دوستان لطفا, خواهشا,کسایی که مثل من بازی رو گرفتن بگن که گرافیک بازی افت کرده یا نسخه اصلی نیومده یا داستان چیه !!
تنظیمات بالاترین هست اما انگار یه جوریه گرافیک بازی!
راستی گیم پلی عالی شده.
دوستان لطفا, خواهشا,کسایی که مثل من بازی رو گرفتن بگن که گرافیک بازی افت کرده یا نسخه اصلی نیومده یا داستان چیه !!
تنظیمات بالاترین هست اما انگار یه جوریه گرافیک بازی!
راستی گیم پلی عالی شده.
سپاس .
هنوز داشتم امادش میکردم بزارم که گذاشتی .
بله نمره سایت IGN به بازی 9/10 !!! . Amazing
نکته جالبش اینه که تو نکات مثبت بازی از قسمت Online بازی که همیشه ضعیف بوده صحبت شده !!! .
اینم یه نمره دیکه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...8/10
میانگین نمرات بازی از مجموع 18 نمره : 84
Last edited by ™...; 14-11-2014 at 23:27.
میگم لفت سرعت رو موقع کرنل یا خطا بزنید اون فلش مسخره میره
بازی عالییییییییییه
شدیدا منتظر پچ گرافیکی از PESEdit هستم
کرک آنلاین بازی هم اومده و تست شده و کار میکنهبریم که با بازیکنای استیم آنلاین بازی کنیم
![]()
Last edited by Meysam Raz; 14-11-2014 at 23:25.
لینک کرک آنلاین میزارید ؟؟
آموزش آنلاینشم بزارید بی زحمت![]()
والا میتونم لینکش رو بزارم اما برید سایتش یک بازدیدی بخورهزحمتشون از بین نره
سایت تریلرفا لینکش رو گذاشته
خدمت شما
لینک فیکس:
پسوردش هم همونیه که توی پرانتزهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استیم رو هم باید دانلود نصب و آپدیت کنید و با یک اکانت ترجیحا فیک وارد بشید :
در آخر بازی رو با PES2015.exe شروع میکنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Meysam Raz; 14-11-2014 at 23:48.
دوستان من نصب کردم هم روی ویندوز 8.1 و هم ویندوز 7 . اما روی هیچکدام بالا نمیاد! (آنتی ویروس غیر فعال، اینترنت قطع و کارت گرافیک آپدیت) از سایت دانلودها گرفتمش.
چه کار کنم؟؟؟![]()
این قضیه آنلاین چطوریاس؟
مگه نباید کدی چیزی بخری؟
با نصب همین نسخه دانلود شده میشه آنلاین بازی کرد؟
یک گزینه بود یادم نیست میزدی خالت سینمایی میشد مثل الان بازی شما .تو نسخه 13 فک کنم این گزینه هست . الان 14 رو نگاه کردم نبود . مانیتورت احیانا CRT نیست ؟! تصویر رو 16:9 کزدی ؟!
یجوریه یعنی چی ؟!والا گرافیک بازی کمی بهبود یافته و بالاتر رفته . مشکلی نیست !
بله بعضی از بازی ها به وسیله کرک کننده ها طوری کرک میشه که میتونید تا یک مدتی اون بازی رو به صورت کاملا آنلاین و شبیه بازیکنایی که بازی رو اورجینال خریدن بازی کنید
الان این بازی و Ryse و BF3 و چنتا بازی دیگه کرک شده که از بین اینا BF3 دائمیه و فکر نمیکنم دیگه از بین بره
توضیح بیشتر بده . صفحه سیاه میشه ؟!حظا میده ؟!
والا من یبار PES2008 رو با لگ فراون بازی کردم در حد چند دقیقه . یه برنامشو یادم بود بنام Hamachi نصب میکردی اونجا لوگیم میکردی بعد طرف هم لوکین میکرد و...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)