راستی داداش وقتی سرویس رو حجمی کردی پول اون نامحدوده پرید یا ازش کم کرد یا به جاش حجمی داد ؟ هزینش چی شد ؟
راستی داداش وقتی سرویس رو حجمی کردی پول اون نامحدوده پرید یا ازش کم کرد یا به جاش حجمی داد ؟ هزینش چی شد ؟
256 نامحدود رفاتک 60 تا میده
راصد رو کسی تست نکرده
ولی نهایتش میرم پرداختش میکنم بعد اگر دیدم سرعتش افتضاح بود زنگ میزنم میگم اشتباهی این سرویس رو پرداخت کردم خواستم الماس پرداخت کنم. به همین راحتی
نانو بیم رادیو قدرتمندی هست در مقایشه با نانو 5 یا ام 5
تنظیمش فقط یکم سخته.
اونم چون حساسه به تکون خوردن
قیمتشم 360 تومانه
حدودا 100 تومان گرونتر از نانو ام 5
در مورد تک کانکشن درسته تک کانشکن فارا اصلا جالب نیست احتمالا به خاطر همین وبگردی کند بود ! برای هزینه هم 25 تومان واریز کردم برای 128 نامحدود بعد زنگ زدم برام 128 5 گیگ کرد . چون هر گیگ سرویس 128 5 تومنچیزی هم کم نکرد . سوال بود در خدمتم
![]()
مرسی داداش عزیزمی .حالا تا چند روز میشه نامحدود رو نگه داشت و اگر راضی نبودیم بدون اینکه پولش بسوزه سرویس رو حجمی کرد ؟
کسی تست نکرده ؟ پس تا الان چی داشتم استفاده میکردم ؟ 128 نامحدود راصد بود دیگه
Last edited by ahwazp30; 23-09-2014 at 00:16.
منظورم ۲۵۶ بود.
البته شما هم پُر بیراه نیست حرفتون.احتمالش زیاده سرعت همون سرعت اسمی سرویس باشه
اگر دیدم همون سرعت اسمی بود یعنی ۳۲ تا میداد احتمالا ۲۵۶ رفاتک رو تنظیم کنم
سلام دوستان ... رفاتك سرويس هاي نا محدود KB512 و ١Mb اش سرعت دانلودشون چقدره ؟ پينگش هم با سرويس هاي محدود تفاوت داره ؟
ممنون
Sent from my iPad using Tapatalk
میل خودته داداش ولی رفیقم 3ه ماه پیش از راصد نامحدود 512 گرفته بود گفت همون 64 تا رو میداده 128 هم که من دارم اکثرا 14 هست و کم پیش میاد به 16 برسه پس احتمالا 256 هم اسمیه .راصد خیلی خسیسه غیر ممکنه سرعت رو بیش تر بزاره .اگه گرفتی حتما تست رو اینجا بزار ببینیم وضعیتش چه طوره .
256 نامحدود آلفانت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم اکانت تست رو روی 256 نامحدود ببندن
سرعتش پایینه قیمتشم حدودا 73 هزارتومانه
سیگنال هم عالیه -63 است و سی سی کیو 98 درصد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by imanparsa; 23-09-2014 at 12:54.
این رو دیگه نمیدونم باید از بخش فروش سوال کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)