تا عصر یه سر دیگه میرم ببینم چه میشه کرد اگه نشد از تو سایت دورشون میزنیم ولی از تو سایت یکم بیشتر طول میکشه تا فعال بشه اگه اشتباه نکنم،نتیجرو اعلام میکنم.دمتون گرم
تا عصر یه سر دیگه میرم ببینم چه میشه کرد اگه نشد از تو سایت دورشون میزنیم ولی از تو سایت یکم بیشتر طول میکشه تا فعال بشه اگه اشتباه نکنم،نتیجرو اعلام میکنم.دمتون گرم
در ضمن اینا همه کلیشه ای هستن!! من کارت دانشجوییم رو بعد 20 روز بردم، طرف گفت نمیاوردی هم زیاد مهم نبود، یه کپی گرفت که بعید می دونم حتی ضمیمه ی پروندم کرده باشه!!
**در ضمن من برای دوستم تو تهران ثبت نام اینترنتی کردم، 4 ساعت بعد آوردن واسش مودم رو!! کاملا هم فعال بود.
دیروز و امروز(شیراز) ۲-۳ دقیقه قطعه و ۲-۳ دقیقه وصل.
کسی هست که اینطوری باشه مخصوصا شیراز؟
(۱۰۲۴ - نامحدود - ۱/۴ - یکماه)
مبین نت معمولا از این کارا نمیکنه چون واسه خودشون هم سود داره و پورسانت می گیرند
احتمالا یارو تازه کاره می ترسیده اینترنت مبین نت تموم بشه
برو یه نمایندگی دیگه
اگه خیلی گیر داد همون رو بگیر بعد طرحت که تموم شد براحتی بالاتر تمدید کن
بپه ها کسی مودم جیبی داره ؟
کسی از غرب تهران هست ؟
مودم جیبی ندارم ولی حدودا غرب هستم
امری باشه![]()
دوستان ! مبین نت مث اینکه منهدم شده... وضعیت سرویس 1 مگابیت رو داشته باشید فعلا!!!
من شهران هستم ولی مودمم معمولیه. پوشش آنتن دهی برای این سری مودما خوبه ولی برای جیبی احتمالا کارآمد نیست... بازم باید تحقیق کرد
ا
ز سرویست راضی هستی ؟
اینحوری که معلومه خیلی قطعی و افت سرعت و بالا و پایین داره این مبین نت
من 1.5 ساله ایرانسل دارم تا حالا 1 دقیقه هم قطع نشده! ولی میخوام مودم جیبی بگیرم نمیدونم از مبین بگیرم یا ایرانسل
مبین رو بخاطر شبانه رایگان + پوشش 130 شهر آوردم تو بازی
والا چی بگم به نظر خودم هم ایرانسل بهتره
یه چند وقتیه مبین نت تو سعادت اباد خیلی اشغال شده شب که افتضاحه امروز هم چند بار هر بار ۱ ساعت قطعی داشت
ممنون رفیق
برم همین ایرانسل رو بگیرم منبین خیلی شاکی داره خیلیا نا اضین
کاش کیفیتش مثل ایرانسل بود
خونه ما ایرانسل آنتنش پره جیبی هم فکنم خوب جواب بده اینجا با این حساب
بازم ممنون
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)