من یه WD Media Player Live به اضافه یه هارد اکسترنال پاسپورتی 500 گیگ گرفتم و یه کابل HDMI مجموعا 260 تومن هر فرمتی و هر پسوندی با هر رزولوشنی از ابتدای خلقت عالم بشریت رو نشون میده![]()
من یه WD Media Player Live به اضافه یه هارد اکسترنال پاسپورتی 500 گیگ گرفتم و یه کابل HDMI مجموعا 260 تومن هر فرمتی و هر پسوندی با هر رزولوشنی از ابتدای خلقت عالم بشریت رو نشون میده![]()
درسته، من هم دارم اما اشکالش اینه که نمیتونه فایل صوتی DTS رو پخش کنه! و اکثر فیلمهایی هم که من دارم با فرمت صدای DTS هستن
آیا با فایلهای AVCHD مشکلی نداره؟
نه مشکلی نداره . البته مدلی کخ من تست کردم lتوجه نکردم live بود یا نه . اما هاردم پر از فیلم های دوربین بود که همه avchd هستند که راحت پخش کرد . میشه گفت سنگین ترین و پیچیده ترین کدک تصویری هست . پس کلا هیچچ مشکل سخت افزاری در پردازش کدک های پیشرفته و با بیت ریت سنگین نداره ظاهرا
دوستان سلام ،سه ماهه که پلاسمای v20 را خریدم اما چند روزه که آرام شبکه دوم بصورت مات جامانده و از بین نمی رود التبه در تصاویر روشن مثل سفید و از فاصله نزدیک مشخص است . بنابر توصیه دوستان تصویر ثابت خاکستری را به مدت 20 دقیقه پخش کردم،درست نشد. الان چکار کنم تا این موضوع برطرف شود. التبه دوستان و کارشناسان گفته بودند که موضوع جاماندن تصویر در پلاسماهای جدید برطرف شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.
اگه مال شما مدل Live باشه dts رو پخش میکنه .
شما باید یه plasma saver بگیری حد اقا یه شب (12 ساعت) یا حتی بیشتر بزاری .دوستان سلام ،سه ماهه که پلاسمای v20 را خریدم اما چند روزه که آرام شبکه دوم بصورت مات جامانده و از بین نمی رود التبه در تصاویر روشن مثل سفید و از فاصله نزدیک مشخص است . بنابر توصیه دوستان تصویر ثابت خاکستری را به مدت 20 دقیقه پخش کردم،درست نشد. الان چکار کنم تا این موضوع برطرف شود. التبه دوستان و کارشناسان گفته بودند که موضوع جاماندن تصویر در پلاسماهای جدید برطرف شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.
شما احتمالا تو 100 ساعت اول از مد دینامیک استفاده کردی درسته ؟
من 4 ماهه که دارمش و هیچ مشکل اینچنینی باهاش نداشتم . البته من فقط از مد سینما (THX) استفاده میکنم چون تو این حالت هم تصویر طبیعی تر و زیباتره و هم مصرف برقش از دینامیک خیلی پائینتره ضمن اینکه تو این مد دیگه شما اصلا مشکل Burn in نخواهید داشت .
الانم اصلا نگران نباشید اون زمان 20 دقیقه رو بیشترش کنید مثلا 30 یا 40 مطمئن باشید که درست میشه .
سپاس![]()
دوستان در مورد فرمت فیلمهایی که USB پاناسونیک V20 پخش میکنه کسی نمونه کلیپ یا فیلمی داره. من خیلی سعی کردم با نرم افزار های مختلف فیلم ها یا کلیپ ها رو به فرمت ساپورت شده تبدیل کنم ولی نتیجه نگرفتم . شک کردم شاید مشکلی وجود داره .میشه لطفا در این مورد راهنمایی کنید. ممنون
فکر کنم باید حتما فولدر بندی فرمت ها درست باشه - اونم فقط avc hd برای مدل های آسیایی . شما یه دوربین فیلم برداری full hd پیدا کن و ببین فولدر بندیش چه جوریه و تو چه فولدری فایلهای تصویریش رو save میکنه . بعد خودت یه همچون فولدر بندی درست کن و فایلهات رو تو همون فولدر کپی کن . اگر خواستی من فولدر بندیش رو بهت بگم چه جوریه .
مد سینما خیلی تاریک نیست تصویرش ؟ راحتی باهاش ؟ تو روز مشکل نداره این مد ؟ به نظرت نرمال بهتر نیست ؟من 4 ماهه که دارمش و هیچ مشکل اینچنینی باهاش نداشتم . البته من فقط از مد سینما (THX) استفاده میکنم چون تو این حالت هم تصویر طبیعی تر و زیباتره و هم مصرف برقش از دینامیک خیلی پائینتره ضمن اینکه تو این مد دیگه شما اصلا مشکل Burn in نخواهید داشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)