اینو اگه اشتباه نکنم Galladon (Clash of Clans Attacks) توی یه ویدیو گذاشته بود، یه احتمالی که هست اینه که این سنگ مال اوایل بازی باشه و بعد چند تا آپدیت حذف شده.
اینو اگه اشتباه نکنم Galladon (Clash of Clans Attacks) توی یه ویدیو گذاشته بود، یه احتمالی که هست اینه که این سنگ مال اوایل بازی باشه و بعد چند تا آپدیت حذف شده.
رفتم ویزیت کردم ببینم روش چی مینویسه
فقط نوشته سنگ،احتمال میدم این سنگ قبلا بوده که بعدا شکل ش رو عوض کردن که همه دیدیم
چه تراش خرده هم هست![]()
منم دقیقا همینو میگم،باید از همون اول که هال رو آپ کردی باید شروع کنی به ارتقای دیوارا ،اینجوری بخاطر دیوار وقتت تلف نمیشه اخر سر!
دقیقا دیوار خیلی تاثیر داره ،من امروز دیوارام کامل هشت شد! الان تمام اتک هایی که میخورم با جاینت و ارچر بربر شیش هست،که اونا هم بزرو 60 درصد میزنن!
ولی هر دفه با باقی مونده ی اکسیر و گلد مخزنات دیوارارو ارتقا میدادی خیالت از بابت دیوار خیلی زودتر راحت میشد!
اینم از وضع ما.
2 تا آرچر تاور مونده که برسونم لول 10 (که یکیش تا چند دقیقه دیگه استارت میخوره)، و 39 تا دیوار دارم که برسونم لول 7. لول 8 هم فعلا تصمیم گرفتم بذارم واسه TH9. اسکلتون ترپ ها میمونن که آپگریدشون میکنم و بمب ها که فکر کنم اونا رو هم بذارم واسه TH9.
توی این فاصله یک لول هم مینیون رو بالا میبرم. یه خورده دو دلم که شاید بهتر باشه دارک الیکسیر جمع کنم و گولم رو ببرم لول 2، از طرفی برنامه دارم وقتی که میرسم TH9، لابراتوارم خالی باشه که بلافاصله آپگریدش کنم و اینکه دارک الیکسیر کافی داشته باشم که کویین رو بگیرم و برسونم لول 2، ولی اگه بخوام گولم لول 2 بزنم هم جمع کردن دارک بیشتر طول میکشه و هم مدت آپگرید. درگن و هیلر رو هم دیگه نمیخوام آپگرید کنم، بعید میدونم بعد از TH8 خیلی به کار بیان + خیلی لوس و اعصاب خورد کنن.
کلا میخوام با انبار پر برسم به TH9 که در جا 2 تا Xbow بزنم، لابراتوار رو آپگرید کنم و کویین بزنم و بذارم واسه لول 2.
پیشنهادی، انتقادی، چیزی بود خوشحال میشم.
مرسی
Last edited by .:PAR3A:.; 05-02-2015 at 18:15.
خسته نباشی دلاور
پکا رو سه کردی تو هال هشت ،بابا ای ول صبر و حوصله،خیلی وقت میبره لامصب
مپت خوبه فقط دیوارات یکم مشکل داره ،منم تان هالم هشته و کل دیوارام رو هشت کردم،البته هنوز دفاعیام فول نشدن ...
کارگرتم که هنوز چهارتاس! انگار زیاد خرج کردی! یا اینکه لیگ کریستال و مستر نرفتی! اگه نرفتی همین الان استارت کن، واسه کریستال چند ساعت وقت میبره اما مستر یه سه روزی فک کنم بشه تا برسی شایدم بیشتر، فقط تان هال های بیرون رو بزن! کریستال و مستر برسی جمعا 1250 جم میگیری که الانم 372 تا داری که میشه باهم 1622 ، اگه 25 هزار دونات هم نکردی از کلن بزن بیرون و برو تو کلن هایی که سیستم میاره و رک هارو پر کن ،اونم 250 جم میده! که کلا میشه 1872 اگه اشتباه نکنم ! یه ده تا اینفرنو هم بزن که 100 تا جم بگیری ،ایکس بو که صددرصد زدی و 50 جم گرفتی ،اون 28 تا رو هم یا جم باکس میاد یا بوته و اینجور چیزا رو برداری میتونی کارگر پنجمتو باز کنی!
سلام.
اینم از بیس من.
اگه اشکالی داره دوستان بگن...
![]()
سلام
اول از همه چیزی که جلب توجه میکنه ایر دیفنس ها هستن که خیلی خیلی پایینن ،حداقل هفت باید باشن ،کم کم هشت هم باید بکنیشون!
دیوارا هم تو دفاع خیلی زیاد تاثیر دارن ،حیف که تو هال نه انگار زیاد نموندی ، اگه عجله نمیکردی بهتر بود...ولی دیواراتو ببر بالا
My Status :
سلام.
دقیقا همون چیزی رو که انتظار داشتم رو گفتین...
برنانه گذاشتم اسفند رو کلا رو ایردیفنس کار کنم و فروردین رو بزارم کل دیوارا رو هشت کنم اینجوری خوب میشه...
اره دو سه هفته ای تو تاون نه موندم که واقعا خیلی ضربه خوردم.
بنظرم از همین الان دیوارارو شروع کنین به آپ کردن،چون دیوار همین الانشم شروع کنین حداقل یه ماه طول میکشه که همشون هشت بشن! مگه اینکه لوتای خیلی خوبی بگیری از شانس اما بلاخره وقت گیر هست! شما مخزن رو پر کنین ،هر وقت که بیلدر بیکار شد هزینه ی ارتقای یه وسیله رو کنار بذارین و با مابقی دیوار رو ارتقا بدین،من اینجوری باالا میبرم همیشه!
دو سه هفته خیلی کمه! حداقل دو سه ماه میموندی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)