تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1090 از 2376 اولاول ... 905909901040108010861087108810891090109110921093109411001140119015902090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,891 به 10,900 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مجتبی جباری هافبک ملی پوش استقلال این روزها در دوران اوج خود به سر می برد. هافبک گلزن آبی پوشان با گلها و پاس گلهایی که می دهد نقش انکارناپذیری در موفقیتهای تیمش داشته است.

* به نظر می رسد در هر بازی به کمتر از پیروزی رضایت نمی دهید، این طور نیست؟

** به هر حال خدا را شکر می کنم که مردم خوشحال از ورزشگاه خارج می شوند. همین که هواداران استقلال را خوشحال می بینم، برایم کافی است. ما در هر بازی به دنبال برد هستیم، چون تیمی که می خواهد قهرمان شود نباید به کمتر از سه امتیاز در هر بازی رضایت بدهد. استقلال هم به این هماهنگی تاکتیکی رسیده که بتواند در هر بازی برنده از زمین خارج می شود.

* مجتبی جباری را آماده تر از هر زمان دیگر می بینیم.

** بله، این مدت با تمریناتی که انجام داده ام، خیلی سرحال و آماده ام.

مدتها بود این قدر آماده نبودم، اما خدا را شکر بعد از اتفاقات بدی که در گذشته برایم افتاد، دوباره به فرم ایده آل بدنی رسیده ام.

* بازی با ذوب آهن چطور بود؟

** بازی سختی بود. قبل از بازی هم می دانستیم که کار راحتی نداریم. به هر حال ذوب آهن همین طوری در بین مدعیان قرار نگرفته است و با زحمت و تلاش توانسته نتایج خوبی بگیرد، اما ما در آزادی و با توجه به حمایت هواداران استقلال باید این بازی را می بردیم که بردیم.

* ذوب آهن مستحق باخت بود؟

** ذوب آهن خیلی دونده و پرتلاش ظاهر شد و گاهی اوقات خطرناک هم بود که خط دفاع ما هوشیار عمل کرد و اجازه گلزنی را به حریف نداد. اگر بخواهیم منطقی بگوییم، ما شایسته پیروزی بودیم، چون از فرصتهایی که به دست آوردیم، به خوبی استفاده کردیم.

* باز هم تو برای استقلال گل زدی.

** من فقط زحمت بچه ها را کامل می کنم و کار خاصی انجام نمی دهم. همه بچه ها در موفقیت تیم شریک هستند و زحمت زیادی می کشند. خوشحالم که من هم برای استقلال مفید بودم و زحمات بچه ها بی نتیجه نماند.

* می توانید صدرنشین لیگ بشوید؟

** همان طور که از هفدهم جدول به مقام سوم رسیده ایم، این دو پله را هم صعود می کنیم. رسیدن به صدر جدول مهم نیست، مهم نگه داشتن صدر است که امیدوارم با تلاش و زحمت بچه ها بتوانیم به صدر جدول برسیم و آن را تا آخر بازیها حفظ کنیم، چون استقلال تیم یکدست و منسجمی دارد که توانایی قهرمانی در لیگ را دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

جلسه واعظي با مانوسي‌فر

صبح امروز مديرعامل استقلال جلسه‌اي با مشاور امور بين‌المللي باشگاه برگزار كرد.به نظر مي‌رسد در اين نشست درخصوص جلسه انجام شده در Afc صحبت شد و قرار شده Cd كه كنفدراسيون فوتبال آسيا در اختيار مديران عامل باشگاه‌ها گذاشته ظرف امروز و فردا ترجمه و در اختيار باشگاه قرار گيرد.گفتني است؛ واعظي و مانوسي فر هر دو در مراسم Afc در مالزي شركت كرده بودند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

شکوري: مي خواهم به تيم ملي برسم

مدافع بلند قامت تيم استقلال با توجه به حضورش در ترکيب اصلي اين تيم و با اشاره به سابقه پوشيدن پيراهن تيم ملي اميدواري زيادي دارد که توسط علي دايي براي بازي با امارات در فهرست بازيکنان منتخب حضور داشته باشد.

