تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 146 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازم ممنون...
    حالا اينو بايد از كجا تهيه كنم؟مشهد هستم...
    آيا بايد به همراهش چيز ديگه اي تهيه كنم؟
    في..لتر؟
    قيمتش همين 460 هست ديگه؟
    چرا بازتابي؟مگه برا رصد سيارات شكستي استفاده نميكنن؟
    شما نمونه اي از تصويرش دارين؟از ماه يا سيارات؟
    سپاس بينهايت............................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    رنگ دوربین تا جایی که من یادمه یک رنگه. در مورد قیمت ها استدلالتون کاملا درسته. اما من فکر نمیکنم تفاوت خیلی حادی باشه بین این اپتیک ها.

دلیل تفاوت قیمت احتمال میدم تغییر نحوه وارداتشون به ایران باشه. و کمی هم اسم و رسم برند. نه تغییر کیفیت.
    با تشکر از راهنمایی های شما . مدل قدیمی نایت اسکای با کیف رو خرید کردم .انشالله که انتخاب خوبی کرده باشم

3. این کاربر از mojiran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بازم ممنون...
    حالا اينو بايد از كجا تهيه كنم؟مشهد هستم...
    آيا بايد به همراهش چيز ديگه اي تهيه كنم؟
    في..لتر؟
    قيمتش همين 460 هست ديگه؟
    چرا بازتابي؟مگه برا رصد سيارات شكستي استفاده نميكنن؟
    شما نمونه اي از تصويرش دارين؟از ماه يا سيارات؟
    سپاس بينهايت............................
    سلام
    تقریبا همه شرکت های تلسکوپ فروش ارسال به شهر های دیگه رو هم دارن.
    وسیله ضروری نیست که باید همراهش بگیرید. نهایتا اگر حداکثر بزرگنمایی رو میخواین یه بارلو یا یه چشمی فاصله کانونی کوتاه براش باید تهیه کنید. فیلتر خورشید ضروری برای خورشید اگر قصد رصد لکه ها رو دارید. و فیلتر رنگی سیارات برای رصد دقیق تر عوارض سطحی. البته همه رو میشه بعد ها هم جداگانه خرید.
    قیمتش باید همین حدود باشه.
    همه تلسکوپ ها همه کار میکنن. بعضی ها بعضی سوژه ها رو بهتر نشون میدن. من با همین تلسکوپ (دقیقا همین) سال ها رصد کردم . توفان عمومی مریخ رو با همین تلسکوپ دیدم. تلسکوپتون خوب همخط باشه و آسمان هم جوی پایدار داشته باشه میشه خیلی خوب برای سیارات هم ازش استفاده کرد.
    مشتری با نیوتونی 6 اینچ. همچنان ما در رصد به این بزرگی نمیبینیم.

5. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی های شما . مدل قدیمی نایت اسکای با کیف رو خرید کردم .انشالله که انتخاب خوبی کرده باشم
    آسمان شب واقعا سریع عمل کرد . کمتر 1از 24 ساعت دوربین بدستم رسید.روش نوشته شده triplet که سر در نیاوردم یعنی چی . تو برگه فروش هم زدن تریپلت ! راهنمایی میکنید که یعنی چی ؟
    دو نکته که متوجه شدم. اولی کیفشه که همچین چنگی بدل نمیزنه . نکته دوم زده روی دوربین که 1000 متر رو میاره 58 متر . که بزرگنماییش میشه 18 برابر ! پس چرا میززن 20 ؟ آیا همه دوربینها اینطورین یا فقط همین مدل؟
    Last edited by mojiran2; 14-02-2012 at 00:48.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    تریپلت یعنی شیئیش از 3 جزء درست شده بر خلاف آکروماتیک های رایج که 2 تکه هستن. این باعث میشه خطای رنگش به شکل محسوسی کاهش پیدا کنه. البته همچنان آکروماتیکه و آپوکروماتیک نیست.
    اون موضوع اگه اشتباه نکنم بزرگنمایی نیست. میدانه دیده. یک دیوار فرضی در فاصله 1000 متری رو شما 58 مترش رو میتونید ببینید.

8. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر از آقا بابک بابت راهنمایی هاشون
    من دوربین رو که گرفتم عقلم نرسید که باید محافظ چشمی دوربین رو جلو بکشم . به همین دلیل مژه هام به لنز خورد . با دستمالی که همراهشه اومدم تمیز کنم اما خوب تمیز نمیشه و مخصوصا در کناره های لنز مشکل دارم .
    بهترین روش برای تمیز کردن لنزهای دوربین دوچشمی چیه ؟ و در ضمن احساس میکنم چشمی سمت چپ روش خطی بسیار نازک و ظریف داره بصورت خمیده . نمیدونم بدلیل کشیدن دستمالش باشه یا خطای دیده . آیا لنزها اینقد حساسند که روشون خش بیفته ؟ آخه دوربین دیجیتالی که دارم مانیتورش اینقدر حساس نیست.
    آقا بابک بازهم منتظر راهنمایی شما هستم. ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    چندان مهم نیست . به نظر من زیاد حساس نباشید روی دوربین . یه ها بکنید روی لنز و با فشار بیشتری لنز رو تمیز کنید با همون پارچه ها. مواظب باشید فوکوسر نشکنه ( نقطه ضعف دوچشمی ها)
    در نهایت یه پک تمیز کننده خوب بگیرید براش که پارچه جیر باشه.
    همچنان مهم نیست این موضوع.
    درباره خط منحنی نظری ندارم . تا نبینم نمیتونم چیزی بگم.

11. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    چندان مهم نیست . به نظر من زیاد حساس نباشید روی دوربین . یه ها بکنید روی لنز و با فشار بیشتری لنز رو تمیز کنید با همون پارچه ها. مواظب باشید فوکوسر نشکنه ( نقطه ضعف دوچشمی ها)
    در نهایت یه پک تمیز کننده خوب بگیرید براش که پارچه جیر باشه.
    همچنان مهم نیست این موضوع.
    درباره خط منحنی نظری ندارم . تا نبینم نمیتونم چیزی بگم.
    با تشکر از راهنمایی و دلداری شما.
    تو فرومی گفتن با پارچه روی لنز بکشید روش ماده ایی هست که پاک میشه و کیفیت تصویر پایین میاد . آیا این درسته ؟ یعنی سازنده دوربین نمیدونه که روش پارچه کشیده میشه و این کار رو میکنه؟ آیا واقعا صحت داره ؟این مطلب رو حتی آسمان شب هم گفته . نکته عجیبی برام هست و غیر قابل قبول
    البته هر چند دیگه میترسم روی لنز پارچه بکشم .
    خطی هم که میگم روی لنز چشمی هست کاملا واضحه که لنز زخمی نیست . چند خط بسیار نازک در حد نازکی میکرون که چشمان تیزبینم تشخیص میده.فقط لنز چپ این خط که چند تاست رو داره ولی به هر حال روی هر دو لنز پارچه کشیدم اما روی چپ بیشتر , احتمال داره با کشیدن پارچه ایجاد شده باشه ؟
    به آسمان شب سفارش lenz pen دادم .بهتر نیست با اون تمیزش کنم ؟ و آیا این خط در تصویر و تمیز کردن لنزها در کیفیت تصویر تاثیر داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بله منم اینا رو شنیدم. من اعتقاد چندانی ندارم به این ادعا ها. شما یه پک خوب و مناسب تمیز کننده لنز بگیر از عکاسی های خوب با اون سرویس کنید دوربین رو. اون پوشش که میگن پوشش ضذ بازتابه که روی لنز هاست . اگه رو به نور به لنز ها نگاه کنید به رنگ ابی سرمه ای و سبز در مدل های خوب و قرمز در مدل های اساب بازی دیده میشه. عمر موثرش حدود 20 ساله و با از بین رفتنش دید دوربین افت میکنه. طبعا هر چقدر بیشتر با لنز بازی کنیم این عمر کمتر میشه. لنز پن زیاد وسیله بدرد بخوری نیست. به قیمتش نمی ارزه. همون عکاسی ها میتونید با همون قیمت لنز پن یه پک خوب بخرید. عکاسی های خوب.

14. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله منم اینا رو شنیدم. من اعتقاد چندانی ندارم به این ادعا ها. شما یه پک خوب و مناسب تمیز کننده لنز بگیر از عکاسی های خوب با اون سرویس کنید دوربین رو. اون پوشش که میگن پوشش ضذ بازتابه که روی لنز هاست . اگه رو به نور به لنز ها نگاه کنید به رنگ ابی سرمه ای و سبز در مدل های خوب و قرمز در مدل های اساب بازی دیده میشه. عمر موثرش حدود 20 ساله و با از بین رفتنش دید دوربین افت میکنه. طبعا هر چقدر بیشتر با لنز بازی کنیم این عمر کمتر میشه. لنز پن زیاد وسیله بدرد بخوری نیست. به قیمتش نمی ارزه. همون عکاسی ها میتونید با همون قیمت لنز پن یه پک خوب بخرید. عکاسی های خوب.
    باز هم تشکر میکنم . کدوم یک از این پکیج ها بهترند از نظر شما؟ البته سایت telescop.ir نداره . و این لیست محصولات قبلشونه و باید از بیرون تهیه کنم ظاهرا . اما کدومش بهتره ؟در ضمن من با lenspen لنز چشمی رو تمیز کردم . ظاهرا این خش که میگم از داخل باید باشه و از قسمت بیرونی لنز نیست . آیا احتمال داره شرکت اینقدر بی توجه باشه ؟ و داخل چشمی خش داشته باشه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mojiran2; 15-02-2012 at 12:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •