نباید سردار بزاره قهرمانی قصر در بره
آقا اتفاقی میوفته فغانی و قهرمانی برای استقلالو پرسپولیس دیگه سوت نزنن؟؟؟
نباید سردار بزاره قهرمانی قصر در بره
آقا اتفاقی میوفته فغانی و قهرمانی برای استقلالو پرسپولیس دیگه سوت نزنن؟؟؟
یه بازی رو اومدم از اول درست ببینم جناب قهرمانی خرابش کرد!فکر میکنم اصلا صلاحیت قضاوت نداره از نظر روحی و روانی خیلی غیر طبیعی پرخاشگره برای داور که باید صبور و خوش اخلاق باشه و با رفتارش تنش رو بین بازیکنها کم کنه برعکس ایشون انگار دعوا داره با همه بازیکنها چه تذکر و صحبت عادی بگیر چه کارت دادن!اینم از وضعیت قضاوتش تا جایی که اطلاع دارم تو شرایطی که دو بازیکن هر دو دارن نیرو وارد میکنن برای جاگیری و تصاحب توپ هیچ خطایی وجود نداره!بارها و بارها دیدیم تو ضربات شروع مجدد مثل کرنر چنین تنه به تنه و درگیری های سر جاگیری داور قبل از زدن ضربه تذکر میده به هر دو بازیکن حتی بعدش بازم به هردو تذکر میده که درگیر نشید زا دست استفاده نکنید و ضربه تکرار میشه تازه تو خیلی زا موارد به نفع مدافع سوت میزنه داور و خطای مهاجم رو میگیره!نه پنالتی!!! بازیکن سپاهان نه مالک قطعی توپه نه موقعیت 100% گل داره خطا اشتباه بود کارت قرمز اشتباه تر!
در هر صورت داوری ما هم در سطح لیگمونه ... این دو هفته جالب بود استقلال و ذوب آهن به اون شکل اشتباهات و امروز پرسپولیس و سپاهان !فرصت خوبی بود برای پرسپولیس که جایگاهش رو تو تیمهای بالانشین تثبیت کنه ...
از داوری که بگذریم دیگه درست ندیدم رو ولی هنوز تو بازی سازی ضعفه بدون نوری با نوری اینجوری بی فایده هست که خلعتبری و سید صالحی انقدر عقب بیان برای توپ گیری ...
رویانیان: باید محرومیت داور بازی شفاف اعلام شود / قهرمانی در دربی فصل گذشته سه پنالتی ما را نگرفت ، اشتباه تا چه حد؟!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: آقایان! معلوم است در پشت صحنه فوتبال چه می گذرد؟
محمد رویانیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اشاره به اشتباه داور بازی پرسپولیس با سپاهان گفت این چه اشتباهاتی است که علیه پرسپولیس رخ می دهد. در دقایق ابتدایی بازی به بازیکن ما فن کمر میزنند اما پنالتی به ضرر پرسپولیس اعلام می شود و تیم ما را 10 نفره میکنند. من حتی قصد دادن پاداش به بازیکنان پرسپولیس به خاطر اینکه 10 نفره گل نخوردند داشتم. چرا می آیند و قبل از بازی بنر نصب می کنند که باید به داور احترام گذاشت. این اتفاقات وقتی با اشتباه محرز داور همراه می شود هزار و یک ابهام و علامت سوال به وجود می آید که یعنی چه؟ در پشت صحنه فوتبال چه می گذرد. من حق دارم به این اتفاقات مشکوک باشم باید محرومیت داور بازی به طور شفاف اعلام شود. پنهان کاری نداریم در غیر این صورت بنده هیچ مسئولیتی نمیپذیرم و به همه پرسپولیسیها اعلام میکنم که انتظار قهرمانی از پرسپولیس نداشته باشند. این همان داوری است که در دربی فصل گذشته سه پنالتی پرسپولیس را به گفته سه کارشناس داوری نگرفت. اشتباه تا چه حد؟! مگر هواداران ما تا کی باید صبوری کنند؟! ما چگونه باید پاسخگوی آنها باشیم؟!
رویانیان در پایان گفت: نامی از داوری نمیبرم اما فصل گذشته قبل از یک بازی حساس ساعت 10 صبح داور بازی گفته بود بیایید در خیابان فلان آدرس 60 میلیون تومان به من بدهید تا بازی را به نفع شما تمام کنم، فوتبال ما این است که می بینید. این مثال را زدم تا خیلی ها که از پشت پرده فوتبال آگاه نیستند آگاه شوند بیش از این چیزی نمیگویم همین مثال کافی است چیزی نمانده بود که این اتفاق رخ دهد که بنده مطلع شدم و جلوی چنین فاجعه ای را گرفتم. چرا باید چنین باشد من به داوران شریف کشورمان که سالم کار می کنند و همه فشارها را تحمل می نمایند تعظیم می کنم و احترام می گذارم اما برخی مسائلی وجود دارد که خیلی ها از آن آگاه هستند و می خواهند چشم های خود را به روی واقعیت ها ببندند تا فوتبال با همین حالت .پیش برود. چرا؟! تا کی باید این اتفاقات رخ دهد؟
وقتی نمیتوانی فوتبالی نتیجه بگیری چه باید گفت؟!/کمیته انضباطی من را احضار میکند
دایی: آقای قهرمانی اگر شما داوری من پورفسور داوریام/ در این پنالتی خیلی چیزها تاثیر داشت
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: میدانستم به آن طرف غش میکند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی دایی پس از شکست دو بر صفر مقابل سپاهان اظهار داشت: چیز خاصی نمی توانم بگویم . بعد از دقیقه 2 ما را 10 نفره کردند و این خودش گویای همه چیز است. از دیشب می دانستم که قهرمانی به آن طرف غش کرده است.
وی افزود: اگر قرار بود از دقیقه 2 ،10 نفره شویم ای کاش این را به ما می گفتند زیرا همه برنامه های ما بهم ریخت.
دایی تصریح کرد: در دقیقه 2 تمام کارشناسان دیدند که ابتدا شجاع خلیل زاده مرتکب خطا شد اگر حرف بزنم فردا جریمه و محروم میشوم هر کاری میخواهید بکنید اما میدانستم قهرمانی به آن طرف غش کرده است و کار خودش را کرد. 10 نفره بازی کردن مقابل تیمی مثل سپاهان واقعا سخت است. اما به غیرت بازیکنانم تبریک میگویم آنها هر چه داشتند در زمین گذاشتند. اما وقتی نمیتوانی فوتبالی نتیجه بگیری چه باید گفت؟
سرمربی پرسپولیس افزود: امثال من اگر دهان باز کنند همه چیز را میگویند. آقای قهرمانی ما خیلی چیزها میدانیم اما فردا کمیته انضباطی من را احضار میکند. من که شماره حساب رفقایت را نمیدانم و رفقایت را نمیشناسم. ولی میدانم دراین پنالتی خیلی چیزها تاثیر داشت.
سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: آقای قهرمانی اگر شما داور هستید من پروفسور داوری هستم. هرکسی یک سوت دستش گرفته و داوری میکند. فردا داوران علیه من موضعگیری میکنند اما من دیشب با همکارانم در کادر فنی جلسه گذاشتم و به آنها گفتم که قهرمانی به آن سمت غش کرده است. شجاع خلیلزاده سالتو زد داور برای آنها پنالتی گرفت و در نهایت این نتیجه رقم خورد و من باید پاسخگوی میلیونها هوادار پرسپولیس باشم.
دایی خطاب به داور مسابقه گفت: آقای قهرمانی اگر قرار بود ما را 10 نفره کنی حداقل اواخر نیمه اول یا اوایل نیمه دوم این کار را انجام میدادی تا این همه به تیم من فشار نیاید. همه میدانند او چند پنالتی را برای پرسپولیس نگرفته است. در برنامه 90 هم کارشناس تیم رقیب را برای کارشناسی میآورند. تا زمانی که برنامه 90 و 80 و 70 برای فوتبال ما تصمیم میگیرند وضع همین است. باید در فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ مشکلات فوتبال حل شود. با این شرایط فوتبال ما سالم نمیشود.
دایی در پاسخ به سوال خبرنگاری که منظور از شماره حساب دادن اتهام به تیم سپاهان است، گفت: شما منظور من را به خوبی درک کردید. من که عضو سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی نیستم که خیلی چیزها را بدانم. خیلی چیزها گفته میشود. کدام داور در کجای دنیا در دقیقه 2 پنالتی میگیرد و بازیکن حریف را اخراج میکند؟ جمع کنید این برنامهها را مطمئن باشید من حرفهایی دارم اما از سالن که بیرون بروم کمیته انضباطی من را احضار میکند اما حرف این است دو دو تا چهار تا میشود.
وی ادامه داد: خیلی از داوریهای این آقا را چک کنید که کار غیرمعمول انجام داده است. در آن صحنه داور میتوانست به شجاع خلیلزاده و بازیکن ما کارت زرد بدهد و قائله را ختم کند. من نمیدانم ایکس و ایگرگ با قهرمانی رفیق هستند یا نه. اما این به آن زنگ میزند آن یکی به این پیغام می دهد من این چیزها را نمیدانم.
به گزارش فارس، در این لحظه مدیر رسانهای پرسپولیس زیر لب به دایی گفت بهتر است این بحث را جمع کنیم که دایی پاسخ داد:باید این بحثها مطرح باشد تا کی باید سکوت کنیم.
وی در مورد اینکه یعنی برنامه 90 و مسائل داوری علیه اوست، گفت: نه، من چنین حرفی نزدم.
توی این بازی هم دفاع خیلی خوب بود اگه یه بار دیگه بازی رو با اعصاب آروم ببینید متوجه میشید که سپاهان حتی با یه بازیکن بیشتر و حتی در شرایطی که پرسپولیس نیمه اول رو کامل با سه مدافع بازی کرد فقط تا پشت 18 میتونست بیاد و از اونجا به بعد به جز چنتا شوت و چنتا سانتر از کناره ها چیزی نداشت
سپاهان تا زمانی که پرسپولیس انتحاری بازی نکرد موقعیت گل 50 درصد هم نداشت
...........................
نیلسون 7 .... به جز گل دقیقه آخر که البته 3 به 1 بود واقعا اشتباه خاصی نداشت
نورمحمدی 5 .... توی اون فضا که تمام تیم از نظر روحی و بدنی افت کرد نتونست با آرالمش بازی کنه
سید جلال 8 .... واقعا ستودنی بازی کرد چقدر توپ قطع کرد
بنگر 8 .... خداییش یه بار دیگه بازی رو ببینین چقدر دوید هم تو حمله شرکت میکرد هم تو دفاع یکی دو صحنه تو جریان بازی تا 18 قدم سپاهان جلو رفت
ماهینی 6 .... بهتر از بازیهای قبل بود اما هنوزم خانزاده رو بهش ترجیح میدم
کفشگری 6 .... بازی با 10 نفر بهش خیلی فشار آورد بیشتر زمان بازی انرژیش برای تخریب بازی حریف و دفاع هدر رفت اما واقعا خیلی دوید
دهنوی 6 .... اونم دقیقا مثل کفشگری
خلعتبری 6 .... خیلی دوید اما با رفتن صادقیان تنها شد و خسته
عالیشاه 6 .... نیمه اول برای پر کردن جای میثم خیلی دوید و سعی کرد هم تو دفاع شرکت کنه هم نیم نگاهی به ضد حملات داشته باشه به همین خاطر نیمه دوم خسته به نظر میرسید
صادقیان 6 .... قربانی بزرگ قهرمانی
سید صالحی 6 .... داور با اشتباهش تمام بخش هجومی تیم رو از کار انداخت اصلا بازی پرسپولیس شکل نگرفت
شاکری 6 .... با اینکه تیم تحت فشار بود اما توی تک صحنه ها خوب بود
نوروزی 5 .... فقط فرصت کرد بجنگه
دم همه بازیکنا گرم خسته نباشن با اینکه بهشون شک وارد شد و نظمشون همون اول بازی خراب شد اما بازم تا موقعی که ریسکی بازی کردن موقعیت گل چندانی گیر سپاهان نیومد
اونوقت اقای تاج نمیتونه تیم اصفهانی به کورس رقابت برای قهرمانی برگردونه دلیلش اینه
نیمه نهایی فینال جام حذفی چند سال قبل پنالتی دقیقه 85 که برای سپاهان گرفت فقط این آقا اون پنالتی تشخیص داد در کل ایران
وقتی سر یک بازی خاص مثل سپاهان - پرسپولیس یک داور فقط و فقط اشتباهاتش همیشه طی بازیهای رو در رو دو تیم به ضرر پرسپولیس بوده این که دیگه سهوی نیست عزیز
Last edited by clau; 21-09-2013 at 00:17.
قهرماني در دادن کارت قرمز و پنالتي اشتباه کرد
کارشناس داوري فوتبال ايران گفت: تصميم محسن قهرماني در ديدار پرسپوليس و سپاهان در دادن کارت قرمز و گرفتن پنالتي به سود سپاهان اشتباه بود.
هوشنگ نصيرزاده در مورد اخراج ميثم حسيني توسط محسن قهرماني و گرفتن پنالتي به سود سپاهان، عنوان کرد: کاملا مشخص بود که بازيکن سپاهان در آن صحنه با يک فن کمر شبه به کشتي گير ها باعث سرنگوني ميثم حسيني شد اما داور بازي پشت به صحنه بود و اين ماجرا را نديد. بعد از حسيني ضربه اي را که داراي شدت نبود به بازيکن سپاهان زد که داور اين صحنه را ديد و يک کارت قرمز به بازيکن پرسپوليس داد که کاملا اشتباه بود. چرا که نيرويي در آن ضربه وجود نداشت و دوم اينکه تعريف لگد زدن اين است که شما با قسمتي که درون کفش قرار مي گيرد به بازيکن ضربه بزنيد نه با ساق پا به همين دليل داور بازي در اعلام پنالتي دچار اشتباه بزرگي شد او بايد از کمک داور خود ماجرايي را که نديده است را مي پرسيد اما او بدون مشورت اين تصميم را گرفت و به عقيده من دچار ماجراجويي شد چون هم اخراج و هم پنالتي اشتباه بود.
به نقل از فارس، وي افزود: منصفانه اين بود که به دو بازيکن کارت زرد مي داد و يک ضربه آزاد مستقيم به نفع پرسپوليس گرفته مي شد اين صحنه انقدر تاثير داشت که يکبار پنالتي را تکرار کرد و در صحنه هاي بعد نيز در مسير توپ ها قرار مي گرفت و در دو مورد از قطر حرکتي خود خارج و به کمک داورها نزديک شد ولي به نظر مي رسيد خونسردي خود را حفظ مي کند. اشتباه تصميمات داور به اين دليل مهم مي شود که او در دقايق اوليه اين پنالتي و کارت قرمز را تصميم گيري کرد.
فنايي: قهرماني خطاي بازيکن سپاهان را نديد
داور بينالمللي فوتبال ايران ميگويد محسن قهرماني بايد ابتدا خطاي بازيکن سپاهان بر روي ميثم حسين را اعلام ميکرد.
محمد فنايي درباره اخراج ميثم حسيني و اعلام پنالتي به سود سپاهان گفت: پيش از اينکه ميثم حسيني بر روي بازيکن سپاهان خطا کند، اين خطا از سوي بازيکن سپاهان اتفاق افتاد اما چون قهرماني اين صحنه را نديد در صحنه بعدي خطاي مدافع پرسپوليس را ديد و او را اخراج کرد.
به نقل از ايسنا، او گفت: اگر بخواهيم به تنهايي درباره صحنه خطاي ميثم حسيني قضاوت کنيم، تصميم قهرماني درست بوده اما چون ابتدا بازيکن سپاهان بر روي مدافع پرسپوليس خطا کرده بنابراين پيش از اعلام پنالتي و اخراج حسيني بايد خطاي بازيکن سپاهان گرفته ميشد که متاسفانه اين صحنه از ديد قهرماني دور ماند.
نظر سيار و رودنيل درباره تصميم قهرماني
دو کارشناس داوري تصميم محسن قهرماني در اعلام پنالتي به سود سپاهان و اخراج ميثم حسيني را اشتباه دانستند.
پرويز سيار ابتدا درباره تصميم قهرماني گفت: ابتدا چون تصوير آهسته پخش نشد متوجه نشدم چه اتفاقي افتاده که داور تصميم به اخراج بازيکن پرسپوليس و گرفتن پنالتي به نفع سپاهان کرده اما تصاوير آهسته کاملا گويا و واضح بود که بازيکن سپاهان فن کمر را به زيبايي زد و خطا ميبايست به نفع پرسپوليس اعلام ميشد. من تعجب مي کنم که داور چرا اعلام پنالتي کرد و چرا بازيکن پرسپوليس را اخراج کرد . اين اشتباه بزرگ در دقايق ابتدايي بازي علامت سوال بزرگي است و من نميدانم داور چگونه مي خواهد اين اشتباه خود را توضيح دهد.
به نقل از ايسنا، نوذر رودنيل هم در اينباره گفت: با توجه به اينکه خطاي اول توسط بازيکن سپاهان انجام شد، اعلام ضربه پنالتي به ضرر پرسپوليس، اشتباه بود. پخش تصاوير آهسته صحنهاي که منجر به اعلام پنالتي شد، با تأخير زياد از سوي تلويزيون صورت گرفت، اما پس از پخش آن، يک نکته مسلم بود، اينکه اعلام ضربه پنالتي از سوي داور بازي اشتباه بود.
مدرس داوري فوتبال خاطرنشان کرد: خطاي اول توسط بازيکن سپاهان صورت گرفت که بازيکن پرسپوليس را بدون آنکه توپ در کار باشد، به شکل آشکاري سرنگون کرد. حتي اگر داور اين صحنه را از دست داده باشد، کمکداور بايد به او کمک ميکرد. بايد خطاي بازيکن سپاهان گرفته ميشد و موضوع پنالتي کاملا منتفي بود.
غياثي: اشتباه قهرماني تاثيرگذار بود
کارشناس داوري فوتبال گفت: پنالتي و اخراج بازيکن پرسپوليس اشتباه تاثيرگذار داور بود.
رضا غياثي در مورد نحوه قضاوت محسن قهرماني در بازي پرسپوليس و سپاهان گفت: بازيکن سپاهان در دقيقه 4 مسابقه فن کمر خوبي را بر روي مدافع پرسپوليس اجرا کرد که اين مسئله در تصاوير تلويزيوني مشهود بود اما محسن قهرماني صحنه خطا را از زمان شروع آن نمي بيند و وقتي صحنه را ديد که بازيکن سپاهان فن کمرش را کامل کرده و حسيني را نقش زمين کرد.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: حسيني با بيملاحظگي لگدي به بازيکن سپاهان زد که اگر قهرماني زودتر صحنه را ميديد يقينا بايد به مهاجم سپاهان کارت زرد نشان ميدهد و نيازي به گرفتن پنالتي و اخراج ميثم حسيني نبود و اين اشتباهات محسن قهرماني در اين بازي تاثيرگذار بود.
کمتر صحنه ای بوده تا حالا که جمیع کارشناسا روش یه نظر داشته باشن.
واقعا دیگه اگه قرار باشه یه وقتی با این موجود برخورد قاطع بشه وقتش الانه
اگه درست یادم مونده باشه و اشتباه نکنم چند سال پیش هم یکی از داورا از بس که بد قضاوت کرد برامون و حرف شنید گفت دیگه داور بازیهای پرسپولیس نزارنش.البته شاید هم اشتباه میکنمآقا اتفاقی میوفته فغانی و قهرمانی برای استقلالو پرسپولیس دیگه سوت نزنن؟؟؟
شيريني: قهرماني بهترين داور جهان است
سعيد شيريني پس از شکست مقابل سپاهان اظهار داشت: محسن قهرماني بهترين داور آسيا و جهان است، او اصلا اشتباه نداشت و حتي ميتوانست دو بازيکن ما را اخراج کند.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: قهرماني برخلاف نظر ديگران تصميمات عجيب و غريبي نگرفت چون او فصل قبل هم همان داوري نيست که دو پنالتي براي ما مقابل استقلال نگرفت. من نميدانم هوشنگ نصيرزاده، رودنيل و برخي ديگر از کارشناسان چه دشمني با قهرماني دارند که اخراج ميثم حسيني را اشتباه خواندند.
سرپرست پرسپوليس افزود: راستي قهرماني اصلا لجباز نيست و با اين نحوه داوري حقش است تا در جام جهاني سوت بزند و از هر حيث شايسته است.
در شرايطي که از شيريني پرسيديم که آيا اين صحبتهاي شما جدي است يا شوخي، با ناراحتي تاکيد کرد: ما مگر نميتوانيم اعتراض جدي کنيم. مجبوريم تعريف کنيم شايد برخيها شرمنده شوند. من فقط يک خواهش از استاد قهرماني دارم و آن هم اين است که دليل اخراج ميثم حسيني و پنالتي سپاهان را براي ما تشريح کند. چون ما هر چه به مغزمان فشار آورديم هيچ چيزي را متوجه نشديم. من اين يک خواهش را از محسن قهرماني دارم.
ای ول داییسرمربی پرسپولیس افزود: امثال من اگر دهان باز کنند همه چیز را میگویند. آقای قهرمانی ما خیلی چیزها میدانیم اما فردا کمیته انضباطی من را احضار میکند. من که شماره حساب رفقایت را نمیدانم و رفقایت را نمیشناسم. ولی میدانم دراین پنالتی خیلی چیزها تاثیر داشت.
دمش گرم حرفشو بدون ترس زد حتی مدیر رسانه ای بهش گفته نگو این حرفا رو اما زده به سیم آخر
واقعا هم به آدم زور میاد به خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)