تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 452 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اون 200تومن هم 200نبود 239800 بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز اگر توجه نمائید در همان سایت و صفحه موردنظر شما قید شده طرح 130 هزار تومانی برای مشترکین جدید ... یعنی مهاجرت از وایمکس نبوده و از مشترک مودم وایمکس درخواست نمی شود
    ولی طرح ویژه عید فطر برای مشترکین وایمکس بوده که با مهاجرت و تحویل مودم وایمکس و فقط با قیمت 50 هزار تومان، مودم بهمراه سیمکارت ال تی ای بهشون تحویل داده میشه
    اطلاع ندارید پوشش شهرستانها کی تکمیل میشه؟پوشش کاملا ناقص و غیر اصولیه...نصف قم رو نقشه جزو مناطق تحت پوشش نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

من طرح 130 تومنی مبین نت رو خریداری کردم، با هزینه ی نصب و مالیات شد 165 تومن.
    منطقه ی 2 (شهرآرا) فقط 1 روز ازش استفاده کردم (چون هنوز ای دی اس ال آسیاتک 1 ماه اشتراک دارم)، انصافاً به مورد بدی باهاش بر نخوردم (تجربه ی کامل رو پایین تر توضیح میدم). اینم تست سرعت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (اسکرین شات دیروز گرفته شده)

و اما تجربه 1 روزه و کارایی که باهاش کردم،
    اول اینکه تنظیمات WPS رو چک کردم که پیشفرض بصورت خاموش بود، چون همینطور که احتمالاً همه در جریان هستید، عامل اصلی هک شدن وایفای با گوشی های آندرویدی، همین قابلیت WPS هست.
    بعد مشکلی که با اتصال گوشی داشتم این بود که هر 1 دقیقه 1 بار وایفای در حالی که کانکت بود، مشکل Netwrork not available میومد رو گوشیم ، که مربوط به اتوماتیک بودن چنل وایفای مودم بود، که اونم روی یک چنل خوب ثابت کردم و مشکل برطرف شد،
    با گشت زنی توی وب شروع کردم، با وی.پی.ان غیرمجانی و بدون وی.پی.ان. در هر 2 حالت رضایت کامل داشتم، خیلی سرعت بالایی توی لود کردن صفحات داره. ای دی اس ال من 16 مگ هست و همچین چیزی رو نتونسته بودم تجربه کنم. بعد داخل تلگرام و اینستاگرام هم مشکل خاصی ندیدم، فقط اینکه وقتی از روی هرپست اینستاگرام رد میشی سریع ویدوهارو لود میکنه خیلی روی حجم باقیمانده تاثیر داره که باید کنترل بشه.
    بعدشم با کابل لن به PS4 متصل کردم، با نت تایپ 2 (اگر اهل جوین شدن به گیم پارتی و چت داخل پارتی نیستید، داشتن نت تایپ 1 هیچ ضرورتی نداره) و سرعت دانلود 16 مگابیت بر ثانیه روی کنسول، یک دست فیفا و 1 ساعت هم کال آف دیوتی بازی کردم، انصافاً بدون لگ و مشکل و کامل تا انتهای بازی ها پیش رفتم.
    ساعت 2 هم فایل 1 گیگابایتی برای دانلود که گذاشتم که متاسفانه سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بالاتر نرفت (خیلی نوسان داشت، میانگین روی 100 کیلوبایت بود). پس عملاً هیچی. به همین حاطر سرویس آسیاتک رو جمع آوری نمی کنم و از شبانه ی آسیاتک استفاده میکنم چون مبین نت به شدت بد بود توی دانلود شبانه.

امیدوارم در ادامه پشیمونم نکنه. تا اینجا خوب بوده. (خیلی بهتر از ADSL)

4. 3 کاربر از shaahinorazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز اگر توجه نمائید در همان سایت و صفحه موردنظر شما قید شده طرح 130 هزار تومانی برای مشترکین جدید ... یعنی مهاجرت از وایمکس نبوده و از مشترک مودم وایمکس درخواست نمی شود
    ولی طرح ویژه عید فطر برای مشترکین وایمکس بوده که با مهاجرت و تحویل مودم وایمکس و فقط با قیمت 50 هزار تومان، مودم بهمراه سیمکارت ال تی ای بهشون تحویل داده میشه
    خب منم همین رو گفتم اولش دیگه شما گفتین 130 تومن مال طرح عید فطر هست! پس این 130 تومن ربطی به عید فطر نداره و قیمتش کلاً تعییر کرده. درسته؟

6. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حدود 1 ماه پیش واسه من اومدن نصب کردن ولی سرعت پایدار نبود تحویل نگرفتم.الان تو منطقه گلسار شهر رشت کسی سرویس داره؟چطوری بفهمم این ناحیه تقویت شده یا نه؟تو نقشه سایت هیچ تغییری نکرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب منم همین رو گفتم اولش دیگه شما گفتین 130 تومن مال طرح عید فطر هست! پس این 130 تومن ربطی به عید فطر نداره و قیمتش کلاً تعییر کرده. درسته؟
    خیر دوست عزیز، این قیمت بمناسبت عید فطر و فقط و فقط و فقط برای مشترکین وایمکس بوده که قصد مهاجرت به ال تی ای را دارند. امکان تمدید بازه زمانی وجود دارد

درضمن برای مشترکین جدید همان قیمت 130 هزار تومان لحاظ می شود ... مشنرک جدید (مشترکی که قبلا مودم وایمکس هم نداشته است)

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیر دوست عزیز، این قیمت بمناسبت عید فطر و فقط و فقط و فقط برای مشترکین وایمکس بوده که قصد مهاجرت به ال تی ای را دارند. امکان تمدید بازه زمانی وجود دارد

درضمن برای مشترکین جدید همان قیمت 130 هزار تومان لحاظ می شود ... مشنرک جدید (مشترکی که قبلا مودم وایمکس هم نداشته است)
    خب پس پست صفحه قبل منو بخونید!!! منم همین رو میگم دیگه! میگم وقتی کلاً کردید 130 تومن پس قبلاً 70 تومن اضافه میگرفتید.

10. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من طرح 130 تومنی مبین نت رو خریداری کردم، با هزینه ی نصب و مالیات شد 165 تومن.
    منطقه ی 2 (شهرآرا) فقط 1 روز ازش استفاده کردم (چون هنوز ای دی اس ال آسیاتک 1 ماه اشتراک دارم)، انصافاً به مورد بدی باهاش بر نخوردم (تجربه ی کامل رو پایین تر توضیح میدم). اینم تست سرعت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (اسکرین شات دیروز گرفته شده)

و اما تجربه 1 روزه و کارایی که باهاش کردم،
    اول اینکه تنظیمات WPS رو چک کردم که پیشفرض بصورت خاموش بود، چون همینطور که احتمالاً همه در جریان هستید، عامل اصلی هک شدن وایفای با گوشی های آندرویدی، همین قابلیت WPS هست.
    بعد مشکلی که با اتصال گوشی داشتم این بود که هر 1 دقیقه 1 بار وایفای در حالی که کانکت بود، مشکل Netwrork not available میومد رو گوشیم ، که مربوط به اتوماتیک بودن چنل وایفای مودم بود، که اونم روی یک چنل خوب ثابت کردم و مشکل برطرف شد،
    با گشت زنی توی وب شروع کردم، با وی.پی.ان غیرمجانی و بدون وی.پی.ان. در هر 2 حالت رضایت کامل داشتم، خیلی سرعت بالایی توی لود کردن صفحات داره. ای دی اس ال من 16 مگ هست و همچین چیزی رو نتونسته بودم تجربه کنم. بعد داخل تلگرام و اینستاگرام هم مشکل خاصی ندیدم، فقط اینکه وقتی از روی هرپست اینستاگرام رد میشی سریع ویدوهارو لود میکنه خیلی روی حجم باقیمانده تاثیر داره که باید کنترل بشه.
    بعدشم با کابل لن به PS4 متصل کردم، با نت تایپ 2 (اگر اهل جوین شدن به گیم پارتی و چت داخل پارتی نیستید، داشتن نت تایپ 1 هیچ ضرورتی نداره) و سرعت دانلود 16 مگابیت بر ثانیه روی کنسول، یک دست فیفا و 1 ساعت هم کال آف دیوتی بازی کردم، انصافاً بدون لگ و مشکل و کامل تا انتهای بازی ها پیش رفتم.
    ساعت 2 هم فایل 1 گیگابایتی برای دانلود که گذاشتم که متاسفانه سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بالاتر نرفت (خیلی نوسان داشت، میانگین روی 100 کیلوبایت بود). پس عملاً هیچی. به همین حاطر سرویس آسیاتک رو جمع آوری نمی کنم و از شبانه ی آسیاتک استفاده میکنم چون مبین نت به شدت بد بود توی دانلود شبانه.

امیدوارم در ادامه پشیمونم نکنه. تا اینجا خوب بوده. (خیلی بهتر از ADSL)
    مگه طرحی که خریده بودید چی بود؟
    چون طرح های turbo , turbo+ حداکثر 4 مگابیت باید باشه
    حالا درسته که بعضی از طرح ها رو برداشته ولی طرح های 12 ماهه 500 گیگ و 12 ماهه 1000 گیگ هم طرح های خوبی هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

حالا درسته که بعضی از طرح ها رو برداشته ولی طرح های 12 ماهه 500 گیگ و 12 ماهه 1000 گیگ هم طرح های خوبی هستن
    اون صد گیگ ماهی هفتاد رو حساب کنی سالیانه میشه 1200 گیگ 840 هزار تومن :/ به صرفه تر بود تا این یه سال هزار

13. این کاربر از Saysooka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

طرحی که برای عید فطر مودم رو از 200 به 130 کاهش دادن. همون 10 گیگ 1 ساله خود اشتراک جدیدشه هنوز شارژش نکردم.

15. این کاربر از shaahinorazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •