تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 164 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1631

نام تاپيک: بازیهای جدید و زیبا (جاوا و سیمبین)

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

کمال جون دمت گرم داداش. فقط این بازی Pocket Torch Invasion فایلش رو miss میده.
    در ضمن بابا از این بازیهای توپ 18+ بذار ما که خیلی طلبشیم، بچه ها هم همه خودین جای دوری نمیره
    ایول.

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمال جون دمت گرم داداش. فقط این بازی Pocket Torch Invasion فایلش رو miss میده.
    در ضمن بابا از این بازیهای توپ 18+ بذار ما که خیلی طلبشیم، بچه ها هم همه خودین جای دوری نمیره
    ایول.
    بازی +18 گذاشتن به این راحتیها که نیستش ، یک بار کمال جان یک تاپیک مخصوص این بازی زد که کلی توش از این بازیها بود اما در عرض کمتر از 12ساعت تاپیک محو شد!! مدیران سایت در مورد این بازیها کمی حساسیت دارند و نمیشه به طور گسترده از این بازیها گذاشت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کمال جون بازیهای اندفعه ات فوق العاده بود ، مخصوصا اون 2تا بازی سیمبیانی که گذاشتی جدا محشره

البته کمال جون بازیه Pocket Torch Invasion لینکش ایراد داره ، اگه میشه تصحیحش کن چون معلومه بازیه بسیار قشنگیه
    Last edited by apoosh; 24-12-2006 at 12:00.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کمال جون بازیهای اندفعه ات فوق العاده بود ، مخصوصا اون 2تا بازی سیمبیانی که گذاشتی جدا محشره

البته کمال جون بازیه Pocket Torch Invasion لینکش ایراد داره ، اگه میشه تصحیحش کن چون معلومه بازیه بسیار قشنگیه
    درستش کردم apoosh جان

دوستان
    بازی +18 میزارم اما کم.به 2 دلیل
    هم اینکه با قوانین مقایره
    و خودمم زیاد مایل نیستم این سبک بازی ها رو بزارم. نمیدونم چرا هی وسوسه میشم!
    البته خوب اون خیلی ناجوراش رو سانسور میکنم و معمولا متوسط هاشو میزارم که دیگه زیادی هم...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض K rally

Infinite Dreams K Rally

Symbian game
    for S60 V1 and V2

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه: دوستانی که گوشیهای سیمبین 7 دارن (مثل 3230,6260,6600,6620,6670,7610) باید فایل زیر رو هم نصب کنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Kolang; 08-01-2007 at 00:47.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از دوستان این بازی را بر روی گوشیش اجرا کرده؟ من با کلی زحمت این بازی را دانلود کردم ولی روی گوشیم(n70) اجرا نمیشه و میگه این فایل را ساپورت نمی کنه!! نمی دونم ایراد از کجاست اما در یک تاپیک دیگه که این بازی را برای سیمبیان9.1 قرار داده کلی هم روش آموزش نصب کردن این بازی را توضیح داده و مثل سایر بازیها قابل نصب نیست. خواستم بدونم که اینهم ممکنه مثل سری9.1 احتیاج به کارهای اضافه برای اجرا داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی از دوستان این بازی را بر روی گوشیش اجرا کرده؟ من با کلی زحمت این بازی را دانلود کردم ولی روی گوشیم(n70) اجرا نمیشه و میگه این فایل را ساپورت نمی کنه!! نمی دونم ایراد از کجاست اما در یک تاپیک دیگه که این بازی را برای سیمبیان9.1 قرار داده کلی هم روش آموزش نصب کردن این بازی را توضیح داده و مثل سایر بازیها قابل نصب نیست. خواستم بدونم که اینهم ممکنه مثل سری9.1 احتیاج به کارهای اضافه برای اجرا داشته باشه؟
    من خودم روی 6630 بدون هیچ مشکلی نصب کردم. الانم دارم اجراش میکنم. گرافیک هیچ بازیه سیمبینی رو مثل این ندیدم. محشره (البته به جز بازیهای ngage)

داره خودمونی میشه raminhoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من N 70 دارم و مشکلی نداشت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم که چرا روی گوشی من نصب نمیشه ، دیگه از دست این گوشی داره اعصابم بهم می ریزه! دوتا از بازیهای سگا را هم که در تاپیک دیگه معرفی شده بود را ریختم اما قر و قاتی اجرا میشه و دیگه نمی دونم چکار کنم.نمی فهمم که ایراد از کجای این گوشیه؟! بهتره که عوضش کنم و یک n73 یا w850 که چشمم را گرفتند بگیرم.این گوشی دیگه واسه ما گوشی بشو نیست!

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جون گرفتن دوباره تاپيك رو به همه تبريك ميگم، مخصوصا به كمال جون گل گلاب!!! دستت درد نكنه!!! مثل هميشه گل كاشتي!!!! بازي هات خيلي توپ بودن!!!خوش و خرم باشين همگي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •