تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 168 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من سی دی کی اشتراکی خریدم برا فعال سازی اولیه باید قبل از اینکه فعال کنم بازی آپدیت ۱ تا ۳ رو بریزم یا نه ؟ کمک کنید تا چند ساعت دیگه نوبت منه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با درود

1) آپدیت سوم فیفا رو از کجا میشه دانلود کرد؟ چند صفحه قبل دیدم که آپدیت سوم هم اومده ولی تو نت ندیدم! و با توجه به اینکه از CD Key اشتراکی استفاده می کنیم مشکلی در اجرای بازی پیش نمیاد با این آپدیت ها؟
    2) چجوری میشه پا عوض کرد؟ تو فیفا 14 یادمه راحت این کار را می کردم اما تو این نسخه جدید هر بار که دستم می خوره به Right Stick یه تکنیکی برای خودش می زنه! هنوز نفهمیدم چطور میشه پا عوض کرد؟ میشه راهنمایی کنید؟

الحق که بازی بهتر از قبل شده به نظرم و یک گام رو به جلو در جهت واقعی سازی بازی انجام شده! هر چند باگ هایی هست(مثل ضربه ایستگاهی زدم وسط دروازه و خورد تو صورت دروازبان و رفت تو گل) و شوت ها هم گاه غیر واقعی و بیش از حد قویمیشه و هنگام تکل زدن هم بازیکن ها واکنش خوبی نشون نمیدن! تو خرید و فروش بازیکن هم تا کنون تغییر خاصی ندیدم تو کریر مود و هنوز هم مثل سوپرمارکت میشه صرفا با پول هر بازیکنی را بخری!

با تمام این اوصاف داریم لذت می بریم ازش!
    سلام.
    1 - از همون فروشگاهه میتونی همه آپدیتاشو دانلود کنی. لینک دانلود آپدیتا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تست کردم مشکلی پیش نمیاد با همین اشتراکیا.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من سی دی کی اشتراکی خریدم برا فعال سازی اولیه باید قبل از اینکه فعال کنم بازی آپدیت ۱ تا ۳ رو بریزم یا نه ؟ کمک کنید تا چند ساعت دیگه نوبت منه
    باید بزاری خود اوریجین اپدیت کنه. من اپدیت های اسکیدرو رو میریختم اوریجین بازی رو فعال نمیکرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام بچه ها من هم بلاخره تونستم نصب کنم بچه ها برید همین اکانت ها رو بخرید بهتره من از سایت editland خریدم صبح ثبت نام کردم شب نوبتم شد ...راستی پچ های modding way نصب نمیشه راه انداز پچ فولدر رو پیدا نمیکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

فقط سرعت بازی خیلی زیاد هست رو slow گذاشتم اما هنوز هم خیلی سریع هست چکارش کنم درست بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از کجا به این قیمت میشه خرید ؟ کلا سی دی کامل اورجینال با کد و ... نیست ؟برای امکان آنلاین بازی کردن همین رقم کافیه یا بزم باید پرداخت کرد ؟
    من دنبال ساده ترین راهم برای آنلاین بازی کردن ممنون میشم یکی راهنمایی کامل بکنه
    Last edited by sh16016; 02-12-2014 at 00:05.

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام خدمت تمامی عزیزان خبر خوشی دارم برا کسایی که منتظر کرک هستن مثل خودم تو صفحه های فیس ب ک خوندم که سیستم محافظت denuvo که امسال چند بازی از جمله فیفا15 رو تا الان جلوگیری کرده از کرک شدن سیستم امنیتیش توسط گروه 3dm کرک شده وشکسته شده اما نوشتن هنوز باید یه سری کارا کنن که در چند روز آینده احتمالا کرک فیفا 15 رو تو اینترنت قرار میدن. تو گوگل هم سرچ کنید به انگلیسی خبرش هست.

8. 2 کاربر از alexamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام خدمت تمامی عزیزان خبر خوشی دارم برا کسایی که منتظر کرک هستن مثل خودم تو صفحه های فیس ب ک خوندم که سیستم محافظت denuvo که امسال چند بازی از جمله فیفا15 رو تا الان جلوگیری کرده از کرک شدن سیستم امنیتیش توسط گروه 3dm کرک شده وشکسته شده اما نوشتن هنوز باید یه سری کارا کنن که در چند روز آینده احتمالا کرک فیفا 15 رو تو اینترنت قرار میدن. تو گوگل هم سرچ کنید به انگلیسی خبرش هست.
    دقیقا اینم از اصل متنی که ازا ین گروه منتشر شده:
    Yes,Finally we cracked 64 bit version of Denuvo protection.
    But We still have some work to do before we release a crack for public.
    We need to collect enough different models of CPU information in the next few days and maybe our first crack of DAI will release later this week.
    فقط نکته جالب توی این سیستم امینتی اینه که این قفل 10000 بار سنگین تر از تمام قفلهایی هست که تا حالا روی بازیهای کنونی استفاده شده!!!
    Wanna know average number of times parts of exe code are fcked around between RAM and HDD in the span of one hour? 150000 copy/write iterations. That's about 10000 times more than usual.
    یعنی ببین این EA چی کار کرده!!
    Last edited by mehdy.z; 02-12-2014 at 02:05.

10. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

کرک نشدن بازی برای خیلیا منبع درآمد خوبی شده ...
    و بازار سوء استفاده برخی افراد و سایتها از این مسئله هم داغه
    بعضی سایتها دارن cd-key های اختصاصی رو به اسم اشتراکی به 100 نفر میفروشن و پول خوبی هم به جیب میزنن

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها کسی کمک نمیکنه من دارم اکانت اشتراکی بازی میکنم سرعت بازی خیلی بالاست تو بازی هم slow میزارم اما کم نمیشه اپدیت 1 تا 3 هم نصب کردم ....کمک کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •