سلام امین جان،
دو راه داره یا باید حتماً خرید کنید یا اینکه برخی از کالاها که ناموجود است قسمت "به من اطلاع بده" را انتخاب کنید بعد از موجودی آن کالا به شما پیامک می شود.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام امین جان،
دو راه داره یا باید حتماً خرید کنید یا اینکه برخی از کالاها که ناموجود است قسمت "به من اطلاع بده" را انتخاب کنید بعد از موجودی آن کالا به شما پیامک می شود.
سلام
ترابرد به همراه اول داشتم، الان مشکلی که هست اینه که بسته اینترنتی که می خرم یا میخوام استعلام بگیرم
برام اس ام اس نمیاد، چند روزه 9990 پرونده تشکیل داده ولی هنوز خبری نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
ممنون
من دوباره برگشتم به همراه اول و مشکل دریافت پیامک مثل استعلام حجم اینترنت یا خرید حجم رو دارم
زنگ هم زدم 9990 پرونده تشکیل دادن ولی هنوز خبری نیست
از سینماتیکت هم که بلیط خریدم اس ام اس نیومد متاسفانه
ولی از بانک اس ام اس میاد
بله همه چی درسته .
من برگشتم همراه اول. امروز هم سیم همراه اول فعال شد ولی باز هم هیچ پیامک اطلاع رسانی دریافت نمی کنم و در ضمن اینترنت سیم کارت هم وصل نمیشه. تنظیمات APN هم اوکیه. بسته آلفاپلاس هم خریدم. سرویس اینترنت هم از طریق سامانه همراه من فعال شده.
چرا ... !؟
منم همین مشکل رو داشتم
برین یکی از مراکز مخابراتی، اونجا gprs رو فعال کنن
واسه اس ام اس، دیروز به 195 شکایت کردم زنگ زدن که دارن بررسی میکنن، فعلاً که درست نشده
امروز زنگ زدم بانک پارسیان، خودشونم در جریان بودن که سرویس پیامک بانکشون بیست روزه برای سیمکارت های ترابرد شده قطع شده. گفت کاری از دست ما بر نمیاد. باید اپراتورها باهم به توافق برسن و یه تغییراتی تو سیستماشون بدن که درست بشه.
گفت ما هم داریم پیگیری میکنیم ولی خب علاوه بر تغییرات فنی نیاز به پیگیری اداری هم داره و مضاف بر همه اینها اینجا ایران است......
Sent from my D6503 using Tapatalk
رفتم دفتر اصلی همراه اول اتوبان کردستان، تو سیستم چک کرد گفت اینترنت فعاله تو سیستم ما.
سیم کارت هم چک کرد گفت مشکلی نداره. خلاصه بنده خدا خیلی هم پیگیری کرد ولی به نتیجه ای نرسیدن که مشکل از چیه.
زنگ زدن اداره فنی همراه اول گفتن پیگیری میکنن ببینن مشکل از چیه.
فعلاً نه اینترنت دارم و نه پیامکی اطلاع رسانی دریافت میکنم.
[emoji17]
واسه منم همینطور بود، توی سیستم وصل بود، صد دفعه سیم کارت منو درآورد و خاموش روشن کرد گوشی بیچاره رو
حتی سیم کارت 4g رو در آورد یه معمولی انداخت بازم مشکل داشت
بعد 2 ساعت که معطل بودم یه دفعه به همکارش گفت gprs این شماره رو یه چک کن
یه دفعه نمیدونم ریست کرد gprs رو یا اینکه فعالش کرد تو سیستم، یه دفعه درست شد
به جز پیامک بانک هم بقیه حتی خود همراه اول مثل استعلام حجم بسته تعطیل ـه
وای وای وای
شدیم از اینجا مونده از اونجا رونده
Sent from my D6503 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)