تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 130 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شخصات سیستم من به صورت زیر است:

MB: Gigabyte z68 d3

CPU: Intel Corei3-210

VGA: XFX HD 4770 512

Monitor: asus ml229

وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار می‌دهم گوشه‌های تصویر نوار مشکی‌رنگ دیده می‌شود که باعث کوچک شدن صفحه می‌شود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل می‌شود. ولی مسئله اینجاست که من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب می‌کردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایین‌تر خریداری می‌کردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟

وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار می‌دهم گوشه‌های تصویر نوار مشکی‌رنگ دیده می‌شود که باعث کوچک شدن صفحه می‌شود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل می‌شود. ولی مسئله اینجاست که
    من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب می‌کردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایین‌تر خریداری می‌کردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت
    رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟
    Last edited by mirsourena; 13-03-2012 at 22:14.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

شخصات سیستم من به صورت زیر است:

MB: Gigabyte z68 d3

CPU: Intel Corei3-540

VGA: XFX HD 4770 512

Monitor: asus ml229

وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار می‌دهم گوشه‌های تصویر نوار مشکی‌رنگ دیده می‌شود که باعث کوچک شدن صفحه می‌شود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل می‌شود. ولی مسئله اینجاست که من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب می‌کردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایین‌تر خریداری می‌کردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟

وقتی رزولوشن را روی 1080×1920 قرار می‌دهم گوشه‌های تصویر نوار مشکی‌رنگ دیده می‌شود که باعث کوچک شدن صفحه می‌شود. البته با پایین آوردن رزولوشن این مشکل حل می‌شود. ولی مسئله اینجاست که
    من روی رزولوشن Full HD این مانیتور حساب می‌کردم و اگر قرار بود رزولوشن را پایین بیاورم مانیتوری با رزولوشن پایین‌تر خریداری می‌کردم. ناگفته نماند برای حل این مشکل آخرین درایور کاتالیست را از سایت
    رسمی AMD برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 دانلود و نصب کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. کارهای دیگری هم کردم نظیر: نصب درایور مانیتور، نصب آخرین نسخه DirectX و... ولی هیچ تغییری حاصل نشد! به نظر شما مشکل از کجاست؟
    مانیتور رو با چه کابلی به کارت وصل کردین؟؟؟
    با کابل VGA هم تست کنید.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    مانیتور من LG 2261 V
    دیشب که سیستم رو برای دانلود گذاشتم مانیتور از پنل جلو دستی خاموش کردم همیشه همینکار رو می کنم.
    الان اومدم دیدم مانیتور خود به خود روشن شده و اصلا هر کاری هم می کنم خاموش نمیشه، یعنی اون دکمه پاو لمسی جلو مانیتور هیچ کاری نمیکنه.

از همه عجیبتر اینه که اون 5 دکمه سمت راست مانیتور هم از کار افتادن!
    فقط دکمه Menu رو وقتی می زنم برای لحظاتی مانیتور خاموش میشه_هم صفحه و هم چراغ قرمز) و بعد دو ثانیه دوباره به حالت عادی بر میگرده و اصلا منو نمایش داده نمیشه.

به نظرتون مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    مانیتور من LG 2261 V
    دیشب که سیستم رو برای دانلود گذاشتم مانیتور از پنل جلو دستی خاموش کردم همیشه همینکار رو می کنم.
    الان اومدم دیدم مانیتور خود به خود روشن شده و اصلا هر کاری هم می کنم خاموش نمیشه، یعنی اون دکمه پاو لمسی جلو مانیتور هیچ کاری نمیکنه.

فقط دکمه Menu رو وقتی می زنم برای لحظاتی مانیتور خاموش میشه_هم صفحه و هم چراغ قرمز) و بعد دو ثانیه دوباره به حالت عادی بر میگرده و اصلا منو نمایش داده نمیشه.

به نظرتون مشکل چیه؟
    سلام دوست عزیز.
    مانیتور رو برای چند ساعت از برق بکشید. بعد دوباره تست کنید. اگر مشکل مرتفع شد که هیچ. در غیر اینصورت و یا
    با مشاهده مجدد مشکل اون رو به تعمیرگاه ارجاع دهید. پنل مانیتور باید بازبینی و در صورت نیاز مشکلش مرتفع بشه.

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

سلام دوستان
    مانیتور من LG 2261 V

به نظرتون مشکل چیه؟
    فکر کنم شما قفل دکمه ( قفل کودک ) رو فعال کردین بهترین راهش هم اینه که دفترچه رو بخونین جون من یه بار فکر کنم این موضوع رو تو دفترچه اش دیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    حدود یک هفته میشه که مانیتور لبتابم صفحش سفید میشه البته اگه مانیتور رو تا آخر بازش کنم یا نیمه باز باشه صفحه عادی میشه به عبارتی یا باید خیلی به صفحه کلید نزدیکش کنم یا خیلی دورش کنم تا صفحه عادی بشه و لبتابو به مانیتور خارجی وصل کردم و مشکلی نداشت مدل asus n61jq به نظر شما چه ایرادی پیدا کرده و راه حلی چیزی داره
    با تشکر

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

مانیتور سامسونگ 23 اینچ دارم که ورودی اچ دی ام آی نداره اما رو جعبش نوشته hd !
    در حالی که مین بردم داره
    چطور میتونم تصویر اچ دی بدم
    الان با وی جی ای وصله !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام
    حدود یک هفته میشه که مانیتور لبتابم صفحش سفید میشه البته اگه مانیتور رو تا آخر بازش کنم یا نیمه باز باشه صفحه عادی میشه به عبارتی یا باید خیلی به صفحه کلید نزدیکش کنم یا خیلی دورش کنم تا صفحه عادی بشه و لبتابو به مانیتور خارجی وصل کردم و مشکلی نداشت مدل asus n61jq به نظر شما چه ایرادی پیدا کرده و راه حلی چیزی داره
    با تشکر
    سلام.
    به احتمال خیلی زیاد کابل بندی لبتاب به مادربرد دچار قطعی یا مشکل شده! که با زیاد باز کردن و یا زیاد بستن اتصال برقرار شده و تصویر عادی میشه.
    بهتره لبتاب رو به گارانتی ارجاع دهید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مانیتور سامسونگ 23 اینچ دارم که ورودی اچ دی ام آی نداره اما رو جعبش نوشته hd !
    در حالی که مین بردم داره
    چطور میتونم تصویر اچ دی بدم
    الان با وی جی ای وصله !!!
    مدل مانیتور؟؟؟
    مدل کارت گرافیک؟؟؟

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

samsung sw2333
    کارت گرافیکمم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما مانیتورم با اینکه همه چیش بالاست نمیدونم چرا جای اچ دی نداره !
    چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •