تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 444 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظر من فیسای فیفا در کل بهترن، ولی تو موارد خاص pes فیسای بهتری داره.
    در مورد مسترلیگ و کریر مود، مسترلیگ امکانات خیلی خوبی داره، ولی لیگای کمی داره و بویژه لیگای دسته دومو نداره.
    فیفا لیگای خوبی داره، امکاناتشم خوبه، ولی چند ساله کریرش داره در جا میزنه.
    در کل کریر فیفا بهتره.

2. 2 کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نسخه ی 2014 بازیه رقیب رو دیروز روی X360 بازی کردم .
    کنترل 360 درجه ی FIFA کجا و کنترل اون کجا؟ اصلا کنترل بازیکن ها دست بازیباز نیست و خیلی مشکل داره .
    گرافیک که بیشترین مانور رو روی اون میدن هم چنگی به دل نزد. فیس ها خوب بود ولی چمن اون افتضاحه .
    نمیدونم به چیه اون دل خوش میکنن لایسنس ها اکثرا مثل قبل هستش ...
    حدود یک هفته به عرضه ی FIFA 14 کارنت مونده و تا اون روز دمو نیازمون رو برطرف میکنه .
    موفق باشید.../

4. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

جون مادرتون دیگه بحث نکنید خدایش انگار از خود فیفا دارن بهتون پول میدن اینقدر کشته مرده این بازی ها هستین هرچی هست بشینید بازیتون رو بکنید اقلا شما نظر خودتون اینه که چی بهتره واسه بازی دیگه به من چه ربطی داره پی اس بهتره یا فیفا
    من خودم پی اس بازی حرفه ای بودم تا 2008 ولی از اون سال به بعد کلافیفا و الان هم یه مد پی اس رو خیلی دوست دارم اونم مد ستاره شدن هست که واقعا حرف نداره
    ولی دوستان از بحث های اینطوری پرهیز کنی شدید همین اقای سفارتی تو خنده بازار کافیه اسم پی اس و فیفادر کنار هم قرار بگیره از کوچکترین مسئله هم ایراد میگیرید بابا هرکی با هر بازی دوس داره و حال میکنه بره حال کنه
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نسخه ی 2014 بازیه رقیب رو دیروز روی X360 بازی کردم .
    کنترل 360 درجه ی FIFA کجا و کنترل اون کجا؟ اصلا کنترل بازیکن ها دست بازیباز نیست و خیلی مشکل داره .
    گرافیک که بیشترین مانور رو روی اون میدن هم چنگی به دل نزد. فیس ها خوب بود ولی چمن اون افتضاحه .
    نمیدونم به چیه اون دل خوش میکنن لایسنس ها اکثرا مثل قبل هستش ...
    حدود یک هفته به عرضه ی FIFA 14 کارنت مونده و تا اون روز دمو نیازمون رو برطرف میکنه .
    موفق باشید.../
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد لایسنس ها به قدر کافی بحث شده و همه میدونن که...!
    در مورد کنترل و این چیزا هم به سلیقه ی شخصیت برمیگرده!

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

جون مادرتون دیگه بحث نکنید خدایش انگار از خود فیفا دارن بهتون پول میدن اینقدر کشته مرده این بازی ها هستین هرچی هست بشینید بازیتون رو بکنید اقلا شما نظر خودتون اینه که چی بهتره واسه بازی دیگه به من چه ربطی داره پی اس بهتره یا فیفا
    من خودم پی اس بازی حرفه ای بودم تا 2008 ولی از اون سال به بعد کلافیفا و الان هم یه مد پی اس رو خیلی دوست دارم اونم مد ستاره شدن هست که واقعا حرف نداره
    ولی دوستان از بحث های اینطوری پرهیز کنی شدید همین اقای سفارتی تو خنده بازار کافیه اسم پی اس و فیفادر کنار هم قرار بگیره از کوچکترین مسئله هم ایراد میگیرید بابا هرکی با هر بازی دوس داره و حال میکنه بره حال کنه
    موفق باشید
    ما فقط داریم نظراتمونو میگیم.
    اگه توهینی توش باشه، میتونن در موردش بحث کنن. ولی تا وقتی نظر ما هست، دلیلی نداره به کسی بر بخوره، چون فقط نظر ماست.

8. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

واقعا مضخرف (مزخرف) با ز هست؟
    من کلا بارسا و رئالو چه پارسال، چه امسال قبول ندارم. قدرت های بارسا هنوز طبق همون بارسای دو سال اول گواردیولا داده میشه.
    در ضمن، لطفا در مورد لالیگا و قهرمانیشو اینا حرف نزنید که حالم بهم میخوره. اخه اونم شد لیگ که فقط دو تا تیم هر سال مدعی باشن؟ لیگ ایران هم 3، 4 تا مدعی داره.
    پیکه رو هیچ وقت یه دفاع خوب نمیدونم. تهش میشه بهش 81 داد.
    ژاوی پارسال خیلی افت کرد، باید میومد طرفای 86.
    پدرو که خودتم گفتی، ماتا 85 پدرو هم 85!
    کلا انگار عملکرد بازیکنای بارسا و رئال تو overall هاشون تاثیری نداره.
    امسال بایرن و مخصوصآ شواینی و ریبری و دانته رو بیش از حد قوی کردن!!!
    ماتا هم تا جایی که میدونم 87 هست نه 85!(هازارد 85 هست!)
    اما در مورد قدرت بازیکنای بارسا مخصوصآ پیکه باید بگم پیکه دفاعش در حد یه دفاع 80 هست و خصوصیات تهاجمی و بازیسازی و ایناش هست که 86شش کرده!معنی اورال هم یعنی مجموع قابلیتهای یه بازیکن نه فقط دفاع یا قدرت تکلهاش و سرعتش!
    پدرو هم با به همین دلایل مخصوصآ هوش بالاش و کار تیمیش و اینا 85 هست ولی من سانچز 83 رو بهش ترجیح میدم تو بازی چون بهتر بازی میکنه و سرعنش هم بیشتره!
    بازیکنی که خیلی ضعیف ساختنش سسک هست که اگه واقعآ 86 باشه باید تاسف خورد!والدز هم عملکردش سال به سال داره بهتر میشه ولی نمیدونم چرا اورالش داره پایینتر میاد!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ما فقط داریم نظراتمونو میگیم.
    اگه توهینی توش باشه، میتونن در موردش بحث کنن. ولی تا وقتی نظر ما هست، دلیلی نداره به کسی بر بخوره، چون فقط نظر ماست.
    عزیز منظورم این نبود
    نظر شما جاش بالا سر ماست

فقط تجربه این چند سال مگیه که از این بحث ها دوری کنیم چون میشه درگیر...... قبلا اینطوری

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

امسال بایرن و مخصوصآ شواینی و ریبری و دانته رو بیش از حد قوی کردن!!!ماتا هم تا جایی که میدونم 87 هست نه 85!(هازارد 85 هست!)
    بله بله، ولی هازارد هم به هر حال خیلی فاصله داره با پدرو.شواینی و دانته رو ندیدم قدرتاشونو ولی ریبری حقشه.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

میدونی داریم در مورد چه باگی صحبت میکنیم؟ عکس رو دیدی؟ Impact Engine باعث این نوع باگ ها نمیشه در نهایت باعث این میشه که برخوردها بخاطر نوع شدت، عجیب غریب بشه چون سنگینی بازیکنها درست کار نشده بود
    شما چند وقته بازی میکنی؟ دوست ندارم شخصی برخورد کنم چون اینجا تایپیک عمومی هست اگر شخصی برخورد کنی اول از اون تزهای بیخودت در مورد هوش مصنوعی CPU صحبت میکنم ، بگذریم
    دقت کن: گفتم در جریان بازی این اتفاقات نمیفته، یکی از اون ویدئوهاتو که در جریان بازی یعنی زمانیکه بازی با سوت داور متوقف نشده بزار ببینیم، اصلا همچین ویدئویی در کل اینترنت وجود خارجی نداره فقط یادت باشه در ویدئو باید ثابت کنی که بازی در جریانه،
    نکته: در جریان بازی بازیکن در بازیکن دیگه ای نمیره ولی بازیکن احتمال داره از توپ رد شه یا دست دروازه بان به زمین فرو بره ولی به هیچ عنوان بازیکن داخل بازیکن دیگه ای نمیره حالا نکته جالب اینجاست که در هیچ دوره ی فیفا این اتفاق نیفتاده از 2005 تا حالا رو مطمئنم،
    نکته ی بعدی هم اینکه بازی اگر سوت بخوره و در جریان نباشه وضعش خراب میشه و فیفا هیچوقت این باگ رو در هیچ دوره ای درست نکرده 11 و 12 و 13 هم نداره اصلا کم و زیاد نشده همیشه همینطور باقی مونده. و در دموی 14 هم باز بازی وقتی در جریان نیست بازیکنا از خودشون و از همه چیز رد میشن و امسال هم شاهد برطرف شدن این مشکل نیستیم در ضمن منکر باگهای زیاد فیفا نیستم اما اینجا سوژه و موضوع مشخصه
    اما PES چه در جریان بازی و چه زمانی که بازی سوت زده شده این اتفاقات میفته
    خوب پس معلومه فیفا زیاد میزنی ولی باگی ندیدی . منم ندیدم ولی ویدئوش زیاده توی نت . گفتم که توی 12 خیلی زیاد بود این باگ ها اما توی 13 کمتر شد و توی 14 که لااقل من یکی فقط همین باگ صفحه قبل رو دیدم تا حالا .

یه ویدئو هم میزارم نمیدونم مال 13 هست یا 12 اما در جریان بازی اتفاق میفته . بازی مگه میشه بدون باگ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه ویدئو از باگهای باحال 12 هم هست که توی یکی دوتاش که اتفاقا در جریان بازی هم هست بازیکنها توی هم میرن و قشنگ هم اعضای بدنشون از هم رد میشه . منتهی حجمش زیاد بود نتونستم اپلود کنم . اسمش هست some silly fifa 12 bugs .

+

در مورد تز من که راجع به هوش مصنوعی گفتم ، یعنی شما معتقدی که هوش مصنوعی cpu نسبت به قبلا فرقی نکرده ؟ من چیزی غیر از این گفتم راجع به هوش مصنوعی Cpu ؟ در مورد ضعف هوش مصنوعی فقط یه چیز گفتم که اون هم مربوط به هوش هم تیمی ها موقع دفاع بود و بس .
    اوقدرها هم واسم Cpu مهم نیست که بخوام هوشش رو نقد کنم . چون بیشتر انلاین میزنم .

در ضمن دقیقا هم دلیل این باگها impact engine هستش نه چیز دیگه . چون از وقتی که 12 اومد این باگ ها زیاد دیده شد . قبل از ایمپکت انجین عادی بود اگه همچین باگی بود ولی بعدش قشنگ به چشم میومد .

من خودم که والا در تمام دوران فیفام فقط یه بار اون هم توی 12 همچین باگی دیدم . ولی هیچ وقت نگو نیست . هست و تو ندیدی .
    Last edited by Gregar; 19-09-2013 at 17:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

من نمیدونم چطوری بعضیا میگن پی اس بهتر از فیفاست
    آخه بگو اصلا درحدی هست که بخواد رقیب فیفا باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •