احتمالا 10 مرداد نتایجتون میاد. اگر گفتند فلان ساعت نتایج میاد، مطمئن باشین چند ساعت زودتر میدهند. پارسال ساعت 4:35 صبح نتایج رو زدند. من خودم از ساعت سه و نیم داشتم رفرش می کردم! چه ساعتایی بود!
احتمالا 10 مرداد نتایجتون میاد. اگر گفتند فلان ساعت نتایج میاد، مطمئن باشین چند ساعت زودتر میدهند. پارسال ساعت 4:35 صبح نتایج رو زدند. من خودم از ساعت سه و نیم داشتم رفرش می کردم! چه ساعتایی بود!
فقط بچه هایی که امسال داوطلب بودند بگن سوال بیشتر شبیه کدوم آزمون بوده؟
من سنجش بودم ...
واقعا مشابه بود ...
میتونید سوالات سنجش رو در صورت امکان دانلود کنید (علوم انسانی) مثلا دقیقا سوالات اقتصاد سراسری با سنجش امسال همخوانی داشت امسال سوالات اقتصاد رویکرد حفظی داشت تا حل کردنی ... بر عکس سال های قبل ... و این قضیه دقیقا در آزمون های سنجش هر 3 مرحله جامع رعایت شده بود ... حتی سوالات ادبیات هم بسیار شباهت داشتند و ... در کل واقعا شباهت عینی مشاهده میشد .
معاون آموزشی وزیر بهداشت نحوه و شرایط پذیرش در پردیسهای خودگردان را اعلام کرد و گفت: پذیرش دانشجو در پردیسهای خودگردان از طریق کنکور سراسری و بدون انجام مصاحبه خواهد بود و فقط دانشجو باید ظرفیت مازاد را در آزمون انتخاب کند.به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشي دكتر سيد امیرمحسن ضیایی در گفتوگو با فارس، در رابطه با شرایط پذیرش در پردیسهای خودگردان گفت: رشتههای بینالمللی به پردیسهای خودگردان تغییرنام داده است البته با فعالیت بینالمللی دانشگاهها متفاوت است و دانشگاهها میتوانند همچنان دانشجو پذیرش کنند.وی ادامه داد: اما پردیسهای خودگردان به ظرفیت مازادی برمیگردد که طبق قانون برنامه پنجم توسعه میتواند در دانشگاهها ایجاد کرد و با دریافت شهریه از سوی دانشجو پذیرش را انجام داد.معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: بنابراین در پردیسهای خودگردان تا 50 درصد ظرفیت اصلی، دانشجوی مازاد به شرط تائید وزارت بهداشت انجام میشود البته به شرط اینکه شرایط تربیت این افراد در دانشگاه وجود داشته باشد. سقف شهریه را نیز وزارت بهداشت اعلام و هیأت امناء آن را تصویب میکند.وی تصریح کرد: پذیرش دانشجو در پردیسهای خودگردان از طریق کنکور سراسری انجام خواهد شد در حالی که قبلاً 5 برابر ظرفیت و با انجام مصاحبه پذیرش صورت میگرفت درحالی که اکنون برابر با ظرفیت موجود، دانشجو ظرفیت مازاد را انتخاب کرده و چنانچه در آن قبول شود بدون مصاحبه پذیرش خواهد شد.دكترضیایی گفت: نیاز نیست که این پردیسهای خودگردان در مناطق آزاد وجود داشته باشند بلکه میتوان در پردیسهای اصلی، دانشجو پذیرش شود.معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: پذیرش در پردیسهای خود گردان در دو نوبت مهر و بهمن و از امسال انجام خواهد شد.
دوستان من یه سوال درباره تعیین رشته دارم
من کنکور ریاضی رو دادم و هدفم رشته فیزیک خوندنه اونم فقط تو دانشگاه تهران
یعنی اگه روزانه یا شبانه فیزیک دانشگاه تهران نیارم انصراف میدم و میرم سال بعد(2سال جهشی خوندم)
الان یعنی تو تعیین رشته چون یه دانشگاه و یه رشته خاص مدنظرمه فقط باید اولویت اولمو بزنم روزانه تهران و اولویت دوممو بزنم شبانه تهران و بقیه اولویاتا هم بیخیال شم و همینطوری پر کنم؟؟؟؟
سلام
یک سری توضیحات هست که لازم میدونم ارائه بدم.
چرا؟ چرا رشته فیزیک دانشگاه تهران؟ ببینید من نمیدونم شما چقدر درباره دانشکده فیزیک دانشگاه تهران اطلاعات دارید، ولی شاید هدفتون از انتخاب اون این بوده باشه که هم فیزیک دوست دارم، هم شنیدم دانشگاه تهران جای باحالیه. خب دیگه عالیه همینو میزنم. نه جانم این طوری نیست.
دانشکده فیزیک دانشگاه تهران، یه ساختمون تنهاست و جو خودش و داره، اگر کسی به امید گذر هر روزه از اون پنجاه تومنی گنده! میخواد اونو انتخاب کنده، سخت در اشتباهه. یک ساختمون کاملا جدا و مختص به خودش داره.
اگر هدف دیگری دارید که خب من نظری ندارم. ولی شریف بهتره، امیرکبیر و بهشتی هم دانشکده های فیزیک بسیار خوبی دارند.
یه مسئله دیگه هم اینه که شما از انتخاب شبانه و روزانه دانشگاه تهران صحبت کردید. ببینید دوست من، دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی شبانه نداره. حداقل تا به حال که نداشته و شخصا از آینده بی اطلاعم.
اگر هم کسی حداقل هایی رو در نظر داره و به کم تر از اون حداقل ها رضایت نمیده، اصولا انتخاب رشته ای جز اون حداقل ها بی مورده. شما رشته / محل های مدنظرت رو اتخاب میکنی و بقیش رو اگر خالی موند، خالی میذاری. فقط باید کمی حساب و کتاب بکنی که اگر قبول نشم، ارزش یک سال پشت کنکور موندن رو داره؟ من میگم حداقل شما خیلی سطح بالاست، شریف، امیرکبیر و بهشتی رو هم حتما (حتما) انتخاب بکنید. جز اون رو میشه کمی بیشتر روش فکر کرد. هرچند من جای شما بودم باز هم انتخاب میکردم.
در ضمن در صورت قبولی در رشته / محل روزانه و عدم ثبت نام، شما تخلف کردین و حداقلش اینه که یک سال نمیتونین کنکور بدین. هر شخص هم حداکثر دو بار میتونه در رشته / محل روزانه قبول بشه و شما یکی از اون دو بار رو سوزوندین. غیر از روزانه به این شکل نیست ولی اگر نمیخواید که برید، خواهشا انتخاب نکنید تا افرادی که میخوان برن به جای شما قبول بشن.
با آرزوی قبولی
دوست عزیز بخاطر اطلاعات مفیدتون ممنون
-حقیقت ماجرا اینه که من تو دانشکده موسیقی تهران فعالیت دارم و ساز میزنم و هدفمم از فیزیک خوندن به هیچ وجه کار کردن و پول دراوردن نیست
با باحالی و جو دانشگاه هم کاری ندارم-اگر اونجا قبول شم هم به هنرم میرسم هم به علم
الان سازمان سنجش مشخص کرد تاثیر معدل چطور اعمال میشه حتی برای کسایی که دیپلم ریاضی یا غیره دارند و در کنکور تجربی و غیره دیپلمشون شرکت کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by After4Ever; 26-07-2014 at 14:44.
هفته های گذشته در پیک سنجش توضیح کامل داده بود .اشنايي با روش گزينش ازمون سراسري و راهنماي انتخاب رشته سال 13931- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل PDF
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل PDF
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل PDF
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل PDF
از اونی که فکر میکردم خیلی بیشتر تاثیر میزاره تو رتبه این سوابق:|
با این شانس گندی که ما داریم بریم لب رودخونه هم آبش خشک میشه!! حالا بمونیم هم سال دیگه دو برابرش میکنن تاثیرو -![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)