سلام
من می خواستم گوشی W810 م رو که CID 49 Brown with R4Db005 firmware هست رو به آخریت ورژن فلش
کنم .
میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون
سلام
من می خواستم گوشی W810 م رو که CID 49 Brown with R4Db005 firmware هست رو به آخریت ورژن فلش
کنم .
میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون
كسي از دوستان تمي نداره كه منوي گوشي رو به فلش منو تغيير حالت بده
من كه هر كاري كردم گوشيم با اين نرم افزار فون ايكس اس كار نداد
گوشي رو ميشناسه ولي آپ لود نميكنه فايلا رو
مرسي دمتون گرم![]()
سلام به همگی
آقا سیاوش و اساتید دیگه من رو W810 خواستم اس ام اس رو زیاد کنم
اوم فایل Pref_store.txt رو درست کردم اون فولدرها رو هم ساختم
ولی دیگه نه اس ام اس میگیره نه هیچی
البته تو انباکس و اوتباکس منظورمه
مشکل کجاس؟
آقا من فکر کنم یه کشفی کردم مگه وقتی خودمون گوشی رو فلش می کنیم با کابل گوشی گوشی رو please with گیر میکونه چون گوشی ریجستر دستی شده عزیزانی که سیمکارت ایرانسل دارن میتونن گوشیشون رو ریجستر دستی نکنن و وقتی که خودشون گوشی رو با کابل فلش کنن مشکلی براشون پیش نمیاد من علان گوشیم ثبت نشده و دارم با ایرانسل کار میکنم و گوشیم هم ریجستر دستی نکردم
شما دوباره وارد گوشي بشو و برگردون به حالت اول smsdata/ تا گوشيت درست بشه. اين فايل SEFP با گوشي هاي Db2020 سازگاري نداره براي همين فضاي اس ام اس رو -1 ميكنه براي همين اس ام اس مياد سريع پاك ميشه فعلا براي گوشيت اقدامي نكن
موفق باشي
سلام وخسته نباشيد
من خيلي مبتدي و تازه وارد هستم وازفلش كردن وتقيير منو وكارهاي ديگه اي كه مي توان با هك انجام داد
سر در نياور دم و مي خواستم كه اموزش خيلي كامل كه يكي كه تا حالا اين كارها رو نكرده متوجه شود
لطفا ادرس برنامه هاي را كه لازم دارد را بگزاريد
ممنو ن از شما
راستي سايت topsonyاصلا باز نمي شه
عزیزم چه فایده ای داره که باز بشه چون پولی شده این سایت رو ببین دست کمی از topsony نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشيمو k750به دبليو 800 تبديل كردم وقتي روشنش مي كنم حدود 10 ثانيه بعد هنگ ميكنه
گوشي من سريال جنجه و cdi 49 هست تبديل هم كه كردم يادم رفت سيم كارت رو درارم
يه بار ديگ هم تبديل كردم فرقي نكرد ا گه ميشه كمكم كنيد خيلي حياتي هست مرسي
با سلام
من يه مشكل دارم كه با برنامه Farmanager نميتونم تغييري در گوشيم بدم يعني پوشه هاي Flash و SF رو نميتونم باز كنم و برنامه اين ارور Error رو ميده
Script Fs_mode executation error
اين هم مشخصات گوشي من :K750 با Cid 49
لطفاً اساتيد فن راهنمايي كنن كه اشكال كار از كجاست از خود برنامه است كه cid49 رو ساپورت نميكنه يا چيز ديگست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)