عزیز شما یه عکس از پروفایلت بگیر مثلا زده شیش مگ بعد یه عکس از اعطلاعات مودمت بگیر که زده 4مگ برای 195 ارسال کن من اون دفعه اینطوری جواب گرفتم مشکلم برطرف شد
عزیز شما یه عکس از پروفایلت بگیر مثلا زده شیش مگ بعد یه عکس از اعطلاعات مودمت بگیر که زده 4مگ برای 195 ارسال کن من اون دفعه اینطوری جواب گرفتم مشکلم برطرف شد
کل عکس هارو آپلود کردم از سرعت دانلود،downstream و speedTest و ...!یعد اومده داخل شکایت متن زیر رو نوشته!!جالب اینجاست میگفت خطت روی 10 مگ بسته شده و سرعت دانلود 380 خوبه!!دانلود 380 هم برای سایت سافت 98 و سافت گذره!!!
اینم از این:
Line Rate - Upstream (Kbps): 917
Line Rate - Downstream (Kbps): 4000
با سلام احتراما باتوجه به بررسي سرعت و هماهنگي با همكاران 2020 مشكل برطرف و نهايتا تماس با شترك و دادن اطلاع در اين مورد به مشترك
اینا دیگه اخرشن خوب شما 6 مگ رو در 128 ضرب کن باید سرعت شما 768 باشه نه 380 ...اینا رو ول نکن باید تجدید نظر کنی
- - - Updated - - -
شب سرعتت رو پایین نمیارن ؟
دیشب که خوب بود،سرعتش 220 بود!!امشب هم یبار دیگه تست میکنم ببینم چطوره!
Last edited by Sponge-BoB; 09-08-2016 at 21:20.
ساعت رایگان رو میگم رایگان داری؟
زده 12 گیگ شبانه رایگان.کلن معلوم نی چه به چیه!!!
خدا مخابرات کرمانشاه نابود بکنه،هرچه حجم داشتم دیشب کلن پرید!شبانش رایگان نبود.
![]()
اول یه تست میزدی بعد دانلود کامل می زدی اینا اعتباری بهشون نیست با پشتیبانی تماس بگیر
میگن مخابرات کلن دانلود شبانه برداشته!!!این آسیاتک هم دانلود شبانه نیم بها برداشته بجاش نامحدود گذاشته.حیف که پیش ما پشتیبانی نمیشه.
نه دوست عزیز مخابرات بر نداشته رایگان رو اونایی که رایگان دارن سرعت زیر 40 کیلوبایته و اونایی که 2 مگ به بالا گرفتن که میشه همون جشنواره ها اونا شبانه رایگان تا یه حجمی دارن مثلا 6 مگ فقط 12 گیگ رایگان داره تو احتمالا اونو گرفتی الان دیگه رایگان ندذاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)