هادي شکوري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا گفت: من آخرين خط خورده تيم ملي قبل از جام جهاني بودم.اين نشان مي دهد که توانايي لازم را براي پوشيدن پيراهن ملي دارم.
    اين بازيکن همچنين اظهار داشت: البته بايد اين حق را به سرمربي تيم ملي داد تا بر اساس سليقه خود بازيکنان مورد نظرش را انتخاب کند.با اين حال اميدوارم براي بازي با امارات در بين ملي پوشان جايي داشته باشم.
    شکوري درخصوص کم شدن فاصله استقلال با تيم هاي صدرنشين جدول رده بندي گفت: خوشبختانه اين روزها در اوج آمادگي هستيم و با شکست دادن تيمهاي اول و دوم جدول نشان داديم که شايستگي صدرنشيني را داريم.البته بايد در هفته هاي بعد نيز با هوشياري بالايي بازي کنيم تا با ادامه روند امتيازگيري هاي متوالي بتوانيم بالاخره در ليگ هشتم صدرنشين شويم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

نيمکت نشيني جباري محتمل است
    انتقال اکبرپور به خط هافبک

با توجه به شرايط زمين ورزشگاه تختي انزلي،نيمکت نشيني مجتبي جباري در ديدار مقابل ملوان محتمل به نظر مي رسد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" شرايط زمين ورزشگاه تختي انزلي به شکلي است که مربيان استقلال قصد دارند مجتبي جباري را نيمکت نشين کرده و به جاي او از يک بازيکن فيزيکي در زمين استفاده کنند.
    امير قلعه نويي در تمرينات استقلال نشان داده که علاقمند است سياوش اکبرپور را در خط هافبک استقلال بازي دهد و در خط حمله از علي عليزاده در کنار آرش برهاني استفاده کند.
    شايان ذکر است جباري قبل از بازي با ذوب آهن اصفهان نيز از ناحيه پشت پا مصدوم شده بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بازیکنان تیم فوتبال استقلال تهران بعد از شکست دادن تیم‌های پیکان قزوین و ذوب آهن اصفهان هنوز پاداش نگرفته اند.

با وجود اینکه این روزها باشگاه استقلال تهران با مشکلات مالی مواجه نیست، پاداش دو پیروزی اخیر پرداخت نشده و بازیکنان از طریق علی نظری جویباری اعتراض خود را به هیات مدیره اعلام کرده اند.

تیم فوتبال استقلال تهران از این پس برای سفرهای داخلی خود از پرواز چارتر استفاده می‌کند.

بعد از آنکه بازیکنان این تیم با سفر زمینی به همدان رفتند، مسعود زریبافان رئیس مجمع استقلال از مسولان این باشگاه خواست تا با تامین بودجه لازم، سفرهای داخلی تیم فوتبال استقلال با پرواز چارتر انجام شود.

بر خلاف اخبار منتشره، علیرضا عباس فرد، همچنان در مسابقه‌های فوتبال لیگ برتر در خدمت تیم فوتبال استقلال تهران خواهد بود.

این بازیکن در طول سیزده هفته لیگ برتر، کمتر مورد توجه امیر قلعه نویی قرار گرفته است و به همین دلیل شایعاتی در خصوص پیوستنش به تیم برق شیراز شنیده شد که قلعه نویی به خاطر حضور همزمان تیمش در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا، به مهاجم ناراضی‌اش اجازه جدایی از تیم را نداده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

محمد احمدزاده: اینجا انزلی است جهنم استقلال

ملوان هفته گذشته در دربی رشت برنده از زمین بیرون آمدند. محمد احمدزاده حالا در آستانه رویارویی تیمش برابر استقلال امیدوار به کسب ۳ امتیاز خانگی در انزلی است.
    سرمربی ملوان گفت: «پس از پیروزی در دربی رشت بازیکنان ما شرایط خیلی خوبی دارند و امیدواریم در بازی این هفته نیز برنده بیرون بیاییم.»
    احمدزاده ادامه داد: «بازی برابر استقلال برای هر دو طرف از اهمیت بالایی برخوردار است. آنها می‌خواهند برای رسیدن به صدر جدول تلاش کنند و ما می‌خواهیم شرایط خودمان را بهبود ببخشیم.»
    سرمربی ملوان تصریح کرد: «ملوان هیچ وقت مقابل استقلال کم نیاورده است. همیشه در انزلی برای استقلال و پرسپولیس در حکم کابوس بوده‌ایم.»
    احمدزاده با اشاره به نتایج بازی‌های ملوان مقابل پرسپولیس و استقلال گفت: «سال گذشته با شکست استقلال در هفته دوم رقابت‌های لیگ‌برتر آنها را وارد بحران کردیم و امسال پرسپولیس را در هفته سوم متوقف کردیم. معتقدم اگر این بار استقلال را شکست ندهیم سنت‌شکنی کرده‌ایم و معادلات به هم می‌ریزد.»
    احمدزاده درباره استقلال گفت: «آنها تیم بزرگی هستند. اما در اینجا نه پرسپولیس و نه استقلال در نزد هواداران ما هیچ جایگاهی ندارند. به همین دلیل شانس ما برای پیروزی بیشتر از استقلال است.»
    سرمربی ملوان تاکید کرد: «امیدوارم استقلال با خاطری آسوده به این بازی نگاه کند. اینجا انزلی است، جهنمی که برای ملوان بهشت است.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اعتراض علیزاده به تماشاگران استقلال

علی علیزاده مهاجم استقلال تهران از موضع گیری های هوادران این تیم ناراضی است و رفتار آنها را باعث تضعیف روحیه اش می‌داند.
    هوادران استقلال که علاقه مند به حضور فرهاد مجیدی در ترکیب تیمش محبوبشان هستند، هر زمان که علیزاده خود برای حضور در زمین آماده می‌کند،به تشویق مجیدی می پردازند.
    علیزاده در این رابطه گفت: اینکه هواداران دوست دارند بازیکن محبوبشان را در بازی ببینند، طبیعی است. اما آنها باید در نظر بگیرند که من هم یکی از بازیکنان استقلال هستم و برای موفقیت تیم از هیچ کوششی دریغ نمی کنم.
    وی ادامه داد:من از پرسپولیس به استقلال آمده ام و به همین دلیل انتظار دارم استقلالی ها نیز به من به چشم یکی از بازیکنان تیمشان نگاه کنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

باقری: چون استقلال می برد ،کسی تحمل باخت ما را ندارد.

« کریم باقری» کاپیتان ۳۵ ساله پرسپولیس بی شک بهترین و موثق ترین فردی است که می تواند در شرایط کنونی پاسخگوی سوالات بی شمار هواداران باشد. باقری که در این فصل یکی از آماده ترین بازیکنان تیم است و بدون توجه به سن و سالش با ۷ گل زده از نظر کارشناسان نمره قبولی گرفته است را به عنوان بهترین گزینه برای پاسخگویی در خصوص وضعیت کنونی تیم دانسته است.
    • آقای باقری شما کاپیتان پرسپولیس هستید و قطعاً در مورد اتفاقات اخیر می توانید نظرات زیادی داشته باشید.
    - منظورتان را از اتفاقات اخیر متوجه نشدم.
    • منظورمان وضعیت کنونی پرسپولیس پس از شکست در شیراز و در آستانه بازی با صباباتری است.
    - فکر می کنم شما خبرنگاران بیشتر در جریان اتفاقات اخیر هستید و حالا هم قصد دارید که از زبان من همه چیز را جویا شوید. ببینید در تیم های بزرگی مثل پرسپولیس همیشه این گونه است که وقتی تیم می بازد یا نتیجه مطلوب را کسب نمی کند همه فکر می کنند تیم به حاشیه رفته و اوضاع خراب است اما باید بگویم ما در حال انجام تمرین هستیم و خود را برای بازی با صباباتری آماده می کنیم. هیچ مشکل خاصی هم در تیم وجود ندارد که بخواهیم در موردش حرف بزنیم.
    • آیا به نظر شما جدی شدن موضوع برکناری مارکو و پیشنهادات هیات مدیره پرسپولیس به قطبی مبنی بر کنارگذاشتن دیکارمو یک مشکل خاص نیست؟
    - ببینید من فقط یک بازیکن هستم ونمی توانم و اصلاً نباید در مورد بازیکن دیگر حرف بزنم چراکه کادر فنی بهتر می داند چه کاری باید انجام دهد. من می توانم به شما بگویم که همه بازیکنان در اختیار باشگاه هستند و هر روز تمرین می کنیم البته ۲ ، ۳ بازیکن مصدوم هم داریم که مربیان به کمک پزشک تیم در حال بررسی شرایط آنها برای بازی کردن هستند.
    • اما من به پاسخ سوالم نرسیدم.
    - جواب من همین است که گفتم!
    • شما به عنوان کاپیتان پرسپولیس در خصوص شرایط دیکارمو و مارکو چه پیشنهادی برای مدیرعامل و سرمربی باشگاه دارید؟
    - پیشنهادی نمی توانم بدهم چون همان طور که گفتم من فقط یک بازیکنم. ما یک مدیرعامل قوی و فوتبالی داریم که به راحتی می تواند در مورد بازیکنان دیگر تصمیم بگیرد آن هم با اختیارات کامل اما من هیچ اختیاری در این خصوص ندارم. کادر فنی تیم نیز کارش را به خوبی می داند و بهتر از باقی افراد در خصوص مشکلات تیم حرف می زند. بگذاریم این حرف ها را مسئولان تیم و مدیران باشگاه بزنند نه من که فقط کاپیتان هستم و مسئولیت اجرایی ندارم.
    • قبول دارید شکست تلخی در شیراز داشتید؟
    - همه شکست ها تلخ است. چه با یک گل شکست بخورید چه تعداد زیاد گل اما این تلخی شکست کاملاً طبیعی است و باید در آینده آن را شیرین کنیم.
    • آیا پرسپولیس چنین توانی دارد؟
    - ما را دست کم گرفته اید؟! پرسپولیس هیچ مشکلی ندارد و می توانیم همه چیز را از ابتدا شروع کنیم.
    • یعنی به عقیده شما پرسپولیس زور بردن صباباتری را دارد؟
    - من بسیار امیدوارم. چرا که نه! ما قبلاً هم شکست خوردیم اما خیلی زود خودمان را پیدا کردیم وحریفان را شکست دادیم. این بار هم مثل گذشته خواهد بود. بازیکنان ما از پس مشکلات بر می آیند و روزهای سخت را فراموش می کنیم. پرسپولیس و پرسپولیسی ها همیشه نشان دادند در روزهای سخت کارهای بزرگ انجام خواهند داد که به عقیده من روز بازی با صباباتری یک روز سخت برای ما خواهد بود و می خواهیم با شکست دادن صباباتری یک کار بزرگ انجام دهیم.
    • به نظر شما پرسپولیس توانسته انتظارات هوادارانش را برآورده سازد؟
    - ببینید همه فکر می کنند چون ما قهرمان فصل گذشته هستیم باید همه تیم ها را به راحتی شکست داده و در هر بازی پیروز شویم اما تیم های دیگر نیز اگر بیشتر از ما خرج نکرده باشند کمتر از ما هزینه نکردند و به همین دلیل قدرت میان باشگاه ها تقسیم شده است. از همین رو بازی های پرسپولیس حساس تر شده و همه تیم ها می آیند که مقابل ما امتیاز بگیرند و برای این کار نیز انگیزه دارند، پس نباید تا این حد انتظارات از ما بالا باشد هرچند معتقدم تاکنون اشتباهاتی داشتیم که باید این ضعف ها پوشیده شده و دوباره همان پرسپولیسی شویم که همه دوست دارند.
    • فصل گذشته کری خوانی های افشین قطبی و فیروز کریمی برای فوتبالدوستان بسیار جالب بوده آیا این کری خوانی ها پیش از بازی حساس پنجشنبه می تواند کار را به حساسیت بکشاند؟
    - بالاخره این حرف ها و مصاحبه ها نیز یکی از جنبه های فوتبال است اما فکر نمی کنم حساسیت در این حرف ها آنقدر زیاد باشد که همه چیز را تحت تاثیر قرار دهد. هر ۲ مربی حرفه ای هستند و کارشان را خوب بلدند.
    • استقلال روی نوار پیروزی افتاده و همین امر سبب شده هواداران پرسپولیس نسبت به حس رقابت میان سرخابی ها حساس شوند. در این مورد چه نظری دارید؟
    - من همیشه گفتم تماشاگران حق دارند که از تیم های محبوبشان پیروزی طلب کنند ما هم می خواهیم این خواسته هواداران را برآورده کنیم. ۴ بازی پیاپی داریم و باید تا پایان نیم فصل این ۴ بازی را ببریم. تنها در این شرایط است که هواداران راضی می شوند. البته به آنها پیشنهاد می کنم کمی صبورتر باشند و به ما اعتماد کنند.
    • به قول قهرمانی کادر مدیریت و مربیان پرسپولیس می توان دلخوش بود؟
    - بگذارید ببینیم تا پایان نیم فصل چه اتفاقاتی رخ می دهد بعداً در مورد قهرمانی حرف می زنیم.
    • نظرتان در مورد بازگشت ابراهیم توره چیست؟
    - من زیاد در جریان رفتن و برگشتن این بازیکن نبودم اما فکر می کنم او بتواند از این پس به ما کمک کند.
    • و در خصوص بازگشت به تیم ملی؟
    - من تصمیم ام را گرفتم اما تا پایان بازی با صباباتری آن را علنی نمی کنم. اجازه دهید بعد از بازی با صباباتری می گویم باز می گردم یا خیر. فعلاً تمام تمرکزم روی پرسپولیس است.

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

عليزاده: نمي‌توانم با ‪ ۷۰‬هزار تماشاگر تيم استقلال درگير شوم
    تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۱۳/۰۸/۸۷‬

بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از تماشاگران استقلال ناراضي هستم و نمي توانم با ‪ ۷۰‬هزار تماشاگر اين تيم درگير شوم.

علي عليزاده مهاجم تيم فوتبال باشگاه استقلال اذعان دارد كه نمي‌تواند كاري انجام دهد و به خاطر موفقيت تيم، بي‌مهري هواداران را تحمل مي‌كند.

در چند ديدار گذشته استقلال تهران هر زمان كه علي عليزاده خودش را براي ورود به زمين آماده كرده است، استقلالي‌ها از روي سكو به تشويق فرهاد مجيدي پرداختند تا اعتراض خود را از بازي كردن عليزاده و نيمكت نشيني مجيدي اعلام كنند.

مهاجم آبي پوشان در اين رابطه به سووالات خبرنگار ايرنا جواب داد.

* حتما مي‌دانيد كه استقلالي‌ها دوست ندارند در تركيب تيم جايي داشته باشيد!
    - به هر حال هر كسي هر طور خواست، رفتار مي‌كند و من نمي‌توانم چيري در باره اين اتفاق بگويم.

* اما با اين كار شخصيت حرفه‌اي شما زير سووال مي‌رود.

- واقعا نمي‌دانم چه چيزي بگويم، البته فوتبال من با اين كارها زير سووال نمي‌رود و مهم نظر مربي است وهمانطور كه مي‌بينيد، به قدر كافي به من بازي مي‌دهد.

* در مواقع اعتراض به بازي شما چه احساسي پيدا مي‌كنيد؟
    - هر كسي به جاي من باشد، ناراحت مي‌شود. اما چاره‌اي جز تحمل اين شرايط سخت ندارم، اميدارم استقلالي‌ها همه بازيكنان تيمشان را با يك چشم نگاه كنند.

* ريشه اين جريان را در كجا مي‌بينيد؟
    - نمي‌دانم با چه هدفي اين كار را انجام مي‌دهند، البته توجه چنداني به اين مساله ندارم دوست ندارم مسايل حاشيه‌اي تمركزم را به هم بريزد، شايد هم هواداران استقلال فرهاد مجيدي را بيش از حد دوست دارند و به همين دليل علاقه مند نيستند من به جاي او وارد رمين شوم.

* به هر حال بايد به نوعي جلوي اين اعتراض‌هاي تخريب‌كننده را گرفت.

- من كه نمي‌توانم با ‪ ۷۰‬هزار تماشاگر درگير شوم، همانطور كه گفتم، مهم نظر مربي است و خوشحالم كه امير قلعه نويي تقريبا در همه بازي‌ها از من استفاده مي‌كند.

* البته فقط در دقايق پاياني بازي.

-وقتي سياوش اكبرپور و آرش برهاني در خط حمله تيم جواب داده‌اند و در گلزني هم موفق هستند، من و هيچ مهاجم ديگري نمي‌توانيم به حضور آنها در تركيب اصلي اعتراضي داشته باشيم.

* اين طرز فكر براي فوتباليستي حرفه‌اي مناسب است؟
    - هيچ كس از نشستن روي نيمكت استقبال نمي‌كند، اما اين دليل نمي‌شود كه با اعتراض‌هاي آنچناني جو تيم را به هم بريزم و اسباب ناكامي تيم را فراهم كنم.

* پس با اين شرابط اميدي به حضور در جمع يازده بازيكن اصلي نداريد.

- اصلا چنين منظوري نداشتم، من تلاشم را انجام مي‌دهم تا بلكه بتوانم بالاخره از دقيقه اول وارد بازي شوم.

* مي‌توانيد در صورت بازي كردن تاثيرگذاري مثبتي داشته باشيد؟
    - اصلا شك ندارم كه اگر فرصت داشته باشم، خودم را به عنوان يكي از مهره هاي خوب استقلال مطرح مي‌كنم.

* اما در هفته‌هاي اول ليگ برتر تاثير چنداني نداشتيد.

- استقلال در آن هفته‌ها كه امتيازات زيادي را از دست داد، هنوز به شرايط مطلوب نرسيده بود و به همين دليل نه تنها من، بلكه هيچ كدام از بازيكنان ما نمي‌توانستند عملكرد قابل قبولي داشته باشند، اما وقتي به هماهنگي بالايي رسيديم، همه ديدند كه هم خوب بازي كرديم و هم اينكه امتيازات لازم را براي قرار گرفتن در جمع تيم‌هاي بالانشين جدول به دست آورديم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •