تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 138 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

عزيز من همه ي دنيا به اين قضيه اعتقاد دارن!يعني واقعا شما اختلاف زيبايي فوتبالي كه مثلا ليورپول و بروسيا ارايه ميدن يا حتي مادريد با چلسي درك نميكني؟"ديشيب هم مادريد نتيجه لازمه رو گرفت اما با يه بازي قابل قبول(از لحاظ زيبايي) و نه صرفا زير توپ...هنوز بازي هاي كسل كننده ليور چلسي در زماني كه بنيتس هم تو ليور بود يادم نرفته!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    آره، منم دقیقا اون بازی های چلسی لیور یادمه. دفعه اولش که بازی رفت صفر صفر شد تو استمفوردبریج، بازی برگشت لیورپول با همون گل معروف لوییز گارسیا برد. دفعه بعدش هم بازی رفت رو چلسی با گل جو کول برد، بازی برگشت دنیل اگر برای لیور گل زد و تو پنالتی لیور بردو همون بازی هم بود که شوچنکو رو تو لیست ۱۸ نفره هم نزاشته بود مورینیو. چهار تا ازکسل کننده ترین فوتبال های تاریخ بودن واقعا.

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من بر اساس واقعیت ها رای دادم نه بر اساس تعصب کورکورانه. واقعا شما فکر میکنی شانس چلسی با مصدومیت چک و جان تری، نبود لمپارد و میکل، آماده نبودن آزارد و اتوئو خیلی زیاده؟ خیلی دارین اتلتیکو رو دست کم میگیرین.
    مورینیو رو هم همه میدونن که تو بازی های بزرگ و حساس، دفاع اتوبوسی میچینه، دیگه نیازی نیست یه سری بیان اینجا بخوان واقعیتها رو منحرف کنن. با پورتو همینجوری قهرمان شد، اینتر رو همینجوری قهرمان کرد، با چلسی هم که همیشه این کار رو انجام داده، مورینیو مربی بزرگیه ولی سبکش اینجوریه دیگه یعنی طرفدار دفاع اتوبوسی و فوتبال قرن نوزدهمی.
    من جواب شما رو نمیدم .... جواب شمارو مورینیو توو بازی برگشت میده و میبینید که چلسی با اقتدار در فیناله ... اون وقت همین عکس میشه امضا که ببینید تعصب کرکورانه چیه ...

3. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

واقعا آدم بازی تیمهایی مثل دورتموند و لیورپول امسال رو میبینه، تازه میفهمه فوتبال یعنی چی. از دفاع اتوبوسی متنفرم.
    پس لطف کن از چلسی بکش بیرون و بشین بازیهای لیورپول و دورتموند رو ببین و حالشو ببر و بزار ما هم از دفاع اتوبوسیمون لذت ببریم

5. 9 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز دوباره اینجا رو حاشیه فرا گرفت با پستای طرفدارنماها !

برای بازی با لیورپول لمپارد و میکل که بازی اتلتیکو رو محرومن احتمالا بازی می کنن و ماتیچ و صلاح هم هستن
    اگه قراره به بازیکنا استراحت داده بشه فکر کنم همچین ترکیبی خوب باشه:

هیلاریو
    کول - آکی - ایوانویچ - کالاس
    ماتیچ - میکل
    ون خینکل - لمپارد - صلاح
    دمبابا

البته ون خینکل هم هافبک وسطه ولی دیگه بازیکنی نبود که بشه جاش گذاشت و مثلا میشه شورله یا ویلیان یا اسکار توی این پست بازی کنن ولی خب اونا توی ترکیب اصلی با اتلتیکو هستن
    ایوانوویچ هم دیگه مجبوری توی این ترکیب اوردم چون دیگه دفاع وسط دیگه ای نبود و کیهیل و لوئیز اگه استراحت کنن خیلی بهتره

برای بازی با اتلتیکو هم این ترکیب احتمالا استفاده میشه:

شوارزر
    کول - ایوانوویچ - کیهیل - آزپلیکوئتا
    لوئیز - رمیرس
    هازارد - ویلیان - شورله
    تورس

البته با وجود نبود تری میشه لوئیز به پست اصلیش یعنی دفاع وسط بره ولی خب هافبک وسط دیگه ای چلسی توی این بازی نداره و دیگه محکوم به استفاده از این ترکیبه
    توی این ترکیب بالا ممکنه جای شورله از اسکار استفاده بشه که به نظر من شورله کلا مفیدتر و تاثیرگذارتر می تونه باشه اونم مقابل یه تیمی فیزیکی و کلا همه جوره به کار تیم میاد
    البته هازارد هم ممکنه مصدوم باشه که در اونصورت دیگه هر جفت شورله و اسکار بازی می کنن

7. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اما من مورينيو واقعا ثبات داره.هميشه تيماش حداقل تا نيمه نهايي ميرسن..ناكامي مطلق كم داره..يادم نمياد تاحالا تيمي رو از چهارم كمتر اورده باشه پايين...امسال در چلسي هم خيلي خوبً كار كردهz..همين كه در دو جام هنوز تو كورس هست يعني موفقيت!

9. 4 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اما من مورينيو واقعا ثبات داره.هميشه تيماش حداقل تا نيمه نهايي ميرسن..ناكامي مطلق كم داره..يادم نمياد تاحالا تيمي رو از چهارم كمتر اورده باشه پايين...امسال در چلسي هم خيلي خوبً كار كردهz..همين كه در دو جام هنوز تو كورس هست يعني موفقيت!

منم گفتم مربی بزرگیه و موفق هم هست، فقط سبک بازی مورد علاقش اینجوریه دیگه، کاریش نمیشه کرد. همونطور که سیمئونه هم تیمش اصلا قشنگ بازی نمیکنه ولی الان مدعی اصلی لالیگاست و تو اروپا هم که عالی کار کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میشه شما تفاوت دفاع لایه ای و دفاع اتوبوسی رو برای ما توضیح بدهی تا ما از گمراهی در بیایم؟!! به نظر شما سیستم مدرن 8-1-1 که مورینیو استفاده کرد، جز دفاع اتوبوسی چه اسم دیگه ای داره؟
    واقعا آدم بازی تیمهایی مثل دورتموند و لیورپول امسال رو میبینه، تازه میفهمه فوتبال یعنی چی. از دفاع اتوبوسی متنفرم.

یعنی میشه از این به یعد شما رو تو تاپیک هواداران دورتموند و لیورپول ببینیم؟ یعنی واقعاً میشه؟

12. 7 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیلاریو
    کول - آکی - ایوانویچ - کالاس
    ماتیچ - میکل
    ون خینکل - لمپارد - صلاح
    دمبابا
    فکر کن، هیلاریو خوابشم نمیدید جلوی لیورپول شانس بازی داشته باشه
    فقط تو این بازی جای با، تورس نوک حمله باشه بهتره چون برای بازی با اتلتیکو گل لازم داریم

14. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یعنی میشه از این به یعد شما رو تو تاپیک هواداران دورتموند و لیورپول ببینیم؟ یعنی واقعاً میشه؟
    نه نمیشه . من همیشه طرفدار چلسی بوده و خواهم بود و از شماها خیلی بیشتر این تیم رو میشناسم و یه طرفدار منطقی و واقعی چلسی هستم نه طرفدار احساسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نه نمیشه . من همیشه طرفدار چلسی بوده و خواهم بود و از شماها خیلی بیشتر این تیم رو میشناسم و یه طرفدار منطقی و واقعی چلسی هستم نه طرفدار احساسی.

اگه خواهش کنیم چی؟
    یعنی این همه آدمی که میان تو این تاپیک متوجه نمیشن و احساساتی هستن و فقط شما درک درستی از فوتبال داری؟!
    دوست عزیز اگه نمیدونستی بدون چلسی تنها تیمه که تونسته تو جام قهرمانان این فصل از اتلتیکو تو زمین خودش امتیاز بگیره.
    در نظر داشته که بهترین مهاجم این فصل چلسی مصدومه (از بین همین مهاجم هایی داریم حالا مقایسه کن با مهاجمهایی که اتلتیکو داره فقط دیگو کاستا از مجموع کل مهاجمهای ما بیشتر گل زده!)! بهترین بازیکن خلاق تیم مصدومه، ایوانویچ که الان خیلی آمادس محروم بود به علاوه اینکه چک هم اوایل بازی مصدوم شد حالا تری میگیم اواخر بازی هیچی. فکر میکنی چندتا میتونن برن ویسنته کالدرون و اونجا امتیاز بگیرین؟ مورینیو 3 سال اونجا بود و با رئال بارها جلو اتلتکو بازی کرده و برده و هر کسی بهتر میشناسه اونجا رو.
    اگه فکر میکنی بازی دفاعی آسونه بهتره دوباره فکر کنی نظم تاکتیکی و استحکام دفاعی که چلسی داره رو هیچ تیمی نمیتونه داشته باشه توجه کن نمیتونه داشته باشه.
    فکر نکنم هیچکدوم از طرفدارای چلسی با توجه داشته های این قصلمون فکرشم میکردن که این فصل بتونیم تا این مرحله بالا بیام. منچستر سیتی با یه دوجین بازیکن بیشتر از ما تو همون مرحله اول حذفی حذف میشه.

نه دوسن عزیز شما طرفدار چلسی نیستی!

17. 8 کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •