وب كم 6630
وب كم 6630
با سلام برنامه ای می خواستم که مثل Acdsee بتوانم روی کامپیوترم فایلهای پسوند Ota را باز کنم و همه را ببینم.البته برنامه هایی در این زمینه دارم ولی درست کار نمی کنند مثل Wapdraw که فایلهای Otb را باز می کند و ... لطفاً راهنمایی کنید.ممنون
نوشته شده توسط cheetoz_motori
سلام
دوست عزيز شرمنده اينجا تاپيك درخواست برنامه هاي موبايل هستش
شما به تاپيك درخواست نرم افزارهاي كامپيوتري روجوع كنيد
ممنون از شما![]()
سلام....
موبایل ما e530 سامسونگ ....
فایل های تصویری اون با فورمت mp4 هستش.....
برنامه ای برای تبدیل فورمت های رایج به mp4 و بلعکس می خواستم.....
در ضمن زمانی که فیلم رو از موبایل به کامپیوتر انتقال می دم فقط تصویره و صدا نداره....
ممنون اگه کمک کنید....
اين برنامه هم اگر وجود خارجي داشته باشه اول و آخر ربط پيدا مي كنه به مبايل ديگه داخل كامپيوتر كه كسي فايل Ota استفاده نمی کند.شاید برای اینکه گفتم Acdsee اینو می گویید ولی منظورم برنامه ای مثل آن بود.درکل Ok آنجا هم درخواست می دهم ممنون شما و دیگر دوستان هم اگر کمکی از دستشون بر می آید انجام بدهند متشکرمنوشته شده توسط hamid110
كسي اين برنامه رو داره كد رجيستريش رو دارم ولي برنامه اش رو ندارم![]()
سلام
من عضو جديدم و يه برنامه ميخوام كه از مسيجام يه بك اپ بگيره و پي سي سوييت هم نباشه با تشكر
1. کسی نسخه کرک شده یا کیجن Where I am رو اگه داره لطف کنه.
2. کسی نقشه جدید تهران که قابلیت جستجو داره و شرکت نیا اونو تولید کرده برای سری 60 رونداره ؟
سلام به همگي. من كاربر جديد هستم . اول به صورت مهمان سايت را ديدم خيلي خوشم اومد و الان هم عضو شدم . از عزيزان كمك مي خواستم. برنامه اتصال به كامپيوتر X480 و A800 سامسونگ را مي خواستم. در ضمن اگر فارسي ساز براي X480 مي شناسيد كمكم كنيد تا دانلود كنم. راستي من برنامه Easy studio را دارم ولي گوشي من را نمي شناسد.
صدها فرشته بوسه بر آن دست ميزنند كز كار خلق يك گره بسته وا كند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)