تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1090 از 1849 اولاول ... 90590990104010801086108710881089109010911092109310941100114011901590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,891 به 10,900 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amin.Senator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تـــبـــريــــز

پيش فرض

دوستان یکی میتونه لطف کنه بگه سرعت سرویس های 512 و 1 مگ چنده حدودا؟خطم تا 9 مگ جواب میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یکی میتونه لطف کنه بگه سرعت سرویس های 512 و 1 مگ چنده حدودا؟خطم تا 9 مگ جواب میده
    بستگی به شانست داره. من بار اول که خطمو بستن روی 2مگ بستن. سرویسم 1 مگ بود. زنگ زدم پشتیبانی با هزار بدبختی و التماس روی 4مگ گذاشتن. وقتی هم که مشترک قدیمی شدم زنگ زدم روی 8مگ گذاشتن.
    ولی داداش از من میشنوی های وب نگیر. من خودم بعد از 2 سال تخلیه کردم. پینگ واسه بازی آنلاین افتضاحه و شبانشم جدیدا محدود کرده. ولی اگه فشفشه بگیری واسه دانلود پولی حرف نداره.
    Last edited by bigbang0661; 13-06-2015 at 17:31.

3. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

باز امشب مسیر عمان ترکیده که همش تایم اوته.تا تو ایرانه پینگم 27ه ولی میره بیرون همش تایم اوته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان نمیدونم امروز چی شد من snr روی 9 10 بود این دو سه روز بدون قطعی تا امروز استفاده میکردم از صبح یهو سرعت روی 6 مگ بود رفت روی هشت مگ . از وقتی اینجوری شد شروع کرد به قطع شدن . با اینکه باز سرعتم روی 6 مگ بردن بازم قطعی داشتم . مودم مستقیم به حط تلفن وصله مال مغازه است . نهایت فاصله سیمی که اومد تو مغازه تا جایی که جعبه تقسیم بیرون ساختمون فاصلش 100 متر . یعنی باز مشکل از خط منه ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

شما نمیتونی با ۸مگ ویدیو املاآنلاین ببینی ؟؟؟؟ ؟
    والا من با همین ۴مگ سرعتی که بهم میده یک فیلم با کیفیت اچ دی با فیلتر شکن از تو یوتیوب میبینم :|برای من خداییش خیلی خوب بوده تا الان های وب
    دوست عزیز من 8 مگ دارم، 9 ماهه، 54 +4 تومن هم هزینه خود سرویس بود، در جواب شما، پینگ گیمینگ من + 600 در زمان شلوغ ( بعد از ظهر تا شب) و صبح هم حدود 400 که افتضاحه! ولی سرعت دانلود اوکیه! در جواب سوال شما، به غیر از سرور داخلی، نه نمیتونم! حتی یه بار شب، وارد سایت صداسیما شدم میخواستم شبکه 3 ببینم، کلا پشیمون شدم

7. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اقا میخوام 256 بگیرم مطمعن هستید که تایم رایگان شبانش 220 تا سرعت داره ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

محدودیت داره!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)

دوستان عزیز سلام
    من مشترک فعلی مخابرات هستم . سرعت دانلودم روی 350 کیلوبایت در ثانیه ست . ماهی 72 هزار تومن پول اینترنت میدم . سرعتم در ساعات رایگان و غیر رایگان ثابته .
    الان میخوام خطم رو تخلیه کنم بیام از های وب اینترنت بگیریم . زنگ زدم به نمایندگی ، نمایندگی میگه ما سرعت دانلودتون رو روی 900 کیلوبایت در ثانیه میبندیم و یه سرویس داریم که برای 9 ماه میشه 54 تومن که ماهی نیم گیگ ترافیک داره . بعدش بهم گفت باید بیای فشفشه 40 تایی بخری 30 هزار تومن که ماهی تا40 گیگ بتونی استفاده بکنی !! .
    من با این قضیه اصلا مشکلی ندارم و اگر الان بیام از های وب اینترنت بگیریم واقعا توی هزینه هام صرفه جویی اساسی میشه . میخواستم بدونم که کیفیت های وب آیا رضایت بخش هست یا خیر ؟
    دوست عزیز های وب بخاطر داشتن مشترک زیاد و پهنای باند کم و استفاده کاربرا از فشفشه در طول شبانه روز تک کانکشن پایین و قطعی و پینگ بالا و تایم اوت داره، شرکت های دیگه پیک مصرف در تایم شبانه دارن اما های وب ۲۴ ساعته در پیک مصرف هستش و نه حاضرکاربر کمتر بگیره نه حاضره پورت کمتر اضافه کنه تو مراکز یا پهنای باند خارجی بیشتری بگیره نسبت به تعداد یوزرها و سرویسی که با قانون اجباری حداکثر باید بین هشت نفر شیر یا تقسیم بشه در مراکز و شهرهای شلوغ بین کاربران بیشتری تقسیم می کنه در نتیجه تک کانکشن میاد پا یین و نه میشه استریم کرد انلاین بازی کرد شرینگ استفاده کرد و ...فقط با ۳۲ تا کانکشن و دانلود منیجر میشه استفاده کرد وگرنه کیفیت نداره.

دوستان نمیدونم امروز چی شد من snr روی 9 10 بود این دو سه روز بدون قطعی تا امروز استفاده میکردم از صبح یهو سرعت روی 6 مگ بود رفت روی هشت مگ . از وقتی اینجوری شد شروع کرد به قطع شدن . با اینکه باز سرعتم روی 6 مگ بردن بازم قطعی داشتم . مودم مستقیم به حط تلفن وصله مال مغازه است . نهایت فاصله سیمی که اومد تو مغازه تا جایی که جعبه تقسیم بیرون ساختمون فاصلش 100 متر . یعنی باز مشکل از خط منه ؟
    تو این دو سال این مشکل برای من بارها اتفاق افتاده گاهی تا ۱۰ روز اینطوری بوده بعدش درست شده. پشتیبانی جز اینکه ریت خط بالا پایین کنه و بگه فکس داری بیسیم داری..... کاره دیگه نمیتونه بکنه یکم صبر کنید خودش درست میشه این چیزا تو های وب عادیه منظورم همون کیفیت هستش.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 14-06-2015 at 17:26.

11. 3 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرویس یک مگ ....سرعت روز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان من اگه سرویسمو به 256 یا 512 تغییر بدم سرعت و پهنای باندم چقدر میشه؟ می خوام ببینم که تفاوتی تو پهنای باند سرویس یک مگ و 256 قائل هستن ؟!

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان من اگه سرویسمو به 256 یا 512 تغییر بدم سرعت و پهنای باندم چقدر میشه؟ می خوام ببینم که تفاوتی تو پهنای باند سرویس یک مگ و 256 قائل هستن ؟!

-سرویس 512 هم 4 مگ سرعت بهت میده منتهی تایم رایگانش سرعت اسمی رو میده ینی 64 کیلو.

-سرویس 256 هم 2 مگ.

14. این کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •