تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 332 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

الان توی ...ا باور کنید من این 2 سال اخیر راحت نشتم فقط تریلرهاشو میبینم خیالم راحته در آخر چیزی که بدستم میرسه همه چیزش بالانسه و طبیعیه حالا هر سال بخواد یه قدم بره جلو چه صد قدم . مهم اینه که حرص نمیخوری
    تاپیک اشتباه اومدی برادر
    کلا کلی اومدی از pes ایراد بگیری که اخرش از ف.ی.ف.ا تعریف کنی ؟
    البته کسی که این پست رو میده و میگه تو فوتبال نباید اصلا بشه گل زد تا خوب باشه :
    سه تا ویدیو گیم پلی دیدم تو هر سه تاش خط دفاعی به راحتی با پاس هوایی توی عمق جا میموند, دوستان بررسی کنن.
    خیلی بده که تو بازی فوتبال همیشه یه روش گلزنی وجود داشته باشه,من به این میگم باگ
    ایراداش هم مشخصه چی میتونه باشه
    =============

بروبکس دو هفته دیگه تا اومدن pes2014 بهترین بازی فوتبال دنیا باقی مونده ... خودتون اماده کنید

2. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

^^
    من نظرمو گفتم دوست عزیز ، نظرشما هم محترمه .... بله سلیقه ها متفاوته ....

بقول امین ، پاینده باشیـــــــــــد

4. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هنوزم وقتی کنترل بازیکنا رو در دست میگیری میترسی که اشباه نکنن.
    توضیح ؟!

هنوزم همون حس سری های قدیمی pes رو میده
    توضیح ؟!
    در بازی چند تا صحنه رخ میده که واقعا تعجب میکنی.مدافع براحتی جا میمونه.
    چند درصد صحنه ها این اتفاق می افته ؟!
    .هنوزم حس میکنم خط دفاعی پشتشون خالی میشه
    این نکته همیشگی شماست .!
    مخصوصا دروازبانها که فاجعه هستن.
    در چه مواردی ؟! همه موارد ؟!
    وقتی جهت رو میگیری تا عکس العمل بازیکن تایم زیادی میبره
    منظور شما زمان تاخیر هستش ؟! یعنی اگه اشتباه نکنم PES2010 که تاخیر زمانی داشت مثلا پاس میدادی تاخیر داشت در عملکرد ؟! منظور شما اینه ؟!
    اون آزادی عمل رو مثل فیفا نداریم
    توضیح بیشتر ؟!
    .
    .
    .
    سرعت بازی چطوره ؟!
    عملکرد داور ؟!

از نظر من pes 15 اون تغییری که من میخوام (شبیه سازی ) نخواهد کرد و اصول بازی بر همین مبنا ساخته میشه.واقعا سرخورده شدم
    شما چی میخوان ؟! دنبال چی هستین ؟!

سپاس
    Last edited by ™...; 07-09-2013 at 01:50.

6. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

1-توضیح ؟!

2-توضیح ؟!

3-چند درصد صحنه ها این اتفاق می افته ؟!

4-این نکته همیشگی شماست .!

5-در چه مواردی ؟! همه موارد ؟!

6-منظور شما زمان تاخیر هستش ؟! یعنی اگه اشتباه نکنم PES2010 که تاخیر زمانی داشت مثلا پاس میدادی تاخیر داشت در عملکرد ؟! منظور شما اینه ؟!

7-توضیح بیشتر ؟!
    .
    .
    .
    8-سرعت بازی چطوره ؟!
    9-عملکرد داور ؟!

10شما چی میخوان ؟! دنبال چی هستین ؟!

سپاس
    1 و 2 رو باید خودتون بازی کنید.حس میکنم هوش مصنوعی ضعف داره مخصوصا در مناطقی که چند تا از بازیکنا بدنبال توپ هستن.نمیدونم چجوری بگم .... موقعی که میخوان یه توپ بی صاحب رو در اختیار بگیرن ... میدوئن از رو توپ میپرن . یا توپ از جفتشون میگذره انگار نه انگار

3 -توی بازی 5 دقیقه ایی کافیه 5-4 بار این اتفاق بیفته ، که مطلوب نیست ... دقیقا نمیدونم چند درصد.متاسفانه الان به کنسول دسترسی ندارم.اون چیزی که تو ذهنمه رو میگم

4-آره اتفاقا قبلا هم توی ویدئوهای نمایشگاه دیدم و همون موقع هم گفتم... بنظر من خط دفاعی در حالت دیفالت زیادی جلوست و با یه پاس هوایی توی عمق میشه از عبور کرد...

5-اون بحث دروازبانها رو که اصلا واردش نمیشم.اینو دیگه pes بازا هم بهش اعتقاد دارن.اشتباهات مضحکی رو میشه از بوفون و نویر دید.البته انیمیشنهاشون واقعا زیباست ولی AI ..... :(

6-آره آفرین PES 2010 تاخیر زمانی داشت مخصوصا توی نسخه دموش .... اینو الان در مورد تغییر جهت بازیکنا فرض کن ... اتفاقا نکته مثبتیه ها ولی مثلا برای مدافعان یا بازیکنانی مثل خدیرا خوبه نه برای اوزیل و گوتزه و ..... باید یه تفاوتی باشه دیگه.یا شاید من اشتباه میکنم که تاخیر زمانی نیست.خلاصه اینکه کند عمل میکنن.(نه به این کندیه پس نه به اون شل و ولیه فیفا: )) )

7-آزادی عمل مشخصه دیگه .یعنی با توجه به قدرت بازیکن و تصمیم گیری شما ، در لحظه اون چیزی رو که فکر میکنید تو بازی بشه پیاده کرد...

8-سرعت بازی خوبه.البته گزینه تغییر سرعت هم هست ولی در حالت دیفالت مطلوبه

9-عملکرد داور بنظرم خوب نیست.خطاها و کارتهای الکی زیاد میده

10-من یه بازی فوتبال بشدت شبیه سازی شده میخوام .... توی فیفا هم مشکلات زیاده البته اصولی نیستن و اکثر این مشکلات بصری هستن.و نکته مثبتی که الان فیفا داره دست گیمر فوق العاده بازه و میتونه تغییرات گسترده ایی رو در گیم پلی بوجود بیاره و همه سلیقه ها رو راضی نگه داره و این برای من فوق العاده ارزشمنده.(منظورم اسلایدر ها هستن) و تاکتیکال دیفندینگ

مرسی محمود جان.بازجویی تموم ؟ نمیدونم الان همه فکر میکنید من فن فیفا هستم و ....... اگه حوصله دارین که ندارین برید پست های چندین سال پیشمو بخونید .... اصلا واسم مهم نیست که اسم بازی چی باشه ...

و نکته اینکه اینها نظرات شخصیه منه.ممکنه از دید بعضیها درست باشه یا غلط.
    Last edited by JUSTIN11; 07-09-2013 at 02:26.

8. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سپاس از جوابهای شما.

چند روز پیش هم گفتم و الان هم دوباره میگم که این بازی حتما مشکلاتی خواهد داشت و مطمئنا بی مشکل نخواهد بود و نباید هم انتظار یک بازی بی نقص رو داشت .

اگر براتون ممکن بود نسخه 2 دمو ، 4 روز دیگه ( 11 September ) منتشر میشه اون رو هم دانلود کنین و نظراتتون رو بگین .

تا انتشار نسخه اصلی بازی 13 روز دیگر باقیست .

با امید...
    سپاس .

محتوای مخفی: ... 

یه مدت نیستم . میرم مشهد . خونمون . !

Last edited by ™...; 07-09-2013 at 03:24.

