نود آنتی ویروس خوبیه فقط باید تا تاریخ امروز آپدیت باشه ...
نود آنتی ویروس خوبیه فقط باید تا تاریخ امروز آپدیت باشه ...
ناد رو نصب کردم، لایسنس گرفتم، چند بار اسکن کردم، تو خود کامپیوتر 5 تا threat پیدا کرد، 2 تاشونو clean کرد، گفت بقیه غیر قابل پاک شدنه
هارد رو هم اسکن کردم باهاش، 2 تا پیدا کرد، هر 2 رو clean کرد، ولی درست نشد، هارد دراوردم دوباره زدم باز این اومد
کاش مشکلش تشخیص داده بشه، این جوری آدم کمتر میترسه!
ممنون از وقتی که میذارید
![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات مهم اگر ندارید پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنهای مربوط به این هارد دیسک رو حذف و مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید .
سلام وقتتون بخیر
بنده یه هارد 6ترابایت قرمز وسترن دارم
زمانی که سیستم Shutdown می کنم این صدارو میده در صورتی 4تا هارد دیگه هم دارم(وسترن هستن) اما اونها این صدارو نمیدن البته ظرفیت اونها کمتر از اینه.
این هم خاطر نشان کنم من یکبار هارد بردم گارانتی به خاطر این صدا دوباره یه نو بهم دادن اما مجدد این صدا برگشته اوایلی که استفاده میکردم این صدارو نمیداد.
وضعیت سلامتی تو HD TUNE اوکی مشکلی نداره فقط می خوام ببینم کلا هاردهای ظرفیت بالا وسترن اینجوری هستن و صدا طبیعی یا نه؟
ممنون میشم به فایل صوتی که میفرستم گوش بدین اخر فایل یه صدایی میده با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتم واسم مهمه، اگه نبود كه هارد رو مينداختم دور!
با توجه به اینکه اطلاعات مهم هست پیشنهاد میکنم با استفاده از نرم افزارهای بازیابی اطلاعات مثل minitool power data recovery درایو رو اسکن کنید و در صورتیکه اطلاعاتی پیدا کرد در جای دیگه ذخیره کنید .
البته میتونستم به شما پیشنهاد کنم درایو رو Check disk کنید ولی چون نتایج غیرقابل پیش بینی هست بهتر هست انجام ندید و مستقیماً برید سراغ ریکاوری اطلاعات .
بعد از اینکه اطلاعات بازیابی شد کلیه پارتیشنها رو حذف و مجدداً پارتیشن بندی و فرمت کنید .
خیلی ممنون
من حس میکنم که کابلش قطعی داره، از همون جایی که به کامپیوتر وصل میشه، فکر میکنم به خاطر اینکه در حین کار دستم بهش خورد و قطع و وصل شد، این مشکل براش به وجود اومد
به نظر شما کابل رو عوض نکنم؟ آیا اگه از کابل هاردهای دیگه استفاده کنم، اشکال نداره، سیگیت و ترنسند هم دارم
ببخشید میخوام برنامه ای که گفتید رو دانلود کنم، 2 نمونه ی
Personal / Commercial / Enterprise / Technician
و
Boot Disk
هستPeal / Commercial / Enterprise / TechnicianPersonal / Commercial / Enterprise / TechnicianPersonal / Commercial / Enterprise / Technician
کانکتورهای USB سایز استاندارد و یکسانی دارند ، یعنی میتونید از کابلهای دیگه USB هم استفاده کنید .
البته خودتان هم بهتر میدونید که یک سر کابل USB 3 هارد اکسترنال my passport از نوع Micro USB 3 هست و کابل دیگه ای که میخواهید بهش متصل کنید باید از همین نوع باشه .
تفاوتهای نسخه های مختلف این برنامه درلینک زیر گفته شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطوریکه دیده میشه نسخه Technician کاملترین نسخه هست و میتونید همین نسخه رو دانلود کنید . Boot Disk هم برای ساخت DVD بوتیبل هست و با توجه به اینکه ویندوز مشکلی نداره و برای هارد دیسک اکسترنال میخواهید نیازی به این نرم افزار نیست .
ببخشید نمیدونم تو همین تاپیک میتونم بپرسم اینو
من برنامه رو دانلود کردم
درست هست؟! همینه؟
و امکانش هست که روش کار با برنامه رو با توجه به نوع مشکل هارد من توضیح بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)