تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 376 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دوستانی که تو ایران هستن میشه لطفن کنن فایل های اموزشی ( تصویری نرم افزاری فارسی ) که دارن رو تو سایت های تورنت مثل demonoid اپلود کنن ؟ اینجوری هم شیر ریتوی شما زیاد میشه هم ما میتونیم از این اموزشها استفاده کنیم ،
    اینو هم بګم که اګه کسی فایل های اموزشی که طرف دار زیاد داشته باشه اپلود کنه ما هم اګه بتونیم واسه تشکر اینوایت سایت های دګه رو بهش میدیم من خود الان اینوایت از چنتا سایت دارم و به زودی کانکشنم رو اپګرید میکنم که بعد از اون میتونم اینوایت خیلی از سایتهای بحال تورنت رو بدست بیارم و مطمعنن کسایی که مفیدتر باشن شانس اینوایشون بیشتر خواهد بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پیمان جان چیزی خاصی رو در نظر داری یا هرچی باشه قبوله ؛ راستش من تشویق شدم برم از بیرون بگیرم بیارم برات آپلود کنم چون واقعیتش من که فایل آموزشی چیز خاصی ندارم و تا حالا هم هرچی یاد گرفتم بیشتر از انجمنها بوده ولی اگه چیز خاصی میخوای بگو اگه تونستم برات آپلود میکنم راست اینروزا اصلا وضعیت isp من خوب نیست دیسی های مکرر افت شدید پهنای باند کلافه م کرده از یه طرف هم علاقمند شدم به یکی از نسخه های جییییییگر لینوکس به اسم اوبونتو نمیدونم چقدر با سیستمهای عامل لینوکس آشنایی داری ولی این کفمو برده بهمین خاطر اینروزها همش دارم وبگردی میکنم بجای دانلود بازی ولی بازهم اگه کاری از دستم بر بیاد برات انجام میدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان عزيز
    اگه كسي روتور symophony sy800c رو داره و ميتونه آموزش پورت فوروارد رو توي اون بصورت تصويري بذاره خيلي ممنون ميشم.
    تشكر

سنجد جان مگه با اون نوشته های من مشکلتو نتونستی حل کنی؟ من شرمنده ام تا حالا از این مودم نداشتم تا بتونم بیشتر کمکت کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

پیمان جان چیزی خاصی رو در نظر داری یا هرچی باشه قبوله ؛ راستش من تشویق شدم برم از بیرون بگیرم بیارم برات آپلود کنم چون واقعیتش من که فایل آموزشی چیز خاصی ندارم و تا حالا هم هرچی یاد گرفتم بیشتر از انجمنها بوده ولی اگه چیز خاصی میخوای بگو اگه تونستم برات آپلود میکنم راست اینروزا اصلا وضعیت isp من خوب نیست دیسی های مکرر افت شدید پهنای باند کلافه م کرده از یه طرف هم علاقمند شدم به یکی از نسخه های جییییییگر لینوکس به اسم اوبونتو نمیدونم چقدر با سیستمهای عامل لینوکس آشنایی داری ولی این کفمو برده بهمین خاطر اینروزها همش دارم وبگردی میکنم بجای دانلود بازی ولی بازهم اگه کاری از دستم بر بیاد برات انجام میدم
    ممنون رضا جان
    ارزش نداره برین بیرون بخرین واسه اپلود من فکر کردم ممکنه کسایی باشن که این فایل ها رو دارن و ازش استفاده میکنن ګفتم برا همین پیشنهاد دادم اونا رو شیر کنن شاید کسایی دیګه ای هم باشن که اون فایل های بدردشون بخوره
    درضمن شما که به اندازه کافی تو این تایپيک زحمت میشکی همین خودش خیلیه
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه safir_filthy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    حاشیه p30 world

پيش فرض

دوست عزیز قبلا توضیح داده شده ولی من دوباره میگم به سایت زیر برید و به جای شماره پورت 52749 شماره پورتی رو که به utorrent دادین رو جایگزین کنید اگه پورت باز باشه با دادن پیغام Ok اونو اعلام میکنه در غیر اینصورت جئاب دیگه ای میده...اینو چک کنید و همینجا اعلام کنید تا ببینیم چی میشه...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Welcome to the µTorrent Port Checker.
    A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 34464 on 85.185.228.231...

Error! Port 34464 does not appear to be open.

Please see
    کد:
    for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).
    این error میده ولی روی اون چراق قرمزم نشته اتصال امکان پذیر نمی باشد فایروال یا مسیریاب

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سرعت دانلود این بابا ( نفر دومی ) 7KB و سرعت آپلودش 444MB مگه میشه ؟
    Last edited by MaSoOd; 20-10-2007 at 23:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دوستان سلام

آقا سنجد لطف کردم اینوایت این سایتو به من دادند ولی برای اون کلمه ایراد میگیره
    اینم متن سوال :
    Ce cuvant de 5 litere completeaza secventa:
    saisprezece impartit la patru face ...
    opt و invita رو میزنم برا هر دو ارور میده

لطفا راهنمایی کنین
    patru رو بزنین

در ضمن یه توضیحی در مورد این سایت بدم : اګه شما کسی رو اینوایت نکنین بعد از چند بار دانلود دیګه اجازه ی دانلود بیشتر رو بهتون نمیده مګه اینکه افراد دیګه ای رو اینوایت کنین

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ممنون اقا پیمان

من همین الان ثبت نام کردم و 6 نفر رو هم اینوایت کردم و آپلودم شد 60 گیگ
    و بین Top 10 Fastest Uploaders شدم نفر اول

جواب این سوال بالاییم رو هم خودم گرفتم

این عدد هایی که بعنوان سرعت آپلود میگه میدونین چجوری بدست اوومده

این سایت میاد کل آپلود شما رو به زمانی که تو سایت بوودین تقسیم میکنه و اوون عدد رو به عنوان سرعت آپلود شما در نظر میگیره

مثلا من که سرعت دانلودم 512 و آپلودم هم 70 هست برا سرعت آپلود من نوشته 4.36 MB/s در حالی که این امکان نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سرعت دانلود این بابا ( نفر دومی ) 7kb و سرعت آپلودش 444mb مگه میشه ؟
    اره اون سرعتش درسته و از سید باکس استفاده میکنه ظاهرا ولی نفر اولی خودش با یه ترفندی که من موندم چیه شیر ریتو و دانلود اپلودش رو زیاد کرده که البته میدیرای سایت فهمیدن و بنش کردن

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

Welcome to the µTorrent Port Checker.
    A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 34464 on 85.185.228.231...

Error! Port 34464 does not appear to be open.

Please see
    کد:
    for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).
    این error میده ولی روی اون چراق قرمزم نشته اتصال امکان پذیر نمی باشد فایروال یا مسیریاب
    خب دوست عزیز مثل اینکه مشکا از پورتتونه اون تو فایروال ویندوز و آنتی ویروستون add کنید تا حل بشه مسئله.
    این دوتا پست هم می تونه کمکتون کنه
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •