مال من هم افتضاح بود 1 ساعتی میشه بهتر شده
![]()
شمام کلا تو کار تست سرعت گرفتنیااا...
حالا این تنظیمات بریج و پ.پ.پ.او.ای چی هستن؟ چه فرقی دارن و مزیت هر کدوم چیه؟![]()
بریج یعنی کانکت شدن بصورت دستی مثل دیال آپ اما پی پی و ی یعنی نیازی به کانکشن درست کردن نیست و با خاموش و روشن کردن مودم بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
من که bridge هستم و از اولین باری که adsl گرفتم همین bridge بودیم و هستیم و خواهیم بود
سلام.
من چرا وقتی روی bridge تنظیم میکنم بعضی موقع ها کانکت میشه بعضی مواقع نمیشه؟
ديشب بعد چندين هفته سرعت 80 تا 100 بود
امشب مثل هر شب سرعت 8 تا 10![]()
آره منم نمیتونم در 30% موارد خطای 657 میگیرم پشتیبانی میگه مودمت خرابه اما با ppoe مشکلی ندارم
حالا مشکل از مودم منه یا از پارس ؟>
از دیشب تا الان در زمان رایگان 370 مگ دانلود کرده... احتمالش زیاده به مخابرات نامحدود کوچ کنم
یعنی 13 روز طول میکشه که اپن سوزه رو دانلود کنم 13 روز هم طول میکشه ویندوز 8 رو (نسخه پیش نمایش)
خوب اینم فقط به عشق این دوستمون گذاشتم که هر روز میاد تست سرعت میذاره و ریز کارکرد![]()
متاسفانه چند ماهی هست که لینک دانلود کم میارم دوست عزیز !!!!
![]()
کل دانلود دیشب ما رو هم شده 900 مگابایت از 12:30 تا 7 صبح
نوسان سرعت ها تو شب های مختلف انقدر زیاد شده که دیگه نمیشه بطور یقین گفت که امشب من میتونم 1500 مگابایت دانلود داشته باشم
با اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت الان تعداد پورت های خوبی رو در اختیار داره ولی خوب باز هم نسب به ظریب نفوذ اینترنت در داخل کشور خیلی کمه چون ظریب نفوذ ، تو ایران 74 میلون نفری چیزی حدود 11 درصد هست و تعداد پورت های STM نسبت به کاران خیلی کمه
بچه ها خواهشن اخلاق را رعایت کنید.این چه طرزحرف زدن باهمه.ما این جا جمع شدیم تا از تجربیات هم استفاده کنیم تا از مشکلات هم با خبر باشیم نه اینکه بهم توهین کنیم که کی بیشتر دانلود کرده یا کی زودتر ای دی اس ال گرفته.باهم باشیم.والسلام
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)