فرق زیادی بین i7 و i 5 هست؟
فرق زیادی بین i7 و i 5 هست؟
فرقشون در کارایی مثل رندر ثری دی مکس زیاده ولی برای کارای عادی و گیم فرق زیادی ندارن
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
100% اگه 3d max کار کنی برا کارای حرفه ای i7 هم کلی زمان میبره انجام بده چه برسه به i5
دوستان اگه خاطرتون باشه من یدونه z410 خریده بودم که مشکل گرافیک داشت که شنبه بردمش گارانتی،امروز از گارانتی تماس گرفتن و یه دستگاه z410 آکبند به جای لپ تاپ معیوب بهم دادن.اولین بار بود که از یک شرکت خدومات پس از فروش خدمات حرفه ای میدیدم
خوشبختانه دستگاه جدید مشکل قبلی رو نداره
خب خداروشکر. گارانتی چه شرکتی بود؟
ممنون پدرام جان
گارانتی شرکت سیاره سبز(گرین) بود
واقعا از برخوردشون خیلی خوشم اومد
یه لپتاپ فامیلا گرفته بودن برند ایسر گارانتی سازگار، درایو نوریش خراب بود(صدای تراکتور میداد) فرستادیم گارانتی، همونطوری برگشت و گفتن که ضربه خورده و اینطوری شده، لپتاپ هم آک بود.
من هم تعجب کردم که براتون تعویض کردن البته تا حالا ندیده بودم لپتاپ های لنوو رو شرکت گرین(اگه همون گرینی که من فک میکنم) گارانتی کنه...
ایشالا این یکی فنش برات بچرخه...
خودمم انتظار تعویض نداشتم
دوشنبه هم که بهشون زنگ زدم گفتن دارن روش کار میکنن.احتمالا دیدن مشکلش قابل حل نیست تعویض کردن.به قول تعمیر کارشون هم که امروز دیدمش می گفت این ایراد از اون ایرادای کارخونه ایه میگفت درگاه pci express x8 و x16 با وجودی که کاملا به مین متصله ولی عمل نمیکرده
این سیاره سبز هم همون گرینیه که فکر میکنی بیشتر به کیس و پاور تو بازار it شناخته شدن
خب، خدا را شکر.
دیدید که انتخاب بدی نکرده بودید.
سلام دوستان
من قصد دارم تا اخر هفته ، z510 i7 8Gb gforce740M تهیه کنم
فقط الان مشغول سرچ های نهایی هستم
برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه
ولی شکل و قیافه و خوشگلی و یا حتی اولترابوک بودن یانبودن اصلا اهمیت نداره
کای که من می خوام هم فیلم دیدن و شاید کمی بازی و فوق العاده زیاد کار های روزانه مثل افیس و برنامه های دیگه و وبگردی هستش(احتیاجبه روشن بودن مداوم)
یکی به من G510 با همین کانفیگ ولی گرافیک 4g معرفی کرده
همچنین z410 نیز با همین کانفیگ توجه منو به خودش جلب کرده
خوشحال میشم اگه مشکلات رایج این لب تاپ و بهترین گارانتی موجود در بازار برای این لب تاپ رو با من در میان بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)