تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 752 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز دستت درد نکنه واقعا راهنمایی های خوبی کردی راستش اصلا نمیخوام برم سمته زینهایسر
    من پلیرم walkman x1050 هستش به نظر شما با akg خوب جواب میده ؟
    در ضمن الان کودوم مدل بهتره بگیرم 518DJ یا 518LE

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

راستی این درایو کردن یعنی چی؟

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قصد دارم هدفون فول سایز تا نرخ 40-50 تومان بخرم
    چون من از هدفن به مدت طولانی استفاده میکنم برای عدم خستگی گوش میخوام هدفونی باشه که به لاله گوش فشار نیاره
    از طرفی هدفونی نباشه که صدا رو درز بده
    (منظور من نویز کنسلینگ نیست فقط نمیخوام وقتی صدا رو بلند می کنم از گوشی درز کنه بیرون)
    بنظر شما چی خوبه ؟

راستی در همین نرخ قیمت چه هدفون نویز کنسلینگ خوب هستش؟
    با این بودجه فکر می کنم سری HQ کریتیو رو بتونی بگیری و یکی دو مدل مدل از سونی... اما نه نمیشه راحتی قطعی اش رو تضمین کرد و نه درز نکردن صدا رو.. علتش هم اینه که فول سایز های خوب در این رده کمیابه .. باید بری سمت 70-80 تومن حداقل تا کارای AKG بیاد تو دسترست ... و نزدیک به 100 تومن تا کارای سن هایزر رو بتونی بگیری...

//

NC های (نویز کنسلینگ) 40-50 تومنی، اگه مجدداً فول سایز منظورته، من یه مدل NC7 سونی رو می شناسم که البته باز گرونتر از 60 تومنه .. ضمن اینکه صفحات قبل توضیح داده ام که چرا خریدشون توصیه نمیشه (هم مساله جنس نویزی که کنسل می کنن - هم مساله کاربرد)
    از بین ex300 و ep830 یکی رو میخرم
    باید برم از نزدیک یه امتحانی بکنم {قیافه و صدا}
    ممنون
    ایشالا ..

EX300 از نظر من سرتره ... هرچند گرونتر.

3. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز دستت درد نکنه واقعا راهنمایی های خوبی کردی راستش اصلا نمیخوام برم سمته زینهایسر
    من پلیرم walkman x1050 هستش به نظر شما با akg خوب جواب میده ؟
    در ضمن الان کودوم مدل بهتره بگیرم 518DJ یا 518LE
    ببین دوست من ,من نگفتم که سنایزر بد هست و بذار کنار گفتم که من به قیمتش شخصا پول نمیدم.
    px100 یکی از موفق ترین هدفون ها هست گاهی شما یک هدفون 20$ استفاده میکنی و به نتیجه بهتری میرسی تا یک هدفون 100$ پس رو قیمت نمیشه نظر داد قیمت جزء آخرین چیز هایی هست که در انتخاب یک هدفون مهم هست
    به نوعی اصلا ملاک نیست
    دوست عزیز ما سیمور جان یکی از منطقی ترین گزینه ها رو گفتند و تجربه ایشون از من خیلی بیشتر هست من فقط نظر شخصیم رو درباره خرید شخصی خودم رو گفتم
    من از شما یک سوال دارم یکی از بهترین مزیت های سونی مچ بودن هدفون و پلیر و هدفون پلیری مثل مدل مال شما نمیدونم شاید نزدیک 100 باشه میتونم بپرسم چرا شما میخواهی یک هدفون دیگه بگیری؟
    Last edited by peaceful1; 05-03-2010 at 22:51.

5. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    یه سووالی داشتم با قیمت 100 تا 150 تومن بهترین گزینه ای که می تونم از in ear ها بگیرم چی هست .
    در ضمن فقط متال گوش می کنم و برای creatine zen vision m میخوام.
    خودم اول یه crative ep 830 داشتم.کیفیتش خوبه ولی پدر منو در اورد اولا سریع داخلش کثیف میشه و باید با الکل بشوریش.جنسش هم خوب نیست حالا هم که فیشش اتصالی کرده و یه سمت قطعه.خیلی منو عذاب داد.
    در مورد akg هم من یه k271 دارم و به نظر من واسه متال خوب نیست و بدون هد فون امپلی فایر صداش تیزه.
    و واسه مولتی مدیا من از هدفون philips shp805 قدیمیم استفاده می کنم.
    واسه mp3 player که دارم چی پیشنهاد می کننید و از کجا تو تهران بخرم.
    به تشکر از راهنماییتون.

