مودم خوبیه؛ شما کی گرفتی؟
این شکلیه؟
یا این جوری؟
مودم اول توی سایت اصلی وجود نداره!
اما توی بازاز ایران پره، دوستان کسی نمیدونه قضیه چیه؟
مودم خوبیه؛ شما کی گرفتی؟
این شکلیه؟
یا این جوری؟
مودم اول توی سایت اصلی وجود نداره!
اما توی بازاز ایران پره، دوستان کسی نمیدونه قضیه چیه؟
من از مودم زایکسل وایرلس P-660HW-T1 v3 استفاده می کنم و واقعا عالیه و تا حالا اصلا اذیت نکرده.
البته قبل از خرید این مودم خودم بیشتر تمایل داشتم که linksys بخرم ولی isp که از اون adsl خریدم گفت ساپورت نمی کنیم
وزن مودم زایکسل نسبت به لینکسیس سبکتره ، 48 ساعت هم که روشن باشه داغ نمی کنه و کلا 8 وات برق بیشتر مصرف نمی کنه.
سلام
خودم و بقیه با کابل کراس می خوایم وصل بشیم (مودمم وایرلس نیست )
سلام دوستان، كسي ميتونه در مورد اين مشكل كمكم كنه؟
چند روز پيش يهو اينترتم به مدت چند ساعت قطع شد، بعد كه به شاتل زنگ زدم، گفتن مودمتو ريست كن و يه سري تنظيمات توي صفحه اي كه مخصوص مودم بود رو مجددا گفتن تنظيم كردم، درست شد. (چراغ ppp ش روشن و ثابت شد)
الان دوباره همون حالت قبلي شده، چراغ ppp روشن نيست...بنظرتون مشكل چيه؟از كجاست؟ تو اين مدتي كه شاتل داشتم تا حالا همچين جرياني پيش نيومده بود..
مودمم billion هست.
با سلام
معمولا اين مشكلات از پورت اينترنتي هست كه به شما دادن
و يا اينكه مودم شما دچار مشكل شده و تنظيمات رو ريست ميكنه و نميتونيد استفاده كنيد ازش
با شركت ارائه اينترنت صبحت كنيد
موفق باشيد.
سلام برای وصل شدم به مودم در حالت pppope کانکشن یا تنظیم خاصی در ویندوز لازمه.من با فایر فاکس وصل میشم اما اکثر سایتها را باز نمی کنه مگه اینکه از وی پی ان استفاده کنم.و انترنت اکسپلورر هم اصلا اینترنت نداره.
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
سلام برای وصل شدم به مودم در حالت pppoe کانکشن یا تنظیم خاصی در ویندوز لازمه.من با فایر فاکس وصل میشم اما اکثر سایتها را باز نمی کنه مگه اینکه از وی پی ان استفاده کنم.و انترنت اکسپلورر هم اصلا اینترنت نداره.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
سلام برای وصل شدم به مودم در حالت pppoe کانکشن یا تنظیم خاصی در ویندوز لازمه.من با فایر فاکس وصل میشم اما اکثر سایتها را باز نمی کنه مگه اینکه از وی پی ان استفاده کنم.و انترنت اکسپلورر هم اصلا اینترنت نداره.
احتمالا مشکل شما dns هستش .از پشتیبانی شرکتی که adsl گرفتید dns ها رو بپرسید و ست کنید.
سلام
از زمانیکه سایت رو update کردن عکس های جدید قرار داده شده.
به احتمال زیاد با تغییر version های سخت افزاری اومدن و شکل ظاهری رو هم عوض کردن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزيز
من هم تازه از مخابرات اينترنت گرفتم.
1)مودم رو كه وصل مي كنم چراغ ADSL روشن مي مونه . يعني ارتباط برقراره ؟
2)توي راهنماي خود سايت مخابرات ،نحوه اتصال مودم و ساخت كانكشن رو گفته اما حرفي از كانفيگ كردن و وارد كردن IP نزده . چرا ؟بايد حتما اين كارها رو كرد ؟
3)اگر مودم دايال آپ رو سيستم نصب باشه ،آيا مودم ADSL كار مي كنه ؟ و آيا مودم ADSL در Device Manager در همان قسمت Modem نشان داده ميشه يا خير ؟
4)تنظيماتي كه دوست ما گفتند(در نقل قولم موجوده) رو انجام بدم اتصال برقرار ميشه ؟ و اين يوزر نيم و پسورد ادمين همون يوزر و پسوورد ادمين ويندوز منظورشونه ؟
اگر كمك كنيد بسيار ممنون ميشم.
Last edited by amirpers; 23-12-2010 at 09:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)