تو سایت فیفا همچین چیزی نیست
اینو از کجا گرفتین؟ اونجا نگفته از کجا گرفته؟
درست بودن یا نبودنش مهم نیست
میخوام ببینم لباسای تیم هموناست یا نه
تو سایت فیفا همچین چیزی نیست
اینو از کجا گرفتین؟ اونجا نگفته از کجا گرفته؟
درست بودن یا نبودنش مهم نیست
میخوام ببینم لباسای تیم هموناست یا نه
از فیفا :
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛با اعلام رسمی فیفا،تیم ملی ایران در رقابت های جام جهانی یک بار پیراهن قرمز خواهد پوشید و دو بار هم پیراهن سفید را به تن خواهد کرد.
حالا این اعلام فقط به فدراسیون یا رسانه های رسمی بوده یا غیره نمیدونم ولی درسته و پیراهن ها همینه !
وقتی بازیکنای با تجربه از کوره در میرن و با آرنج و استوک بازیکنای حریف رو خونین و مالین میکنن
از یه بازیکن جوون چه انتظاری دارین
نگران اخراج شدن صادقیان توی جام جهانی نباشید اونجا کسی تو زمین بهش نمیگه قلیونی
نگران کسایی باشید که ۷۰ درصد فوتبالشون بر اساس خشونته و کارنامشون پر از کارت قرمزه
برای پرسپولیسیا بد هم نشد
حالا این پیام با این انگیزه وحشتناک توی لیگ بعدی دیدن داره
من فکر نمیکنم اصلا تیم ملی توی جام جهانی به بازیساز نیاز داشته باشه !
با این که استقلالی هستم البته به نظرم صادقیان میتونست دعوت بشه .. حتی اگه بازی هم نمیکرد .. بلاخره تجربه خوبی میشد
ولی در کل اینجوری که به نظر میرسه سبک بازی کیروش اصلا نیاز به بازیساز نداره ...
احتمالا مثل سه بازی آخر مقدماتی که تاکتیکیش خیلی هم خوب جواب داد با 5 مدافع و دو هافبک دفاعی مشخص بازی میکنیم .. سه بازیکن هجومی هم دژاگه و گوچی که قطعیه ... امیدوارم به جای شجاعی از جهانبخش یا سردار آزمون استفاده کنه ! تیم کاملا دفاعی و چشم به ضد حمله ها و ضربات ایستگاهی !
البته هنوز یکم زوده در مورد ترکیب صحبت کرد ولی با توجه به مهره های دعوت شده به نظرم این روش رو در پیش خواهیم گرفت ...
+
به شخصه بیشتر منتظر اینم که جام جهانی تموم بشه و بعدش یه خونه تکونی اساسی تیم ملی داشته باشه .. اشتیاقم برای دیدن بازی های بازیکنان جوون که بعد از جام جهانی بدون هیچ بهونه ای میشه ازشون استفاده کرد بیشتر از دیدن بازی افرادی هست که مدت هاست شایسته نبودن خودشون رو ثابت کردن با بازی های دلنچسبشون !
نه. زياد بازيهاشو دنبال نكردم. از نظر من نه تنها بازيهاي پرسپوليس بلكه كل ليگ هيچ جذابيتي نداشت كه وقتمو براي ديدنش هدر بدم؟!
ولي اين جبهه گيري شما در مورد صادقيان عليه من بي مورده. من هم با وجود تمام مسائلي كه بوده جاشو در تركيب تيم ملي خالي ميدونم. كمي با دقت پست منو بخون.
البته قبول دارم كه حذف شدن از تركيب تيم ملي در آستانه جام جهاني خيلي براش سخته ولي برخورد بعد از دعوت نشدنش هم نشان از نداشتن تعادل روحي است.
من آينده اين بازيكن رو چيزي شبيه مجتبي جباري تصور ميكنم.
.
اسامي مليپوشان در اردوهاي تهران و اتريش اعلام شد
اسامي بازيکنان دعوت شده به تيم ملي فوتبال ايران جهت حضور در اردوهاي تهران و اتريش توسط کارلوس کيروش اعلام شد که نام تمامي لژيونرهاي شاغل در فوتبال اروپا در اين فهرست ديده ميشود.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي بازيکنان دعوت شده به تيم ملي جهت حضور در اردوهاي آمادهسازي در تهران و اتريش را به شرح زير اعلام کرد:
سيدجلال حسيني، حسين ماهيني، محمدرضا خلعتبري، مهرداد پولادي، رضا حقيقي (پرسپوليس)، رحمان احمدي، مهدي شريفي، احسان حاج صفي (سپاهان اصفهان)، هاشم بيگزاده، اميرحسين صادقي، آندرانيک تيموريان، خسرو حيدري (استقلال تهران)، احمدآل نعمه (نفت تهران)، قاسم حداديفر و محمدرضا خانزاده (ذوبآهن اصفهان)، کريم انصاريفرد (تراکتورسازي تبريز)، پژمان منتظري (ام صلال)، رضا قوچاننژاد (چارلتون)، سوشا مکاني و بختيار رحماني (فولاد خوزستان)، جواد نکونام (الکويت)، عليرضا جهانبخش (نايخمن هلند)، اشکان دژاگه (فولهام)، مهرداد بيت آشور (ونکوور)، مسعود شجاعي (لاس پالماس)، دانيال داوري (اينتراخت)، عليرضا حقيقي (اسپرتينگ پرتغال)، سردار آزمون (روبين کازان)
بنا بر اعلام کادر فني بازيکنان بايد راس ساعت 15:30 روز پنج شنبه خود را به کادر فني تيم ملي در هتل ازادي معرفي کنند.
90
.
.
90/ هم به خودمان فرصت دهيم هم به کيروش
کيروش پيشنهادي را براي تمديد قراردادش داده که ظاهرا مبلغش بيشتر از انتظار است.
البته فدراسيون فوتبال اعلام کرده «درست که توانايي پرداخت پيشنهاد مالي کيروش را نداريم اما از او تخفيف ميگيريم تا همچنان با تيم ملي ايران باشد.»
اين تعارفها فعلا نقل محافل رسانهاي است و در اين بازارگرمي معلوم نيست کيروش حرفش را به کرسي مينشاند يا آنکه کفاشيان با آن لبخندهاي روي اعصاب! مرد پرتعالي را مجاب به تخفيف دادن ميکند.
اگر چه ما معتقديم براي فوتبال ما مربيان حرفهاي مانند کيروش مثل نان شب واجب است تا در فوتبال ما جريان ساز باشند اما از فدراسيون فوتبال ميخواهيم فعلا عجله براي توافق و اخذ تخفيف از کيروش نداشته باشند و خود کيروش هم فعلا دندان روي جگر بگذارد زيرا ممکن است اکنون تصميمي را بگيرد که بعدا پشيمان شود و احتمالا نتواند در ليگهاي اروپايي تا چند سال ديگر مربيگري کند.
منطق به طرفين ميگويد حداقل تا پايان جام جهاني برزيل دست نگاه دارند. بدون تعارف بنويسيم ماندن يا نماندن مرد پرتغالي به نتايجي که در جام جهاني ميگيريم ارتباط مستقيمي دارد.
شک نکنيد اگر تيم ملي انتظارات را برآورده نکند، افکار عمومي حتي نمايندگان مجلس حامي فوتبال با قيمت معمولي هم اجازه ادامه همکاري را نميدهند و آن وقت است که براي مربيان وطني سوت بلبلي ميزنند اما روي ديگر سکه موفقيت وکسب نتايج آبرومند در برزيل است که آن وقت از فدراسيون بگير تا وزارت ورزش و البته افکار عمومي و رسانهها همگي تا پاي جان براي تمديد قرارداد با کيروش آن هم با قيمتي که او گفته ايستادگي ميکنند تا اين اتفاق فرخنده رخ دهد!
بنابراين بحث هايي که ميبينيم و مي شنويم حداقل در اين مقطع ضروري به نظر نمي رسد. باز هم نبايد فراموش کنيم در اين مورد بخصوص حداقل تصميمگيرنده اصلي فدراسيون فوتبال و کفاشيان نيست زيرا وقتي قرار باشد اين مبلغ از جيب وزارت ورزش پرداخت شود، قطعا اين وزارتخانه خود را محق ميداند تا حرف اول و آخر را بزند. به هر شکل فستيوال جام جهاني محک بسيار خوبي براي فوتبال ما و البته کارلوس کيروش است تا با تيمي متوسط نشان دهد در برابر غولهاي فوتبال دنيا از جمله آرژانتين چه هنري در آستين دارد و اگر بتواند همانطور که فيفا اعلام کرده يکي از مربيان تاثيرگذار اين جام است، عمل کند آن وقت قصه کاملا فرق خواهد کرد و نه تنها ايران بلکه باشگاههاي اروپايي براي جذب او سر و دست ميشکنند. اينجاست که ديگر نام کيروش در دنياي فوتبال تبديل به يک «برند» ميشود.
.
کاش قبل از جام جهانی با کی روش هر طور شده تمدید کنن . نه به خاطر اینکه کی روش مربی خوبی باشه . بیشتر به خاطر اینکه تیم محکمتر بره جام جهانی . قضایای اون سال 2006 پیش نیاد خوبه . هر چند کی روش به خاطر ابروش هم که شده تلاشش رو حتما میکنه .
احتمالا هم همینطور بشه . اگه ترکیب رو نگاه کنی میبینی که مدافع زیاد دعوت کرده و حتی یه بازیکن با پست تخصصیه CAM نداریم . پس احتمال داره با توجه به حریفامون تو جام جهانی از این ترکیب استفاده کنیم که به نظر خود من موثر هم واقع میشه .
این مربی های پرتغالی هم فقط و فقط تو بازی ها یه اتوبوس اندازه دایناسور میزارن جلوی دروازه و تموم![]()
این بازیکن نایمخن چیه اسمش ؟ میگن کولاک کرده ؟
تکلیف دروازبان چی میشه آخرش؟ دانیال داوری که فکر کنم میرزاپور رو روسفید میکنه نه ؟ دروازه بان خوب کیه توی ایران ؟
شجاعی هم که امیدوارم بیشتر از یک نیمکت نشین نباشه !
ولی شخصا از نظر سخت افزاری تیم قابل قبولی رو میبینم و بهش امید دارم... مربی مون بین المللی ... گوچی و دژآگه و اینطور که بوش میاد چند دو رگه ی نام نا آشنای دیگه در خط حمله ، دو هافبک محکم نکونام و تیموریان ... جلال حسینی و مهرداد پولادی و پژمان منتظری از خوبهای دفاع ایران ... احسان حاجی صفی و خسرو حیدری و چند جوون خوب دیگه.... فقط دروازه بان خوب میمونه و نبود یک پلی میکر توانا ... جباری هم بازیکن نبود ... بود و نبودش زیاد توفیقی نداره ... اون ژاپنیه خوب بود ... خوب حرفی هم زده بود. گفته بود اگه بیام ایران باید بادی گارد برام استخدام کنید :lol:
Last edited by tabalooga; 07-05-2014 at 01:08.
یعنی شجاعی تو تیم ملی باشه و پیام صادقیان نباشه ؟
واقعا مسخرست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)