تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1090 از 1635 اولاول ... 90590990104010801086108710881089109010911092109310941100114011901590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,891 به 10,900 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منم الان دوربین nikon D3100 رو انتخاب کردم.اما Cnon ESOO 1100D هم بد نیست.به نظرتون کدومش بهتره
    قیمتاشونم توی رنج 700 هست.

D3100 بهتره. ولی مهمترین چیز جنس عکاسیه شماست. بهتره بشناسین چه لنزهایی خواهین خرید در آینده. در لنز های همه کاره معمولی نیکون 18-105 رو داره که به لحاظ ارزش هیچ لنز کنونی همرده اون وجود نداره. همینطور ماکروی جدید 40 میلیمتر خیلی شارپ ظاهر شده و قیمت مناسبی هم داره (360 تومن).
    ولی در رده لنزهای بلند مثل پرنده گرافی کنون بهتره ...

2. 2 کاربر از lpix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان چطور میشه پی برد که عکسی که ادعا شده با دوربینی با نام و مدل فلان گرفته شده واقعا با همون دوربین گرفته شده ؟
    چون بنده چند نمونه عکس از سایت فلیکر گرفتم که مربوط به یه مدل دوربینه که واقعا متعجبم که با این دوربین گرفته شده یا نه

4. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان چطور میشه پی برد که عکسی که ادعا شده با دوربینی با نام و مدل فلان گرفته شده واقعا با همون دوربین گرفته شده ؟
    چون بنده چند نمونه عکس از سایت فلیکر گرفتم که مربوط به یه مدل دوربینه که واقعا متعجبم که با این دوربین گرفته شده یا نه
    properties>>details>>>camera model

6. 2 کاربر از kamy_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته كليك راست روي فايل عكس رو قبلش فراموش كرديد

8. 3 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما روی لنز ها بیشتر تحقیق کنید ببینید کدوم لنز ها با قیمت هاشون بیشتر به کار شما میاد
    مثلا 55-250 با IS 2 کنن ، تولید سال هست و با قیمت مناسب و هم رده ای توی نیکون ها نداره
    باید به لنز ها هم توجه کرد بیشتر از بدنه
    میشه یه سایت که توش مدل لنز با قیمتش هست و بگین.من خودم دیجیتال کالا رو فقط میشناسم.

D3100 بهتره. ولی مهمترین چیز جنس عکاسیه شماست. بهتره بشناسین چه لنزهایی خواهین خرید در آینده. در لنز های همه کاره معمولی نیکون 18-105 رو داره که به لحاظ ارزش هیچ لنز کنونی همرده اون وجود نداره. همینطور ماکروی جدید 40 میلیمتر خیلی شارپ ظاهر شده و قیمت مناسبی هم داره (360 تومن).
    ولی در رده لنزهای بلند مثل پرنده گرافی کنون بهتره ...
    موضوع های کاری من توی سرعت های مختلف شاتر.ماکروگرافی.پانوراما و عکاسی چهره و...است.لنز کیت کفاف اینو میده حالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان متشکر ولی مثل اینکه منظور بنده رو متوجه نشدید ... properties رو عکس و summary رو بلدم ...راستش قضیه اینه که من یه سری نمونه عکس گرفته شده با دوربین سامسونگ st6500 تو سایت flickr دیدم که فایل های اورجینالش دقیقا مشخصات همین دوربین رو توسط کلیک راست و properties میده ولی من بعید میدونم که این عکس های کاملا حرفه ای توسط این دوربین گرفته شده باشه....حالا میخوام بدونم ایا میشه با فتوشاپ یا نرم افزاری عکس های گرفته شده توسط یه دوربین دیگه رو تو properties با نام یه دوربین دیگه ثبت کرد یا نه؟راهی هم هست بشه فهمید با یه دوربین دیگه گرفتن یا کلا فیکه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

5D canon برای فیلمبرداری بهتر است یا sony Z7E or canon XLH1
    مدتی هست که می خوام بحث فیلمبردای حیات وحش رو جدی ادامه بدم
    به نظرتون بین دوربین عکاسی و camcorder برم سمت کدوم؟ کیفیت و زوم برام خیلی اهمیت داره تا 10 تومان هم هزینه می کنم!

خودم بین 5D کانن با یه 100-400 و یه اکستندر2x که فول فریم هستش (تا تله 800 رو داشته باشم)

و دوربین هایی مثل xlh1 کانن یا z7 سونی که قابلیت تعویض لنز دارن گیر کردم!!!!!!!!
    اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان متشکر ولی مثل اینکه منظور بنده رو متوجه نشدید ... properties رو عکس و summary رو بلدم ...راستش قضیه اینه که من یه سری نمونه عکس گرفته شده با دوربین سامسونگ st6500 تو سایت flickr دیدم که فایل های اورجینالش دقیقا مشخصات همین دوربین رو توسط کلیک راست و properties میده ولی من بعید میدونم که این عکس های کاملا حرفه ای توسط این دوربین گرفته شده باشه....حالا میخوام بدونم ایا میشه با فتوشاپ یا نرم افزاری عکس های گرفته شده توسط یه دوربین دیگه رو تو properties با نام یه دوربین دیگه ثبت کرد یا نه؟راهی هم هست بشه فهمید با یه دوربین دیگه گرفتن یا کلا فیکه؟
    بله مدل دوربين رو ميشه در اگزيف تغيير داد به راحتي !
    البته شايد يه سري كدهاي خاص مخفي تو اگزيف وجود داشته باشه كه حتي با تغيير نام دوربين بازهم بشه فهميد دوربين اصلي چي بوده ...

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

یه راه دیگه ای هم هست که حرفه ای ها بلدند و من اطلاع زیادی ندارم
    ولی عکسهایی هستن با کیفیت خیلی خوب که با دوربینهای معمولی و غیر حرفه ای گرفته شده
    البته این عکسها رو عکاسان حرفه ای با ابزار و لوازم حرفه ای و نور پردازی دقیق گرفتند

14. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

میشه یه سایت که توش مدل لنز با قیمتش هست و بگین.من خودم دیجیتال کالا رو فقط میشناسم.

نورنگار ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موضوع های کاری من توی سرعت های مختلف شاتر.ماکروگرافی.پانوراما و عکاسی چهره و...است.لنز کیت کفاف اینو میده حالا؟
    بعیده همچین لنزی اصلا وجود داشته باشه که همه اینها رو بتونه برای شما فراهم کنه. به نظر من دوربین رو بگیرین و با همون لنز کیتش شروع کنین به عکاسی. آروم آروم دستتون میاد که نیاز به چه چیزی دارین ...

16. 2 کاربر از lpix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •