خوب حالا راه حل چیه
در ضمن من حتی با در اوردن سیم کارت تاریخ وساعت گوشیم بهم نمیخوره وحتی با وصل کردن به پی سی
در ضمن برای سوال یکی دیگه از دوستان برو برنامه مای فون اکسپلورر رو بگیر از اس ام اس ها دفتر چه تلفن از بازی ها و... پشتیبان بگیر تو پی سی
خوب حالا راه حل چیه
در ضمن من حتی با در اوردن سیم کارت تاریخ وساعت گوشیم بهم نمیخوره وحتی با وصل کردن به پی سی
در ضمن برای سوال یکی دیگه از دوستان برو برنامه مای فون اکسپلورر رو بگیر از اس ام اس ها دفتر چه تلفن از بازی ها و... پشتیبان بگیر تو پی سی
من ام2 2 گیگ 80000 تومان 2 هفته پیش قیمت داشتم حالا فکر کنم پایینتر اومده باشه
مرسی فقط فون اکسپلورر نرم افزار Pc هست؟
Last edited by ostooreh; 10-07-2007 at 15:08.
مرسی حاجی کارم راه افتاد مرسی مسعود جون (هم واسه راهنماییت هم واسه اینکه در مورده عضویتم چیزی نگفتی و به همه ثابت کردی بدون این کار هم میشه کسی رو راهنمایی کرد)
از بقیه هم ممنونم
خواهش میکنم
این لطف همه دوستان هست که به همدیگه کمک میدن
در ضمن بله برای پی سی هستش وهمین فروم ازش لینک داره بگردی پیدا میکنی اونم با زبان فارسی خیلی برنامه جالبی هست از پی سی سوئیت خود سونی بهتر هست وبا توجه به این که کلا رایگان هست
مرسی مصطفی جوندو مقاله ی بسیار زیبا از اصطلاحات هک
در صفحه ی شماره ی 37 تاپیک مرجعی از نکات قرار گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم لذت ببرین از خوندنشون![]()
![]()
![]()
عالی بود!!![]()
ببخشید کمی دیر شد![]()
سلام دوباره راستی این my phone explorer از بازیها و نرم افزارها backup نمی گیره؟ اگه می گیره یه آموزشی به من بدید (از هر طریقی که مخالف قوانین سایت نباشه) مرc
نه backup نمی گیره اما بدرد مخفی کردن فولدر می خوره اساسی!
سلام دوستان
من K800 دارم. جدیدا وقتی میخوام برم تو فولدر Games و Applications یا میخوام یه برنامه یا بازی نصب کنم پیغام Operation Failed میده .
چه کنم ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)