تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1090 از 4105 اولاول ... 905909901040108010861087108810891090109110921093109411001140119015902090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,891 به 10,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوباره چند تا سوال درباره ارتش اموزشی 01 تهران
    1 با توجه به این که کمد ها باید انکادر باشه ساک شخصی و این وسایلی که با خودمون می بریم اجازه می دهند، بذاریم تو کمد یا باید زیر تخت بذاریم
    2 من رو نقشه نگاه کردم ترمینال شرق به پادگان 01 نزدیکتر بود چرا همه می گن بریم ترمینال جنوب ( من ساکن اصفهانم)
    3 از کدوم ترمینال با مترو میشه راحت تر رفت به پادگان

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوباره چند تا سوال درباره ارتش اموزشی 01 تهران
    1 با توجه به این که کمد ها باید انکادر باشه ساک شخصی و این وسایلی که با خودمون می بریم اجازه می دهند، بذاریم تو کمد یا باید زیر تخت بذاریم
    2 من رو نقشه نگاه کردم ترمینال شرق به پادگان 01 نزدیکتر بود چرا همه می گن بریم ترمینال جنوب ( من ساکن اصفهانم)
    سوال اول رو جواب میدم سوال دوم رو بچه های شهرستان یا تهران که بیشتر از این دو تومینال استفاده کردند جواب بدند.
    شما ساک خودت رو باید در کیسه انفرادی جا بدی و بغیر از چیزهایی که که در فرم کمد میزارین نباید چیز دیگه ای داخل کمد باشه . بنابراین بار زیادی همراه خودت نیار چون کل استحقاقی رو که میگیری رو هم باید داخل کیسه بزاری .همواره سعی کن که کمد مرتب و انکادر باشه چون یک وقت دیدی یدون خبر فرمانده گروهان یا گردان یا هنگ امدند بازدید . لباس هاس شخصی رو می تونه مرتب در طبقه بالا کمد قرار بدی.
    اگر سوالی درباره ۰۱ داشتی بپرس.

3. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بيشتر بچه هاي ليسانس اعزامي 6 و 8 افتادند ارتش
    انگار ارتش زياد داره سرباز ميگيره
    معلوم نيست 10 هم اينطور باشه يا نه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بيشتر بچه هاي ليسانس اعزامي 6 و 8 افتادند ارتش
    انگار ارتش زياد داره سرباز ميگيره
    معلوم نيست 10 هم اينطور باشه يا نه؟
    تقسیم سرباز بین ارگان ها توسط رایانه و در نظام وظیفه انجام میشه و این طور نیست که هر ارگانی به طور مستقل جذب کنه.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

به نظر من که ترمینال شرق نزدیکتره ، چهارراه تهرانپارس همیشه ماشین واسه سه راه افسریه داره (من ساعت 4 صبح هم گیر آوردم ، کرایه 1000 تومن)
    اونا رو سوار شو سه راه تختی پیاده شو( زیر پل) بقیه اش رو هم پیاده برو

ولی از ترمینال جنوب مسیرت دو کورس میشه یه بار باید بیای تا سه راه افسریه و یه بار هم از سه راه افسریه تا سه راه تختی

7. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سوال اول رو جواب میدم سوال دوم رو بچه های شهرستان یا تهران که بیشتر از این دو تومینال استفاده کردند جواب بدند.
    شما ساک خودت رو باید در کیسه انفرادی جا بدی و بغیر از چیزهایی که که در فرم کمد میزارین نباید چیز دیگه ای داخل کمد باشه . بنابراین بار زیادی همراه خودت نیار چون کل استحقاقی رو که میگیری رو هم باید داخل کیسه بزاری .همواره سعی کن که کمد مرتب و انکادر باشه چون یک وقت دیدی یدون خبر فرمانده گروهان یا گردان یا هنگ امدند بازدید . لباس هاس شخصی رو می تونه مرتب در طبقه بالا کمد قرار بدی.
    اگر سوالی درباره ۰۱ داشتی بپرس.
    مرسی جواب دادین
    شنیدم پادگان خوبیه فقط می گن فرمانده عوض شده جدیده فرمانده تک اور بوده خدا به خیر کنه
    چند تا سوال جدید

1 یعنی ما کل وسایل غیر انکادر مثل ساک، لباس شخصی، خوردنی، دارو، لوازم شست و شو می گذرایم داخل کیسه بعد کیسه را می گذاریم داخل کمد و هر دفعه چیزی خواستیم از داخل کیسه بر می داریم این ساک را که لازم نیست هر روز دنبال خودمون بکشیم

2 . همه می گن وسایل کم ببرین مثلا یک دست زیرپوش و شرت اگه اینا قرار باشه که هر روز ما کلی تمرین کنیم فکر کنم بیشتر لازم باشه شاید وقت نباشه ادم هر روز لباس بشوره تازه الانم هوا بارانی

3 شاید تا استحاقی بدهند چند روز طول بکشه لازمه من شلوار ورزشی ببرم یا مثلا واکس و مواد شوینده و حوله (البته فکر کنم خیلی چیزا تو بوفش گیر بیاد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

مرسی جواب دادین
    شنیدم پادگان خوبیه فقط می گن فرمانده عوض شده جدیده فرمانده تک اور بوده خدا به خیر کنه
    آره منم از همینش می ترسم به خصوص اگه مرخصی نده و اذیت کنه.
    وگرنه اگه یه کم منظم باشی برخورد بقیه افرادش و کادرش واقعا خوب هست و به آدم احترام میذارن

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی جواب دادین
    چند تا سوال جدید

1 یعنی ما کل وسایل غیر انکادر مثل ساک، لباس شخصی، خوردنی، دارو، لوازم شست و شو می گذرایم داخل کیسه بعد کیسه را می گذاریم داخل کمد و هر دفعه چیزی خواستیم از داخل کیسه بر می داریم این ساک را که لازم نیست هر روز دنبال خودمون بکشیم

2 . همه می گن وسایل کم ببرین مثلا یک دست زیرپوش و شرت اگه اینا قرار باشه که هر روز ما کلی تمرین کنیم فکر کنم بیشتر لازم باشه شاید وقت نباشه ادم هر روز لباس بشوره تازه الانم هوا بارانی

3 شاید تا استحاقی بدهند چند روز طول بکشه لازمه من شلوار ورزشی ببرم یا مثلا واکس و مواد شوینده و حوله (البته فکر کنم خیلی چیزا تو بوفش گیر بیاد)
    ۱-گفتم لباس شخصی رو داخل کمد میتونید بزارید به شرط اینکه مرتب قرار بدید.شما باید بقیه لوازم رو داخل کیسه انفرادی بزارید و کیسه رو بزارین زیر تختتون . کمد زیاد بزرگ نیست که بتونید داخل ان کیسه انفرادی قرار بدهید . حتما یک قفل به همراه داشته باشید تا در کیسه رو ببندید.
    ۲- یک دست لباس زیر جز استحقاقیتون هست می تونید یک دست هم خودوتون تهیه کنید حالا از بیرون پادگان یا از بوفه.
    ۳-استحقاقی رو هم روز اول حضور در پادگان میدن شما فقط یک شلوار ورزشی به همراه داشته باش تا شبها با شلوار نظامی نخوابی واکس و حوله هم خودشون میدن.
    فقط دارو مثل قرص سرماخوردگی ، اموکسیسیلین ، پروفن(کاهنده درد) ، ضد تهوع و اسهال به همراه داشته باشید چون بهداری دارو خیلی کم داره .
    میتونید گوشی موبایل ببرید و تحویل امانتدرای درب جنوب دهید که هفته ای ۱۰۰۰ تومن میگیره.
    یک توصیه مهم : اردو شما در اذرماه خواهد بود و در این فصل اردوگاه تلو حسابی سرده ما که اول برج۷ رفتم حسابی باد میزد ر شب ها با یک بلوز میخوابیدیم حتما تنقلات گرم مثل گردو کشمش ، انجیر به همراه داشته باشید و همچنین در هنگام غذا فلفل نیز استفاده کنید تا بدتنون گرم بمونه و لباس گرم به اندازه کافی ببرید.

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آره منم از همینش می ترسم به خصوص اگه مرخصی نده و اذیت کنه.
    وگرنه اگه یه کم منظم باشی برخورد بقیه افرادش و کادرش واقعا خوب هست و به آدم احترام میذارن
    ما دوره قبلی شما بودیم در دوره ما ماشالله مرخصی حیلی خوب بود هر روز به همه مرخصی میدادن و محدودیتی نداشتن .حالا روز های اخر شنیدیم که فرمانده جدید مرکز سرهنگ امانی برای دوره های بعدی قصد داره فقط پنجشنبه و جمعه ها مرخصی بده و مرخصی طول هفته رو فقط محدود به دوشنبه اون هم به مجرد ها بده.کلا فرمانده ها هم از سخت گیری ها سرهنگ امانی جدید زیاد میگفتن.
    اونجا شما را به نام دانشجو صدا می زنند و احترام خاصی به شما میزارن.

13. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واقعا متاسف هستم برای کشوری که حتی بین مراکز اموزشیش هم فرق میزاره یه جا حتی میان دوره و پایان دوره هم نمیدن
    یه جا هم چون هفته ای سه روز بیشتر مرخصی نمیده میشه سختگیر!!! چرا باید فرق باشه بین عجب شیر و سیرجان با تهران؟؟؟
    اونوقت میگن ارتش قانونمنده!!
    به امید تساوی و برابری برای همه که
    خدا رو شکر با حذف کسری ها تا حدود زیادی اجرا شد فقط مونده بسیج که اون هم میخوان کم کنند به امید خدا
    یکی لب مرز داره با قاچاقچی میجنگه یکی هم الان سه روز از اموزشیش گذشته هنوز دنبال قفل کمده
    واقعا متاسفم

tapa talked

15. 13 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •