من سی دی کی اشتراکی خریدم برا فعال سازی اولیه باید قبل از اینکه فعال کنم بازی آپدیت ۱ تا ۳ رو بریزم یا نه ؟ کمک کنید تا چند ساعت دیگه نوبت منه
من سی دی کی اشتراکی خریدم برا فعال سازی اولیه باید قبل از اینکه فعال کنم بازی آپدیت ۱ تا ۳ رو بریزم یا نه ؟ کمک کنید تا چند ساعت دیگه نوبت منه
سلام.
1 - از همون فروشگاهه میتونی همه آپدیتاشو دانلود کنی. لینک دانلود آپدیتا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تست کردم مشکلی پیش نمیاد با همین اشتراکیا.
باید بزاری خود اوریجین اپدیت کنه. من اپدیت های اسکیدرو رو میریختم اوریجین بازی رو فعال نمیکرد.
سلام بچه ها من هم بلاخره تونستم نصب کنم بچه ها برید همین اکانت ها رو بخرید بهتره من از سایت editland خریدم صبح ثبت نام کردم شب نوبتم شد ...راستی پچ های modding way نصب نمیشه راه انداز پچ فولدر رو پیدا نمیکنه
فقط سرعت بازی خیلی زیاد هست رو slow گذاشتم اما هنوز هم خیلی سریع هست چکارش کنم درست بشه
از کجا به این قیمت میشه خرید ؟ کلا سی دی کامل اورجینال با کد و ... نیست ؟برای امکان آنلاین بازی کردن همین رقم کافیه یا بزم باید پرداخت کرد ؟
من دنبال ساده ترین راهم برای آنلاین بازی کردن ممنون میشم یکی راهنمایی کامل بکنه
Last edited by sh16016; 02-12-2014 at 00:05.
سلام خدمت تمامی عزیزان خبر خوشی دارم برا کسایی که منتظر کرک هستن مثل خودم تو صفحه های فیس ب ک خوندم که سیستم محافظت denuvo که امسال چند بازی از جمله فیفا15 رو تا الان جلوگیری کرده از کرک شدن سیستم امنیتیش توسط گروه 3dm کرک شده وشکسته شده اما نوشتن هنوز باید یه سری کارا کنن که در چند روز آینده احتمالا کرک فیفا 15 رو تو اینترنت قرار میدن. تو گوگل هم سرچ کنید به انگلیسی خبرش هست.
دقیقا اینم از اصل متنی که ازا ین گروه منتشر شده:
فقط نکته جالب توی این سیستم امینتی اینه که این قفل 10000 بار سنگین تر از تمام قفلهایی هست که تا حالا روی بازیهای کنونی استفاده شده!!!Yes,Finally we cracked 64 bit version of Denuvo protection.
But We still have some work to do before we release a crack for public.
We need to collect enough different models of CPU information in the next few days and maybe our first crack of DAI will release later this week.یعنی ببین این EA چی کار کرده!!Wanna know average number of times parts of exe code are fcked around between RAM and HDD in the span of one hour? 150000 copy/write iterations. That's about 10000 times more than usual.
Last edited by mehdy.z; 02-12-2014 at 02:05.
کرک نشدن بازی برای خیلیا منبع درآمد خوبی شده ...
و بازار سوء استفادهبرخی افراد و سایتها از این مسئله هم داغه
بعضی سایتها دارن cd-key های اختصاصی رو به اسم اشتراکی به 100 نفر میفروشن و پول خوبی هم به جیب میزنن![]()
بچه ها کسی کمک نمیکنه من دارم اکانت اشتراکی بازی میکنم سرعت بازی خیلی بالاست تو بازی هم slow میزارم اما کم نمیشه اپدیت 1 تا 3 هم نصب کردم ....کمک کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)