10. 8 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

1 و 2 رو باید خودتون بازی کنید.حس میکنم هوش مصنوعی ضعف داره مخصوصا در مناطقی که چند تا از بازیکنا بدنبال توپ هستن.نمیدونم چجوری بگم .... موقعی که میخوان یه توپ بی صاحب رو در اختیار بگیرن ... میدوئن از رو توپ میپرن . یا توپ از جفتشون میگذره انگار نه انگار

5-اون بحث دروازبانها رو که اصلا واردش نمیشم.اینو دیگه pes بازا هم بهش اعتقاد دارن.اشتباهات مضحکی رو میشه از بوفون و نویر دید.البته انیمیشنهاشون واقعا زیباست ولی AI ..... :(

9-عملکرد داور بنظرم خوب نیست.خطاها و کارتهای الکی زیاد میده

10-من یه بازی فوتبال بشدت شبیه سازی شده میخوام .... توی فیفا هم مشکلات زیاده البته اصولی نیستن و اکثر این مشکلات بصری هستن.و نکته مثبتی که الان فیفا داره دست گیمر فوق العاده بازه و میتونه تغییرات گسترده ایی رو در گیم پلی بوجود بیاره و همه سلیقه ها رو راضی نگه داره و این برای من فوق العاده ارزشمنده.(منظورم اسلایدر ها هستن) و تاکتیکال دیفندینگ
    1- در فیلمی که من دیدم، مورد هوش مصنوعی کاملاً تأیید میشه. اون ویدئویی که من دیدم، بازی 1-0 تموم شد و گل هم به دلیل مشکل هوش مصنوعی بازیکن به ثمر رسید به این صورت که مدافع به هافبک مورد نظر پاس داد، هافبک که هم بازیکن حریف کنارش بود، عین چوب خشک وایساد تا توپ بهش برسه بعد وقتی بازیکن حریف که کنارش بود رفت توپ رو بین راه بگیره، بازم عین چوب خشک حتی 1 میلیمتر هم تکون نخورد! تازه وقتی بازیکن حریف توپ رو گرفت، یادش اومد که باید بره دنبال توپ! هیچی دیگه، طرف تک به تک شد و توپ رفت توی دروازه اونم به خاطر یک باگ!

5- کاملاً تأیید میشه دروازه بان مشکلات همیشگی رو داره و تنها کاری که انجام شده، فقط چندتا انیمیشین جدید براش طراحی شده

9- این مورد رو با شما مخالفم. به نظرم داور خوب شده.

10- این مورد رو 100% موافقم. من یه بازی شبیه سازی اصولی میخوام نه گرافیکی. این نسخه بیشتر از نظر گرافیکی پیشرفت داشته. زیاد مهم نیست نور میفته روی ادبورد رنگش کمرنگ بشه یا اینکه لباس بازیکنا خاکی بشه یا لباس از بدن جدا باشه یا اینکه صورت ریبری چطوری باشه! من بازی رو با دوربین Wide بازی میکنم که هیچ فرقی نداره فیس بازیکن چه جوری باشه! چون از دور بازی رو میبینی مگر در انیمیشنها صورت مهم باشه که معمولاً 90% مردم انیمیشن هارو رد میکنند. حالا شاید هفته اول که بازی رو میگیرن انیمیشن ها رو نگاه کنند ولی بعدش هنوز انیمیشن نیومده کلید Start رو میزنن!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستی به این نکته توجه کردید یه عده هستند که هرسال با بازی کردن دمو میان میگن: دیگه از اون حرکتا خبری نیست که مسی یا رونالدو رو میگیری همه رو دریبل میکنی و گل میزنی!
    بعد سال بعدش با دموی بعدی، همون اشخاص میان همین عبارت رو دوباره تکرار میکنن!
    Last edited by afshin-434; 07-09-2013 at 10:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

لطفا چنتا اسکرین-شات از دوربینهای واید بازی قرار بدید. مرسی.

14. 5 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasghaderi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

14

من نسخه دمو را بازی کردم ، گرافیک و فیس بازیکنها خیلی خوب شده ولی بازی بنظر من کارتونی شده و نسبت به 2013 ، 2014 چنگی به دل نزد
    نسخه اصلی PES 2014 مثل نسخه دمو هست؟ کلا قراره اینجوری باشه؟

18. این کاربر از abbasghaderi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •