تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1090 از 1298 اولاول ... 9059099010401080108610871088108910901091109210931094110011401190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,891 به 10,900 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی میتونه بگه چرا پینگ من تو روز همیشه روی 46 هست اما شبا که رایگانه میره رو 600؟

سرعتم بخاطر همین پینگ بالا نابود میشه احتمالا
    اگر کسی چیزی به فکرش میرسه راهنمایی کنه لطفا....

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی میتونه بگه چرا پینگ من تو روز همیشه روی 46 هست اما شبا که رایگانه میره رو 600؟

سرعتم بخاطر همین پینگ بالا نابود میشه احتمالا
    اگر کسی چیزی به فکرش میرسه راهنمایی کنه لطفا....
    دوست عزیز
    جواب بسیار ساده هست
    کمبود پهنای باند

3. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    جواب بسیار ساده هست
    کمبود پهنای باند
    فکر نمیکردم روی پینگ هم تاثیر بزاره

پس دلیل افت سرعت هم معلوم شد: محلمون بر اثر ازدحام مشترکین به ف...ک رفته
    مرسی دوست عزیز

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فکر نمیکردم روی پینگ هم تاثیر بزاره

پس دلیل افت سرعت هم معلوم شد: محلمون بر اثر ازدحام مشترکین به ف...ک رفته
    مرسی دوست عزیز
    ارادتمند
    پهنای باند که کم بیاد روی پینگ تاثیر میذاره .. حتی پینگ داخلی هم بالا میره و نوسان پیدا میکنه
    مرکز مشترک مشکل داره کل اصفهان هم مشکل داره و درکل مملکت مشکل داره .اکثر مراکز اوج ساعات ترافیک اوضاعش خراب میشه
    در روزنامه خبرگزاری اصفهان چند وقت پیش مطلبی زده بود که اصفهان رتبه 11 اینترنت داشت در کل کشور
    شما ببینید اینترنت کل کشور داغونه دیگه 11 هم باشیم دیگه هیچی ...

6. این کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ارادتمند
    پهنای باند که کم بیاد روی پینگ تاثیر میذاره .. حتی پینگ داخلی هم بالا میره و نوسان پیدا میکنه
    مرکز مشترک مشکل داره کل اصفهان هم مشکل داره و درکل مملکت مشکل داره .اکثر مراکز اوج ساعات ترافیک اوضاعش خراب میشه
    در روزنامه خبرگزاری اصفهان چند وقت پیش مطلبی زده بود که اصفهان رتبه 11 اینترنت داشت در کل کشور
    شما ببینید اینترنت کل کشور داغونه دیگه 11 هم باشیم دیگه هیچی ...
    حرفات همه حقیقته ( از نوع تلخ)
    زنده باشی

8. این کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام من یک مودم zyxel -del 1202 T10B/B دارم که البته بعد از ثبت نام adsl 2020 شرکت مخابرات استان اصفهان به پیشنهاد خودشون برام نصب و راه اندازی کردند مشکل من اتصال به طرح ترافیک نا محدودی هست که خود مخابرات ارائه داده به اینصورت که بعد از عضویت می تونیم از سایت fileniko.com بدون محاسبه ترافیک (فقط از همین سایت) دانلود کنیم طبق آموزش هایی که این سایت گذاشته عمت کردم ولی نمیشه دانلود کرد. بعضی از تنظیمات مودم من با مودم zyxel توی آموزش فرق داره از طریق سایت خودشون مشکل رو توضیح دادم . بعد از یک ساعت باهام تماس گرفتن و گفتن مودم شما قدیمیه و نمیشه مودم رو یک ماه پیش آوردن و نصب کردن .
    1--آیا این مودم قدیمیه؟ به من پیشنهاد مودم TP link دادن گفتن این مودمها این قابلیت رو دارند--- راستش من بودجه خرید مودم دیگه رو ندارم
    2--ممکنه از تنظیمات این مودم اگاهی ندارن و منو سر کار گذاشتن؟ لینک خود سایت در مورد تنظیمات مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا دوستانی که اطلاعات در مورد مودم دارن کمک کنن-8700 تومان بابت این طرح پرداخت کردم ولی هیچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام من یک مودم zyxel -del 1202 T10B/B دارم که البته بعد از ثبت نام adsl 2020 شرکت مخابرات استان اصفهان به پیشنهاد خودشون برام نصب و راه اندازی کردند مشکل من اتصال به طرح ترافیک نا محدودی هست که خود مخابرات ارائه داده به اینصورت که بعد از عضویت می تونیم از سایت fileniko.com بدون محاسبه ترافیک (فقط از همین سایت) دانلود کنیم طبق آموزش هایی که این سایت گذاشته عمت کردم ولی نمیشه دانلود کرد. بعضی از تنظیمات مودم من با مودم zyxel توی آموزش فرق داره از طریق سایت خودشون مشکل رو توضیح دادم . بعد از یک ساعت باهام تماس گرفتن و گفتن مودم شما قدیمیه و نمیشه مودم رو یک ماه پیش آوردن و نصب کردن .
    1--آیا این مودم قدیمیه؟ به من پیشنهاد مودم TP link دادن گفتن این مودمها این قابلیت رو دارند--- راستش من بودجه خرید مودم دیگه رو ندارم
    2--ممکنه از تنظیمات این مودم اگاهی ندارن و منو سر کار گذاشتن؟ لینک خود سایت در مورد تنظیمات مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا دوستانی که اطلاعات در مورد مودم دارن کمک کنن-8700 تومان بابت این طرح پرداخت کردم ولی هیچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------------------------------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکل کم فروشی تو کل کشور بیخ پیدا کرده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخابرات هم هست شک نکنید فقط اسمش را زیاد نمیبرند

وی افزود: از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می شوند.

این طرح بی نهایت مخابرات اصفهان در راه این که پهنای باند نخواد از زیر ساخت بخرند امدن

دوتا سایت به صورت اینترنانت راه اندازی کرده مخابرات برجی 8 تومان هم میگیره برای این دو سایت

اخه یکی نیست بگه همه جا جهانی میشه شما دهکده جهانی را متروکه میکنید

اخه مگه ملت بازی و نرم افزار می خاند

به خدا من دو ماه دیگه دارم میرم امارت اونجا عموی بنده اینترنت 100 مگ گرفته حالا اینجا با فیبر دارند 2 مگ به من میدند با کلی قطعی همش هم میگنند

اخه شرکت های اینترنتی اینترنت نامحدود مثل ادم که نمیدن ولی یک چیزی میدن اخرش

اینا ادم نیستند و همون هم نمیدند انتخاب با ما باشه نه با اونا
    Last edited by POP_0098; 11-08-2015 at 10:01.

12. 6 کاربر از POP_0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zhramb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پینگتون چطوره تایم اوت دارید؟
    نمیدونم تایم اوت تا چه حدش عادیه. من مثلا تو 5 دقیقه حدود 3-4 تا دارم.

- - - Updated - - -

نمیدونم تایم اوت تا چه حدش عادیه. من مثلا تو 5 دقیقه حدود 3-4 تا دارم.

داره خودمونی میشه zhramb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

همون موقع که داشتم پاسخ پست میذاشتم 3-4 دقیقه لود صفحه طول کشید در صورتی که پینگم این بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •