میدونی داریم در مورد چه باگی صحبت میکنیم؟ عکس رو دیدی؟ Impact Engine باعث این نوع باگ ها نمیشه در نهایت باعث این میشه که برخوردها بخاطر نوع شدت، عجیب غریب بشه چون سنگینی بازیکنها درست کار نشده بود
شما چند وقته بازی میکنی؟ دوست ندارم شخصی برخورد کنم چون اینجا تایپیک عمومی هست اگر شخصی برخورد کنی اول از اون تزهای بیخودت در مورد هوش مصنوعی CPU صحبت میکنم

، بگذریم
دقت کن: گفتم در
جریان بازی این اتفاقات
نمیفته، یکی از اون ویدئوهاتو که در جریان بازی یعنی زمانیکه بازی با سوت داور متوقف
نشده بزار ببینیم، اصلا همچین ویدئویی در کل اینترنت وجود خارجی نداره فقط یادت باشه در ویدئو باید ثابت کنی که بازی در
جریانه،
نکته: د
ر جریان بازی بازیکن در بازیکن دیگه ای نمیره ولی بازیکن احتمال داره از توپ رد شه یا دست دروازه بان به زمین فرو بره ولی
به هیچ عنوان بازیکن داخل بازیکن دیگه ای نمیره حالا نکته جالب اینجاست که در هیچ دوره ی فیفا این اتفاق نیفتاده از 2005 تا حالا رو مطمئنم،
نکته ی بعدی هم اینکه بازی اگر سوت بخوره و در جریان
نباشه وضعش خراب میشه و فیفا هیچوقت این باگ رو در هیچ دوره ای درست نکرده 11 و 12 و 13 هم نداره اصلا کم و زیاد نشده همیشه همینطور باقی مونده. و در دموی 14 هم باز بازی وقتی در جریان
نیست بازیکنا از خودشون و از همه چیز رد میشن و امسال هم شاهد برطرف شدن این مشکل نیستیم در ضمن منکر باگهای زیاد فیفا نیستم اما اینجا سوژه و موضوع مشخصه
اما PES چه در جریان بازی و چه زمانی که بازی سوت زده شده این اتفاقات میفته