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یه مدلی که دوستان خیلی ها راضی بودن .. PX100 هستش از سن هایزر که حدود 70-80 تومن قیمتشه ...
    خب اگه بخوام از فول سایز ها به پرتابل ها تغییر عقیده بدم میتونم طبق ریویو ها به کیفیت صدای سری PX سنهایزر اعتماد کنم

اما قسمت های آسیب پذیرش چقدر مقاومه ؟ مثلا سیماش که مستقیما به هر دو رفته در برابر کشیدگی های ناگهانی یا خمیدگی شدید در محل اتصال ؟ و لولا ها که فکر کنم جزو مقاوم ترین قسمت های این هدفون باشن .
    75 خوبه واسه این هدفون ؟

نسخه دوم px 100 تو ایران موجود هست ؟ PX-100 II ؟ قیمتشو کسی میدونه ؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست من ,من نگفتم که سنایزر بد هست و بذار کنار گفتم که من به قیمتش شخصا پول نمیدم.
    px100 یکی از موفق ترین هدفون ها هست گاهی شما یک هدفون 20$ استفاده میکنی و به نتیجه بهتری میرسی تا یک هدفون 100$ پس رو قیمت نمیشه نظر داد قیمت جزء آخرین چیز هایی هست که در انتخاب یک هدفون مهم هست
    به نوعی اصلا ملاک نیست
    دوست عزیز ما سیمور جان یکی از منطقی ترین گزینه ها رو گفتند و تجربه ایشون از من خیلی بیشتر هست من فقط نظر شخصیم رو درباره خرید شخصی خودم رو گفتم
    من از شما یک سوال دارم یکی از بهترین مزیت های سونی مچ بودن هدفون و پلیر و هدفون پلیری مثل مدل مال شما نمیدونم شاید نزدیک 100 باشه میتونم بپرسم چرا شما میخواهی یک هدفون دیگه بگیری؟
    من هدفون میخوام ولی اون که رو دستگاه هست ایرفون هستش ولی کیفیتش خیلی خیلی عالیه من بهترین ایرفونه akg رو با واکمنم تست کردم قیمتشم 140 تومن بود به خوبیه ایرفونه فابریکش نبود ولی من الان یه هدفون میخوام

این ایرفونشه راستی ایرفونه از این بهترم داره سونی میخوام بگیرم چون این نویز کسنلینگ داره و فکر کنم یه کم تو کیفیت تاثیر داره
    Last edited by fabio montari; 06-03-2010 at 01:49.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه در باره این یه توضییح بدید

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سیگنال دیجیتال کار روش راحتتر هست چون صفر و یک هست کنترلش راحتر هست
    همه پلیر ها آمپلی فایر دارند
    و هر تغییری رو سیگنال آنالوگ راحت نیست یا کیفیت بی نقس نمیشه ولی خب تا فایل آهنگ که ماهیت دیجیتال داره وکد گذاری شده مثل اولش نشه ما نمیتونیم بشنویم پس باید رمزگشایی بشه وآنالوگ بشه
    این میگه من طی یک فرآیند ساده اعوجاج واغتشاش سیگنال خروجی (THD)رو کاهش دادیم بدین شکل که قبل از تبدیل سیکنال به حالت طبیعی به جای عبور اون از چیپ DAC اول اون رو از مدار تقویت کننده عبور دادیم. تا خروجی نهایی بهتری (با distortion کمتری) داشته باشیم. میگه مدار رو ساده تر کردیم تا سیگنال سالمتری از خروجی مدار خارج بشه چون هر چه مدار دستگاه پیچیده تر حفظ کیفیت سختتر.
    یکی از دلیل هایی که آمپلی فایر به طور غیر مستقیم کیفیت رو بالا میبره مدار بسیار خلاصه و ساده اون هست حتی مدل هایی آماده برای ساخت در منزل هم طراحی شده.
    Last edited by peaceful1; 06-03-2010 at 19:59.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه سووالی داشتم با قیمت 100 تا 150 تومن بهترین گزینه ای که می تونم از in ear ها بگیرم چی هست .
    در ضمن فقط متال گوش می کنم و برای creatine zen vision m میخوام.
    خودم اول یه crative ep 830 داشتم.کیفیتش خوبه ولی پدر منو در اورد اولا سریع داخلش کثیف میشه و باید با الکل بشوریش.جنسش هم خوب نیست حالا هم که فیشش اتصالی کرده و یه سمت قطعه.خیلی منو عذاب داد.
    در مورد akg هم من یه k271 دارم و به نظر من واسه متال خوب نیست و بدون هد فون امپلی فایر صداش تیزه.
    و واسه مولتی مدیا من از هدفون philips shp805 قدیمیم استفاده می کنم.
    واسه mp3 player که دارم چی پیشنهاد می کننید و از کجا تو تهران بخرم.
    به تشکر از راهنماییتون.
    بابا! zvm!! .. ایول! ...

in ear خوب براش به نظرم یکی EX300 هستش (سونی - کمان رایانه داره - باید حدود 100 باشه) ... اگه گیر نیومد Ex85 (باز سونی) هم می ارزه ...

CX300 از سن هایزر (70 تومن) هم دیده شده.. مدل خیلی خوبیه .. اما بعنوان یک امضا در کارهای سن هایزر، روی فرکانس بالا (مثل گیتار و وکال که خب در متال اهمیت داره) شاید بهترین گزینه نباشه...
    خب اگه بخوام از فول سایز ها به پرتابل ها تغییر عقیده بدم میتونم طبق ریویو ها به کیفیت صدای سری PX سنهایزر اعتماد کنم

اما قسمت های آسیب پذیرش چقدر مقاومه ؟ مثلا سیماش که مستقیما به هر دو رفته در برابر کشیدگی های ناگهانی یا خمیدگی شدید در محل اتصال ؟ و لولا ها که فکر کنم جزو مقاوم ترین قسمت های این هدفون باشن .
    75 خوبه واسه این هدفون ؟

نسخه دوم px 100 تو ایران موجود هست ؟ PX-100 II ؟ قیمتشو کسی میدونه ؟

ممنون.
    Px100 هدفون پرتابل خیلی خوبیه..

بله - مساله ظرافت و اینکه شاید مقاومترین هدفون نباشه مطرحه ..

75 خوبه..

من ندیده ام .. همون دو مغازه ای که در این تاپیک مطرح شده رو باید پی بگیری (سرچ کن)

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

به نظر شما PX-100 II به اندازه PX-100 مدل موفقی هست ؟
    همینقدر که اسم PX-100 روش هست داره از اعتبار اون استفاده میکنه
    از مزایاش هم علاوه بر ظاهر بهترش میشه به یک طرفه بودن سیم هدفونش اشاره کرد (من کلا مشکل دارم با دوتا سیم ! )
    از نظر پاسخ فرکانسی و سایر مشخصات فنی هم طبق گراف های Headphone.com با مدل قبلی برابری میکنه.

یه جایی دیدم که همراه این هدفون یه کیسه برای حمل و نقل داده شده ، حرفی از قاب سخت زده نشده بود . آیا قاب هدفون رو از روی این مدل برداشتن ؟

اگه از این فروشنده * بگیرم حدود 95 تومن پام می افته تا برسه دستم. (به نظر شما معتبر هست ؟ جنس تقلبی نندازن بهمون )
    فروشنده :
    کد:
    ارزششو داره ؟ هرچند که اگه از مغازه هم بگیرم ارزون تر از این نمیشه ، با توجه به قیمت 89 دلاری سایت Sennheiserusa.com

بعد نوشت :

مثل اینکه جدی جدی همراهش کیسه میدن
    کد:
    دوستانی که مجهز به فناوری چیز شکن هستند میتونن تصاویر Unpacking این محصول رو در فلیکر ببینن
    کد:
    یه سوال

همه ی هدفون های سنهایزر ساخت چین هستند ؟

مرسی
    Last edited by ali_3d; 08-03-2010 at 01:09. دليل: عدم عملکرد کد URL

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •