تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 212 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اعلام وضعیت
    اینجا شیراز ریدمان نت
    فعلا سرعت 100 کیلوبایت نهایت 200 بایت با قعطی فراوان و اختلال زیاد تو فیلترررشکن و زنگ هم زدم گفت معلوم نیست کی درست بشه
    مال من فوق بحرانیه اصلا هیچی ، به من گفت فردا

برای من داخلی 150 کیلوبایته. خارجی هم 50 کیلوبایت.

از سیدباکس چون خارجی بحساب میاد هیچ چی نمیتونم دان کنم. به ناچار رفتم سراغ دانلود از سایت " فردا دانلود "

ولی سرعت دانلود از اونم پایینه. نت کل کشور خوابیده.

ترامپ هر کاری میخوای بکنی فقط سریعتر بکن. (منظورم قضیه اینترنت رایگان جهانی ست)
    دانلد مردونگیشو ثابت کرده دیگه چیکار کنه بدبخت هرچی میشه یا پاش گیره تو همه چی
    من فک نکنم اون نت جهانی به همین راحتیا باشه و زود اتفاق بیوفته

کاش ازشون می پرسیدی از کجا اینترنت گرفتن. قراردادم با دیده بان 14 شهریور تموم میشه و دوست داشتم یه جای قابل تحمل تر برم.
    هیچ جا نمی خواد بری همه جا ریدمونه تا اینا هستن همینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omid-HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

--------------------
    Last edited by Omid-HD; 08-08-2019 at 11:24.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سال 97 بهتر از سال 98 بود بطوری که حتی خود من داشتم توی همین انجمن ازش دفاع میکردم. اما الان دیگه وضعیتش قابل دفاع نیست.

کدوم مردونگی؟ باید یجوری تحریم میکرد که فقط به اینا فشار بیاد. در صورتی که بیشتر فشار روی مردم اومده و بالایی ها هنوزم در عیش و نوش هستن.

یک نمره به کارنامش بخوام بدم تا اینجا 2 از 20 هست. هنوز برای مردم ما قدمی برنداشته. البته انتظارش رو هم نداریم. چون حاکم هر کشوری باید برای کشور خودش قدم برداره.
    آقا درست نشد هنوزم کنده
      محتوای مخفی: ............... 
    ببین اخه طبقه فقیر که وضعش معلومه ، پولدارم که دیوونه نیست به بخت خودش لگد بزنه و کاسبی خودشو خراب کنه ، میمونه قشر متوسط که یه سری هاشون خیلی بی تفاوتن اما تحصیل کرده ، تحریم اونارو میکشونه پایین هدف اینه ...اگه قرار باشه مردم خواب زده ایرانو باهاش کاری نداشته باشن که نمیشه ، بنظر من خیلی زیادم پشتیبانی کرد مردم ایرانن که به همه چی بی اهمیتن خاک سیاه هم بخورن میگن خداروشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بیا بعد سه روز تازه میگه داریم پیگیری می کنیم خاک بر اون سرتون اگه یه ساله نبود حتما تخلیه میکردم تازه میگه به دوره تون اضافه میشه یعنی تا هر موقع که شد مشکل ادامه داره ماهم هیچ عجله ای واسه فیکس کردنش نداریم چون قراره به دوره اضافه شه چقدر اخه این شرکت احمقه

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

4 روزه کلا داغونه پشتیبانی هی میگه اضافه میکنیم الان ما بخوایم درست کار کنه و اضافه نشه کی رو ببینیم...

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مشکل دیده بان سراسریه دوستان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omid-HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

آقا درست نشد هنوزم کنده[/
    نه هنوزم سرعتش شدیدا پایینه. حتی از سایت داخلی نمیشه نرم افزار دان کرد چه برسه به فیلم و غیره.

بیا بعد سه روز تازه میگه داریم پیگیری می کنیم خاک بر اون سرتون اگه یه ساله نبود حتما تخلیه میکردم تازه میگه به دوره تون اضافه میشه یعنی تا هر موقع که شد مشکل ادامه داره ماهم هیچ عجله ای واسه فیکس کردنش نداریم چون قراره به دوره اضافه شه چقدر اخه این شرکت احمقه
    نیم ساعت پیش بهشون زنگ زدم و اون خانمی که گوشی رو برداشت بهم گفت 3 روز به مدت قراردادتون اضافه میکنیم.

ولی کافی نیست چون بعدش بهم گفت که تا شنبه هم این سرعت پایین ادامه خواهد داشت که در واقع میشه 5 روز خرابی و نه 3 روز
    Last edited by Omid-HD; 08-08-2019 at 11:25.

داره خودمونی میشه AMP135's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

هنوز مشکل داره ، گفتن امروز درست میشه ، این 3 روز باید اضافه بشه به پنلمون...

داره خودمونی میشه ninpo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کیفیت شده افتضاح و وقتی هم با پشتیبانی تماس میگیری میگه امروز درست میشه.معلوم نیست دقیقا چه مرگشونه و کی درست میشه!!!اگه یه ساله نداشتم جمع آوری میزدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من 4روز هستش سرویس جدید خریدم! ولی از همون روز اول پینگ بالا و قطی سرعت پایین واقعا یک افتضاح به تمام معناست همگی 195 شکایت بزنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •