بدون هک و مود و... بازی کن
فقط از بازی باید لذت برد
sent from my LG G3-d855
بدون هک و مود و... بازی کن
فقط از بازی باید لذت برد
sent from my LG G3-d855
الان چند ماهیه به طور حرفه ای بازی میکنم . خداییش نسخه pc این بازی خیلی برام عجیبه نمیدونم از کرکه یا نه .. اولا پس رفت عجیب کونامی در گرافیک این بازی مشهوده ! باید با قدیم مقایسه کنیم تا متوجه شیم در کل تقلید از گرافیک فیفا اشتباهه ... نپرداختن به جزئیات فوتبال دیگه حرفشو نزنم بهتره ..
تو این بازی فقط پاس تو عمق هوایی حرف اولو میزنه .. از همین طریق به راحتی هر حریفیو شکست میدم .. کلا با اینکه سرگرمم میکنه اما کونامی خیلی مونده بتونه یه فوتبال حقیقی رو در قالب گی پلی قرار بده .
من خودم طرفدار فیفا هستم و به خاطر نبودن کرک مجبورم بازی میکنم ولی برادر شما باید با نسخه کنسولی پلی 4 یا ایکس باکس وان بازی کنی نظر بدی وگرنه که نسخه کامپیوترش زمین تا آسمون فرق داره و نسخه کنسولیش خیلی خیلی قشنگتره
دارین بی مهری میکنین واقعا این نسخه منو تحت تاثیر قرار داد با تمامی کمی و کاستی که داره جوری شده من فیفا 16 دیگه بازی نمیکنم هر چند اون بازی هم فوق العاده هست ولی این pes 2016 هستش که من دارم بازیش میکنم!در مورد گرافیک و ......هم با پچ هایی که میاد خدا رو شکر بازی قابل تحمل میشه فقط من چندتا چیز دوست دارم تو نسخه 17 اضافه بشه!!امیدوارم اینا اضافه بشه
1_تماشاگرا و چمن بازی نسل بعدی بشه حتی تو نسخه نسل هشتمی بازی چمن مزخرف هستش!!مثل چمن فیفا کنن!
2_ساعات مختلف شبانه روزی به بازی اضافه بشه نه اینکه فقط یا صبح باشه یا شب!!و البته آب و هوای متنوع
3_کنار زمین پویا تر بشه
4_نسخه PC نسل بعدی بشه از نظر گرافیک از نظر گیم پلی که یکی هستن
---------
راستی دوستان این یورو 2016 چجوری برای PC اضافه میشه؟آیا استادیوم ها و ..... رو داره
سلام
من به یه مشکل برخوردم !
من لیگ رو بازی میکنم دیگه تقریبا نصفشو رفتم رویه سیو خودکار هم هست بعد هر بازی خودش ذخیره میکنه ولی امروز داشتم بازی میکردم برق قطع شد دوباره که روشن کردم رفتم دیدم نمیاره قسمت save تو عکس زیر مشخصه شماره 1 .
چطوری میشه درستش کرد دوستان لطفا راهنمایی کنید .
برای منم توی یه بازی دیگه این اتفاق افتاد این کار رو انجام دادم
1- به آدرس زیر برید: Documents/KONAMI/
2-روی فولدر Pro Evolution Soccer 2016 رایت کلیک کنید و گزینه ی Properties رو انتخاب کنید
3-به تب Previous Versions برید
4- اگر اونجا چیزی دیدید که بشه انتخاب کرد و Restore کرد این کار رو بکنید
با این کار کمی سیوتون عقب میاد
اگر این روش بالا جواب نداد من کاری دیگه بلد نیستم که بهش انجام داد
چیزی نیست اونجا![]()
متاسفانه به علت قطع ناگهانی برق فایل Save بازی شما مشکل دار شده و فکر هم نمیکنم درست بشه ! همیشه سعی کنین از Save بازی هر چند مدت پشتیبان بگیرین .
پس متاسفانه فکر نکنم بشه کاری کرد :(
منم از اون موقع به بعد همیشه از سیو هام بکاپ دارم دردتون رو درک میکنم !
دوستان سلام. لایسنس بخوایم بگیریم برای بازی آنلاین. هزینه اش چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)