل یکی از آشناهای ما سرویس قبلیشون (2 گیگ ماهانه) هی تمدید میشد این بیچاره ها هم خبر ندارن که تعرفه جدید اومده .. زنگ زدم به پشتیبانی گفتم چرا این تعرفه رو دوباره تمدید میکنید گفتن خودشون تمدید خودکار گذاشتن گفتم بفرض قبلا انتخاب کردن اصلا شما حق ندارید الان این تعرفه رو ارائه بدی گفت نه روال کار همینه که هست ... بعد از اینکه گفتم 195 شکایت میکنم ازتون و این حرفا مجبور شدن سرویس رو عوض کنن به یک مگ 20 گیگ ماهانه

وزارت هم وزارتهای قدیم .. نمیدونم حرف وزارت ارتباطات خریدار نداره یا نظارت کافی ندارن که هر دم ازین باغ بری میرسد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من الان وایرلس دارم
    همون ماهی 350 گیگ سرعت 16
    البته از بهمن پارسال خریدم
    شیراز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

یا حضرت فیل .. شما تا الان داری ازین سرویس استفاده میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نمیدونم وضعیتت چجوریه و ک چسبیدی ب این سرویس وایرلس .. حتما یه مزیتی داره که نمیتونی بذاری کنار .. ولی خداییش خیلی زور داره برا 4 گیگ 33 تومن بده ادم
    مخابرات هم ازین کارا میکنه -7 ماه قبل یکی از آشناهای ما سرویس قبلیشون (2 گیگ ماهانه) هی تمدید میشد این بیچاره ها هم خبر ندارن که تعرفه جدید اومده .. زنگ زدم به پشتیبانی گفتم چرا این تعرفه رو دوباره تمدید میکنید گفتن خودشون تمدید خودکار گذاشتن گفتم بفرض قبلا انتخاب کردن اصلا شما حق ندارید الان این تعرفه رو ارائه بدی گفت نه روال کار همینه که هست ... بعد از اینکه گفتم 195 شکایت میکنم ازتون و این حرفا مجبور شدن سرویس رو عوض کنن به یک مگ 20 گیگ ماهانه

وزارت هم وزارتهای قدیم .. نمیدونم حرف وزارت ارتباطات خریدار نداره یا نظارت کافی ندارن که هر دم ازین باغ بری میرسد
    متاسفانه یک روز صبح از خواب بیدار شدیم و دیدیم اااا اینترنت adsl نداریم
    گشتیم گشتیم دیدم که ااا شرکت آسیاتک با کفو نوری قراردادش لغو شده و از همه جا بیخبر یک هفته بدون اینترنت طی کردیم
    از اونجایی که مجبور شدیم از شر شیطان بزرک به شیطان کوچیک پناه ببریم ( مخابرات به شاتل )، رفتیم با شاتل صحبت کردیم که adsl میخواهیم، گفتن که خط شما فیبرنوری هست و شما بیا وایرلس شرکت ما رو بگیر با همون تعرفه های adsl با مشترکین برخورد میشه منم گفتم چشششمممم و خریدیم بماند که اوایل داغون بود و بهتر شد !!
    ولی خیلی جالبه که خانم دلبر پشت خط تلفن میگفت دو ماه که بخش نامه اومده نمیشه تغییر سرویس داد !!! دقیقا موقعی بخش نامه میاد که قرارداد خیلی از مشترکین وایرلس شاتل در کشور میخوان از این طرح بیخود اکو 8192 فرار کنن. متحد بشید شکایت کنید مجبور میشن مفت خوریشون رو کم کنن !
    یک چیز جالب تر اینه که میگن فک نمیکنم شکاییتون به جایی برسه !!!
    حالا میبینیم به کجا میرسه
    در سطح وزارت ارتباطات پیگیری خواهم کرد ان شا الله

7. این کاربر از medinem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من الان وایرلس دارم
    همون ماهی 350 گیگ سرعت 16
    البته از بهمن پارسال خریدم
    شیراز
    چطور به شما گیر ندادن (استاد ایرج ملکی)

9. این کاربر از medinem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

دوستان من سرویسم رو از Ecco به fair عوض کردم.
    این عوضیا 60 گیگ ترافیکی که خریده بودم رو حذف کردن.
    الان بهشون زنگ می زنم می گن چون سرویست رو عوض کردی حذف می شه.

چیکار می شه کرد؟؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

هفته قبل که اختلال بود کلا نگو اینا داشتن چیکار میکردن
    الان پینگم تا اذربایجان ۱۵ میلی شده
    قبلا تا المان پینگم 84 85 بود الان شده ۷۵ میلی
    برعکس جاشو دیگه داده سوئد دیگه الان داره پینگ ۸۵ میده

اینم پینگ از امریکاس ک باز کاهش داشته ۱۷۰ این حدودا میچرخید

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این شاتل توی مشهد چرا اینجوریه !!!
    هنوز نرسیده ، عرقم خشک نشده مجبور شدم ازشون به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنم

من اندازه مو های سرم سرویس ADSL گرفتم بار اول که نیست ، پاسخگوهاشون از بس تعطیل هستن ، عقل مشتریشون رو هم در حد بز و خر و الاغ تصور میکنن .

دوشنبه پول سرویس و رانژه رو پرداخت کردم ، قراردادشون رو هم امضا کردم
    حالا به ماند که بدون این که حرفی بزنن که مودم روخودت وصل میکنی و این مسئله ها پول بیشتر گرفتن ،
    همه جا هزینه 13.800 هست اینا 30 تومن میگیرن که مثلا الکی مودم مشتری رو هم تنظیم میکنن ! گفتم بیخیال بذار خوشحال باشن دیگه با همین پول ، اعتراض نکردم

سه شنبه پیام اومد که درخواست رانژه به مخابرات ارسال شد ، دو ساعت بعدشم رانژه تموم شده بود و با تنظیم سرعت بالا روی خط ، تمام چراغ های مودم روشن شده بود و به صفحه اول شاتل ریدایرکت میشد مرورگر من .
    طبق روال همیشگی من که بیشتر از 50 مرتبه ADSL گرفتم ، تماس گرفتم با شرکت که یوزر و پسورد بدن و من داخل مودم تنظیم کنم .
    هیچی دیگه کارشناسشون گفت کار رانژه تموم نشده باید صبر کنید تا براتون SMS بیاد که سرویس راه اندازی شده !
    از تعجب شاخ در آوردم ، گفتم مطمئنی که تموم نشده ، چراغ لینک ثابته ، گفت صبر کن پیام بیاد ، منم بیخیال شدم دیگه گفتم خب بلاخره کارشون رو انجام میدن و پیام میدن دیگه .

سرتون رو درد نیارم فرداش هم که زنگ زدم دقیقا همین حرف ها رو تحویلم دادن ، اوپراتورش فقط شماره خط رو نگاه میکرد و میگفت پیام سوم واست نیومده !! ...
    از همه باحالتر گفتگو آنلاینی بود که با کارشناس تعطیلشون در گفتگو آنلاین داشتم ؛ گفتم من از روی خط رانژه شده و داخل شبکه خودتون گفتگو آنلاین زدم و قراره کی خط من رو وصل کنید .
    یک هفته .... دو هفته ، تعارف نکنید یه موقع ، برگشته میگه معطل شدنت واسه شرکت قبلی و اینترنتی هست که داشتی !
    میگم زمانی که اومدم ازتون سرویس گرفتم، خوبه که کارشناس های خرید شما تایید کردن خط کامل تخلیه و جمع آوری شده و چراغ مودم من هم خاموش بود .
    هیچی دیگه بازم حرف خودشو تکرار میکرد انگار که شرکت قبلی نمیذاره خط من رانژه بشه ، درصورتی که خط من راه اندازی شده روی شاتل وصله و ریدایرکت میشه به سایت اونا

خلاصه از تعجب شاخ در آوردم توی این بیست سالی که ADSL گرفتم این اولین باری هست همیچین اتفاقی افتاده ، منم سریع فهمیدم این داستان سر دراز داره ،
    رفتم شکایت ثبت کردم 195 ؛ که حداقل تاریخش رو بدونن
    من موندم با این پرسنل با سواد و پاسخگوشون چطور مردم اینا رو به عنوان بهترین اوپراتور انتخاب کردن !
    بی سواد محض هستن ، یه لیست گذاشتن جلوی دستشون تا میگی وصل نیست میگن SMS نیومده واست هنوز خخخخ
    من موندم یه دونه اس ام اس چه ربطی به رویه کاری و نصب راه اندازی ADSL داره .

به کارشناس پشتیبانیشون گفتم سالی که نکوست از بهارش پیداست

احتمالا یک هفته از شروع سرویس نگذشته ، یک پینگ افتضاح میدن بهم و بعدم اراجیف تحویلم میدن که مشکل از ما نیست .
    یک هفته نگذشته از سرویس دوباره باید برم تو کار تخلیه
    Last edited by shaahani; 24-10-2018 at 15:06.

13. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چطور به شما گیر ندادن (استاد ایرج ملکی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •