تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1090 از 3195 اولاول ... 905909901040108010861087108810891090109110921093109411001140119015902090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,891 به 10,900 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    میشه بدونم قضیه این سری جدید x-box چی هست؟
    معروف به New Pack؟
    فرقی با سری قبلی داره؟
    سلام امیر جان
    در مورد این پک جدید که داری میگی نظری ندارم؛ اما الان 2 مدل Elite و Arcade هست..

تفاوت دو پک رو در اینجا با تصویر ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از لحاظ سخت افزاری هیچ فرق یبا هم ندارن و تفاوت ها برای لوازم جانبی هستش.

قیمت آرکید حدوداً 290 تومن
    قیمت الیت حدوداً 330 تومان

مخلصم

2. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

بابا یکی جواب بده دغ کردم

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    كسي x-box رو با پست خريده مي خواستم ببينم اگه كسي خريده كجا و با چه قيمتي خريده؟

ممنون

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ممنون دوست عزیز به خاطر راهنمایتون ولی یه سوال برام پیش اومد... تبدیل تو خود جعبه کابل بود..؟ چون ماله من که توش نبود

...من این تبدیل رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
    اگر تهران هستید ، برید جمهوری مغازه های صوتی تصویری فروشی دارند ، قیمتش هم زیاد نبود اون موقع ها الان نمیدونم .

راستی یه سر هم به الکتریکی محلتون بزن شاید داشته باشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    كسي x-box رو با پست خريده مي خواستم ببينم اگه كسي خريده كجا و با چه قيمتي خريده؟

ممنون
    بله من قبل تابستون از فروشگاه فتحی با قیمته 250 خریدم

7. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

1.سلام به دوستان گلم حتی در زیر کنسول تاثیر نداره دو تافن کامپیوتر بزارم میخوام وصل کنم زیر کنسول هوا رو ببره توی کنسول خوبه فنام 12 ولتن اما من این روش خودم رو میخوام جواب میده عوارض نداره راستی این shorud چیه ممنون اگه زود جوابم رو بدید..!؟
    2. راستی تو یه سایت خوندم کابل VGA رو با کابل HDMI باهم میزنند این چه جوریه گرافیکش بالا میره لطفا جوابمو بدبد.ممنون میشم!!!
    3.راستی یه کانال با مقوا درست کنیم کانال بزاریم پشت فن های خود کنسول و از اونجا که گرما بیرون میاد بچسبونیمش بعد در انتهای کانالمون 2تا فن کیس پشت سر هم بزاریم به طوری که هوا رو بده بیرون ؟درسته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

1.سلام به دوستان گلم حتی در زیر کنسول تاثیر نداره دو تافن کامپیوتر بزارم میخوام وصل کنم زیر کنسول هوا رو ببره توی کنسول خوبه فنام 12 ولتن اما من این روش خودم رو میخوام جواب میده عوارض نداره راستی این shorud چیه ممنون اگه زود جوابم رو بدید..!؟
    2. راستی تو یه سایت خوندم کابل VGA رو با کابل HDMI باهم میزنند این چه جوریه گرافیکش بالا میره لطفا جوابمو بدبد.ممنون میشم!!!
    3.راستی یه کانال با مقوا درست کنیم کانال بزاریم پشت فن های خود کنسول و از اونجا که گرما بیرون میاد بچسبونیمش بعد در انتهای کانالمون 2تا فن کیس پشت سر هم بزاریم به طوری که هوا رو بده بیرون ؟درسته
    1: این سوالتون بارها پاسخ داده شده و من فقط این سوالو از شما دارم که چرا این قدر اصرار دارین ازین فنها در یه جایه کنسول استفاده کنین؟

2:این مورد برایه زمانی هست که شما از کابل hdmi to dvi استفاده میکنین و مجبورین برایه داشتن صدا از کابن composit یا vga استفاده کنین

3: شما فکر کردین x360 کوره هست که این عملیاتهای انتهاری را می خواین سرش در بیارین. هیچ نیازی به این کارها نیست شما حتی بدون 12 ولت کردن فنهایه کنسول هم میتونید به راحتی تا 5-6 پشت سره هم بازی کنیین .

10. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوست عزيز KING OF GTA به خدا تو نانوايي هم اين كارارو نميكنن ! حالا خوبه شما ميخواي جاسپر بگيري .

12. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nimatotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران-مرزداران

پيش فرض

سلام

ممنون
    بله من همین هفته پیش خریدم الیت با گارانتی 6 ماهه و سه تا بازی 378 تومن البته بدون گاران نمیداد 18 تومن پول گارانتیش بود یعنی خود دستگاه 360تومن
    ولی فکر کنم گرون گرفتم یکی بگه چقدر گرون خریدم
    اینم شمارش
    66732483

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

حتی در زیر کنسول تاثیر نداره میخوام وصل کنم زیر کنسول هوا رو ببره توی کنسول خوبه فنام 12 ولتن اما من این روش خودم رو میخوام جواب میده عوارض نداره راستی این shorud چیه ممنون اگه زود جوابم رو بدید..!؟
    قربون شکلت برم سوالت همین بود دیگه؟ .. اول بگو کنسولت چه بردی داره و چه سالیه؟
    اصولاً با نصب کردنtفن زیر کنسول مخالفم چون وزش مستقیم باد به cpu و gpu خوب نیست و و حتی زیان هم داره!
    بنابراین اگر شما قصد انجام این کار رو داری، میتونی روی فیس پلیت رو دایره ای ببری و یک فن نصب کنی که هوا رو از کنسول خارج کنه ... این طوری من چند تا دیدم خوب عمل میکنه ..
    shroud در لغت به معنای بادبان یا پوشش هست ... این روش برای خنک کردن کنسول 360 تا 3-4 سال پیش خیلی خیلی کاربرد داشت و جواب میداد... به اینصورت که با استفاده از مقوا یه راهرویی روی هیت سینک اصلی کنسول ساخته میشه تا هوا رو بهتر و به مقدار بیشتر به خارج هدایت کنه... این روش الان منسوخ شده.. عکس زیر رو ببین:

15. 6 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •